Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nic originalniho nevymyslim, Cimrman je hodně nahoře, Šimek, Grossmann taky beru, s Krampolem to už vůbec nebylo ono…ze současníků ani nevim, nemám TV tak nemůžu posoudit…trapnej mi občas přijde humor mé drahé polovičky
ale jinak se máme moc rádi
…jo a teď si vzpomínám z poslední doby na výbornou vtipnou knížku Spolčení hlupců, to jsem se fakt pobavila…jooo, kdy si asi zase v klídku počtu ![]()
Beckie - u nás stačí říct „I am disabled“ a můžem se potrhat smíchy. U toho dílu jsme málem spadli z postele
![]()
Holky,
já jsme asi bud moc stara-nebo sto let za opicema...... ![]()
O jakem to britskem super vtipnem serialu mluvite??? Anguo,Beckie???
SE STYDÍM…
![]()
Ad Anguo,
ani chlap není-chlap se chová CHLAPSKY
![]()
Omlouvám se za OT - ale Farska tak to se známe asi i z plesů
jestli myslíš ty v Sidii…a naprosto souhlasím…Mareš rok od roku horší, ale opravdu tedy hodně…jo a nepamatuješ si jeden rok, jak byla cena divočák? Tak to vyhráli my
Já si pro něj šla
a byl mňamózní!
A humor - Svěrák
, Anglický suchý humor atd.
A nemusím moderní baviče (Novotný atd.)…no a vůbec nesnáším Kameňák a ani mi moc k srdci nepřirostlo Vesničko má středisková a Homolkovi mi taky nic neříkají. Buriana prostě nemusím ![]()
A znáte někdo Kytici od Semaforu? Tak to se mi líbilo mooooc ![]()
Ja mam hrozne rada Simka a Grosmanna, jejich povidky muzu cist porad dokola a vzdy si najdu neco noveho. Taky mam rada Cimrmany a Sverakovi, Smoljakovi filmy. Libily se mi porady a vypraveni s Mensikem. Stare porady se Sipem a Uhlirem. Ale humor v soucasne dobe podle mne neexistuje, da se koukat na Krause, ale uplne nesnasim Genzera/Suchanka, Gondiky, Novotnyho atd… Jo a malem bych zapomnela na Ceskou Sodu.
Tak u me ted vitezi Cimrman. Ale co zboznuji nadevse a u ceho jsem se nejvic pobavila je cinohra ,,Sluha dvou panu"s Miroslavem Donutilem. Kdo nevidel, doporucuji. Jinak z toho moderniho televizniho je americky serial Pratele.
![]()
Angua píše:
Beckie - u nás stačí říct „I am disabled“ a můžem se potrhat smíchy. U toho dílu jsme málem spadli z postele![]()
![]()
jo to mi ani nepřipomínej, to nemělo chybu
![]()
bombdina píše:
Tak u me ted vitezi Cimrman. Ale co zboznuji nadevse a u ceho jsem se nejvic pobavila je cinohra ,,Sluha dvou panu"s Miroslavem Donutilem. Kdo nevidel, doporucuji. Jinak z toho moderniho televizniho je americky serial Pratele.![]()
Sluha dvou pánu to je taky přesně moje krevní skupina ![]()
Já měla Izera kdysi ráda, když kolovaly kazety s tou jeho Policejní akademií, ale nevím, jestli to bylo tím, že jsem byla skoro puberťačka, teď nikde moc vidět není.
Jo, IT Crowd je supér
Cimrmani, Pratchet, to je prostě klasika. Pak se mi líbí poezie Jana Vodňanského, Troška a jeho Slunce seno.
Pak se mi ještě líbila Česká soda, i když to bylo hodně vostrý. Dneska, když koukám na ty starý díly, tak si říkám, to by bylo žalob (např. reklama na Árijec
) na tom je pěkně vidětkde byla svoboda slova tehdy a teď ![]()
Vrchol trapnosti je Genzer se Suchánkem, Novotný starší i mladší a koneckonců i ten Polívka je trapnej.
Vlastu Buriana taky nemusím, ale neřadím ho do výše jmenované spodiny.
No a taky miluju smysl pro humor svýho přítele a kamarádů z letiště. A pár kolegů z práce - jejich hlášky bývaly skoro lepší jak od Svěráka ![]()
WAPE
![]()
Doprčic-a že jsi mi to neřekla dříve,že jsi ze stejnýho oboru jako můj manžel:lol:
Nebo spíš-Tvůj manža je ze stejnýho oboru??? ![]()
Jojo,ale ja na ty plesy chodím až od roku 2007-prostě,co jsem se seznámila s mým manželem.. ![]()
Kdy jste to vyhráli vy?? Dříve??
farska píše:
Holky,já jsme asi bud moc stara-nebo sto let za opicema......
O jakem to britskem super vtipnem serialu mluvite??? Anguo,Beckie???SE STYDÍM…
Ad Anguo,![]()
![]()
ani chlap není-chlap se chová CHLAPSKY![]()
![]()
mám pocit, že teď ho vysílá ČT 2, ale nevím jak to přeložili do češtiny, nejlepší je ale stáhnout originál s titulky, jmenuje se to IT CROWD a pokud máš trošku představu o britském humoru a baví Tě, tak doporučuju
Jo a málem bych zapomněla miluju humor svýho muže, to se doma mlátím smíchy, když přijde z obchodu a předvádí mi co nakoupit "alá Horst Fuchs ", tak to se může jít i Mareš vycpat.
![]()
beckie píše:bombdina píše:Sluha dvou pánu to je taky přesně moje krevní skupina
Tak u me ted vitezi Cimrman. Ale co zboznuji nadevse a u ceho jsem se nejvic pobavila je cinohra ,,Sluha dvou panu"s Miroslavem Donutilem. Kdo nevidel, doporucuji. Jinak z toho moderniho televizniho je americky serial Pratele.![]()
Ja si myslim, kam se kolikrat hrabe nejaka komedie. U sluhy jsem se fakt malem pocurala.
![]()
Beckie, Pohlreich, to je ten kuchař, že? Tak ten má dobrý hlášky, přestože je musej všechny vypípat ![]()