Zoufalé manželky - seriál

1938
16.3.10 20:30

Zoufale manzelky

Dnes jsem s hruzou zjistila, ze minuly tyden to byl posledni dil a tento Ct mam smulu. Serial opet skoncil otevrene, tak by me zajimalo, zda je jeste dalsi serie? Nevite nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6774
16.3.10 20:32

Ahoj, taky jsem na Zoufalkách závislá :mrgreen: . Vím ještě o minimálně dalších dvou sériích, ale kdy pojedou u nás, to netuším :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.3.10 20:36

Ahoj jsou nové série.Já na netu koukám na 6 a jsem u 12 dílu myslím.A fakt supr.5 série a tahle 6 je fakt nejlepší. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
16.3.10 21:10

Petro, kde koukáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
16.3.10 21:21

Taky koukám na 6tou sérii :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.3.10 21:23

ahoj
www.zoufalemanzelky.com
tam si muzes stahnout nove aktualni dily,ja uz jsem u seste serie 17teho dilu a maji byt jeste aspon dve dalsi serie.
Pochybuji ale ze ji bude ted nekdy Prima davat kdyz ji teprve vysilaji v usa a ma koncit az v kvetnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.3.10 21:28

Jé, téma akorát pro mne :palec: Sleduju to bohužel sporadicky, můžete mi prosím někdo osvětlit, proč umřela Eddie? Někdo ji zabil? Už je to teda několik dílů a zrovnat ten nejdůležitější propásnu :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
16.3.10 21:37

edie naborala do lampy nebo do čeho nebo nějakýho osvětlení, vylezla z auta a zabil ju elproud z toho jednoho drátu co spadl…
asi tak tea to snad bylo :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.3.10 21:40

jj presne jak pise Sherry,Eddie prisla na to co je dave zac,on ji malem uskrtil,ona vybehla ven,nasedla do auta a do cesty se ji pripletl Orson v masce ktery zrovna predtim kradl v nejakem baraku a ona jak ho videla a on si stahl masku tak ho nechtela zajet tak strhla volant a nabourala do sloupu,to prezila ale jak vylezla ven a byl tam proud tak slapla na zem do kapaliny a uz ji to projelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.3.10 21:47

Díky za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.3.10 22:01

Hele, když už to někdo máte nakoukaný, jak ta pětka končila, byla debata, jestli Mike stál u oltáře s Kat nebo Susan - mně to podle vlasů připadlo na Susan :think: Byla to ona? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.3.10 22:27
http://www.zoufalemanzelky.com/.koukám tady,ale už to tady někdo psal.ale poslední dobou to moc nestíhám.
makina píše:
Petro, kde koukáš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.3.10 22:28
A chceš to opravdu vědět??????Nepočkáš si?Tak byla to Susan.
Machalka píše:
Hele, když už to někdo máte nakoukaný, jak ta pětka končila, byla debata, jestli Mike stál u oltáře s Kat nebo Susan - mně to podle vlasů připadlo na Susan :think: Byla to ona? :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.3.10 22:32

Díky :-D Já už si to načetla před chvílí trochu dopředu, ale než to budou dávat, tak to stejně zapomenu :lol: Jsem teda moc ráda, že si vzal Susan, nějak tu Kat moc nemusím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.3.10 22:37
Já jí taky nemusela,něčím mi je nesympatická.A taky jsem moc nemusela Bree,ale poslední dobou je docela záživná hlavně v tý 6 sérii. :palec:
Machalka píše:
Díky :-D Já už si to načetla před chvílí trochu dopředu, ale než to budou dávat, tak to stejně zapomenu :lol: Jsem teda moc ráda, že si vzal Susan, nějak tu Kat moc nemusím :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí