Jaký máte rádi humor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
17.3.10 21:05

Asi nic originalniho nevymyslim, Cimrman je hodně nahoře, Šimek, Grossmann taky beru, s Krampolem to už vůbec nebylo ono…ze současníků ani nevim, nemám TV tak nemůžu posoudit…trapnej mi občas přijde humor mé drahé polovičky :mrgreen: ale jinak se máme moc rádi :srdce: :srdce: :srdce: …jo a teď si vzpomínám z poslední doby na výbornou vtipnou knížku Spolčení hlupců, to jsem se fakt pobavila…jooo, kdy si asi zase v klídku počtu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.10 21:06

Beckie - u nás stačí říct „I am disabled“ a můžem se potrhat smíchy. U toho dílu jsme málem spadli z postele :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.3.10 21:09

Holky,

já jsme asi bud moc stara-nebo sto let za opicema...... :roll:
O jakem to britskem super vtipnem serialu mluvite??? Anguo,Beckie???

SE STYDÍM… :oops: :oops: :oops:

Ad Anguo,
ani chlap není-chlap se chová CHLAPSKY :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356

Omlouvám se za OT - ale Farska tak to se známe asi i z plesů :-) jestli myslíš ty v Sidii…a naprosto souhlasím…Mareš rok od roku horší, ale opravdu tedy hodně…jo a nepamatuješ si jeden rok, jak byla cena divočák? Tak to vyhráli my :-) Já si pro něj šla :-) a byl mňamózní!

A humor - Svěrák :palec:, Anglický suchý humor atd.

A nemusím moderní baviče (Novotný atd.)…no a vůbec nesnáším Kameňák a ani mi moc k srdci nepřirostlo Vesničko má středisková a Homolkovi mi taky nic neříkají. Buriana prostě nemusím :-(

A znáte někdo Kytici od Semaforu? Tak to se mi líbilo mooooc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017

Ja mam hrozne rada Simka a Grosmanna, jejich povidky muzu cist porad dokola a vzdy si najdu neco noveho. Taky mam rada Cimrmany a Sverakovi, Smoljakovi filmy. Libily se mi porady a vypraveni s Mensikem. Stare porady se Sipem a Uhlirem. Ale humor v soucasne dobe podle mne neexistuje, da se koukat na Krause, ale uplne nesnasim Genzera/Suchanka, Gondiky, Novotnyho atd… Jo a malem bych zapomnela na Ceskou Sodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
17.3.10 21:14

Tak u me ted vitezi Cimrman. Ale co zboznuji nadevse a u ceho jsem se nejvic pobavila je cinohra ,,Sluha dvou panu"s Miroslavem Donutilem. Kdo nevidel, doporucuji. Jinak z toho moderniho televizniho je americky serial Pratele. :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.3.10 21:15
Angua píše:
Beckie - u nás stačí říct „I am disabled“ a můžem se potrhat smíchy. U toho dílu jsme málem spadli z postele :lol: :lol: :lol:

jo to mi ani nepřipomínej, to nemělo chybu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.3.10 21:15
bombdina píše:
Tak u me ted vitezi Cimrman. Ale co zboznuji nadevse a u ceho jsem se nejvic pobavila je cinohra ,,Sluha dvou panu"s Miroslavem Donutilem. Kdo nevidel, doporucuji. Jinak z toho moderniho televizniho je americky serial Pratele. :-D :mrgreen:

Sluha dvou pánu to je taky přesně moje krevní skupina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.10 21:16

Já měla Izera kdysi ráda, když kolovaly kazety s tou jeho Policejní akademií, ale nevím, jestli to bylo tím, že jsem byla skoro puberťačka, teď nikde moc vidět není.
Jo, IT Crowd je supér :palec: Cimrmani, Pratchet, to je prostě klasika. Pak se mi líbí poezie Jana Vodňanského, Troška a jeho Slunce seno.
Pak se mi ještě líbila Česká soda, i když to bylo hodně vostrý. Dneska, když koukám na ty starý díly, tak si říkám, to by bylo žalob (např. reklama na Árijec :mrgreen: ) na tom je pěkně vidětkde byla svoboda slova tehdy a teď :wink:
Vrchol trapnosti je Genzer se Suchánkem, Novotný starší i mladší a koneckonců i ten Polívka je trapnej.
Vlastu Buriana taky nemusím, ale neřadím ho do výše jmenované spodiny.

No a taky miluju smysl pro humor svýho přítele a kamarádů z letiště. A pár kolegů z práce - jejich hlášky bývaly skoro lepší jak od Svěráka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.3.10 21:16

WAPE :lol: :lol: :lol:

Doprčic-a že jsi mi to neřekla dříve,že jsi ze stejnýho oboru jako můj manžel:lol: :lol: :lol: :lol: Nebo spíš-Tvůj manža je ze stejnýho oboru??? :pankac:

Jojo,ale ja na ty plesy chodím až od roku 2007-prostě,co jsem se seznámila s mým manželem.. :palec:

Kdy jste to vyhráli vy?? Dříve??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.3.10 21:17
farska píše:
Holky,

já jsme asi bud moc stara-nebo sto let za opicema...... :roll:
O jakem to britskem super vtipnem serialu mluvite??? Anguo,Beckie???

SE STYDÍM… :oops: :oops: :oops:

Ad Anguo,
ani chlap není-chlap se chová CHLAPSKY :zed: :zed: :zed:

mám pocit, že teď ho vysílá ČT 2, ale nevím jak to přeložili do češtiny, nejlepší je ale stáhnout originál s titulky, jmenuje se to IT CROWD a pokud máš trošku představu o britském humoru a baví Tě, tak doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.3.10 21:20

Jo a málem bych zapomněla miluju humor svýho muže, to se doma mlátím smíchy, když přijde z obchodu a předvádí mi co nakoupit "alá Horst Fuchs ", tak to se může jít i Mareš vycpat. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
beckie píše:
bombdina píše:
Tak u me ted vitezi Cimrman. Ale co zboznuji nadevse a u ceho jsem se nejvic pobavila je cinohra ,,Sluha dvou panu"s Miroslavem Donutilem. Kdo nevidel, doporucuji. Jinak z toho moderniho televizniho je americky serial Pratele. :-D :mrgreen:
Sluha dvou pánu to je taky přesně moje krevní skupina :palec:

Ja si myslim, kam se kolikrat hrabe nejaka komedie. U sluhy jsem se fakt malem pocurala. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309

Beckie,

nemam predstavu,ale rada se kouknu,diky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.10 21:22

Beckie, Pohlreich, to je ten kuchař, že? Tak ten má dobrý hlášky, přestože je musej všechny vypípat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí