Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jsem s hruzou zjistila, ze minuly tyden to byl posledni dil a tento Ct mam smulu. Serial opet skoncil otevrene, tak by me zajimalo, zda je jeste dalsi serie? Nevite nekdo?
Ahoj, taky jsem na Zoufalkách závislá
. Vím ještě o minimálně dalších dvou sériích, ale kdy pojedou u nás, to netuším
.
Ahoj jsou nové série.Já na netu koukám na 6 a jsem u 12 dílu myslím.A fakt supr.5 série a tahle 6 je fakt nejlepší.
![]()
ahoj
www.zoufalemanzelky.com
tam si muzes stahnout nove aktualni dily,ja uz jsem u seste serie 17teho dilu a maji byt jeste aspon dve dalsi serie.
Pochybuji ale ze ji bude ted nekdy Prima davat kdyz ji teprve vysilaji v usa a ma koncit az v kvetnu
Jé, téma akorát pro mne
Sleduju to bohužel sporadicky, můžete mi prosím někdo osvětlit, proč umřela Eddie? Někdo ji zabil? Už je to teda několik dílů a zrovnat ten nejdůležitější propásnu
![]()
edie naborala do lampy nebo do čeho nebo nějakýho osvětlení, vylezla z auta a zabil ju elproud z toho jednoho drátu co spadl…
asi tak tea to snad bylo
![]()
jj presne jak pise Sherry,Eddie prisla na to co je dave zac,on ji malem uskrtil,ona vybehla ven,nasedla do auta a do cesty se ji pripletl Orson v masce ktery zrovna predtim kradl v nejakem baraku a ona jak ho videla a on si stahl masku tak ho nechtela zajet tak strhla volant a nabourala do sloupu,to prezila ale jak vylezla ven a byl tam proud tak slapla na zem do kapaliny a uz ji to projelo.
Hele, když už to někdo máte nakoukaný, jak ta pětka končila, byla debata, jestli Mike stál u oltáře s Kat nebo Susan - mně to podle vlasů připadlo na Susan
Byla to ona? ![]()
makina píše:
Petro, kde koukáš?
Machalka píše:
Hele, když už to někdo máte nakoukaný, jak ta pětka končila, byla debata, jestli Mike stál u oltáře s Kat nebo Susan - mně to podle vlasů připadlo na SusanByla to ona?
Díky
Já už si to načetla před chvílí trochu dopředu, ale než to budou dávat, tak to stejně zapomenu
Jsem teda moc ráda, že si vzal Susan, nějak tu Kat moc nemusím ![]()
Machalka píše:
DíkyJá už si to načetla před chvílí trochu dopředu, ale než to budou dávat, tak to stejně zapomenu
Jsem teda moc ráda, že si vzal Susan, nějak tu Kat moc nemusím