Zoufalé manželky - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
29.8.10 22:17

Jako já se musím Orsona stejně „zastat“. Ano, pokusil se zabít Mikea - pod vlivem své skvělé matky :twisted: Ale Bree miloval. Ona ho donutila do vězení jít, i když Mike to po něm nechtěl. Bree přišla ještě o Bena a založila tu firmu, ale evidentně Ben byl pro ni v životě důležitější než Orson, protože na něj pak celkem kašlala, byla posedlá jen tou firmou a Orson jí byl v podstatě u zadku. Takhle to připadá mně :mrgreen: S Edie to byla nehoda, stejně jako třeba Andrew zabil Carlosovu matku - ten do vězení podle Bree nemusel…

Čekám na dabovanou verzi, takže si klidně počkám na telku. Mám pod kůží ten dabing a originál s titulkama by mi nepřipadal tak nějak ono :oops: Jsem holt zmlsaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.8.10 22:23

Ale on se Mikeho pokusil zabit proto,ze byl ve stejnem vezeni a bal se,ze ho Mike poznal.A protoze se zrovna dvoril Bree tak nechtel,aby ji to Mike rekl.
A vis jak,Andrew je jeji syn,vlastni krev a Orson jen manzel,ktereho si vzala.
Ale neboj,kdyz si pockas na konec teto serie,ktera zrovna na prime zacala,tak i tohle bude mit dohru.
Ja mam Bree rada,s Carlem ji to sekne,ale bohuzel ne na dlouho..Ale nesmime nic psat dopredu tak uz mlcim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
29.8.10 22:30

No tak z tohoto směru Orson zase bránil svoji (i když pošahanou) matku, bo když by poznal jeho, mohlo by dojít na vyšetřování vraždy Monique a mohlo by to dojít k matce (nebo taky k němu). Ale to už je stejně jen spekulace.
Já teda nejsem úplně jednoznačná v tom, kdo je víc - jestli manžel (pokud je stále milovanou bytostí :mrgreen: ) nebo dítě :think:
U Carla bych se móc divila, kdyby mu to někdy s některou vyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.8.10 09:32
Machalka píše:
U Carla bych se móc divila, kdyby mu to někdy s některou vyšlo :mrgreen:

No ono by jim to vyslo,ale.....ale skonceni vztahu bude uplne jine..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.8.10 13:13

Taminko…tady neni zadny smajlik - tytyty, uz mi to vsechno vrta v hlave. Ale chapu te, zekdyz o necem nekdo pise, tak je to pro tebe tezky k tomu neco nenapsat.. Ale zatim se drzis…i kdyz uz spekuluju, jak tam co bude.
Jo libi se mi, ze se tady vsechno tak nejak doresuje treba i z prvni serie. Tady aspon tvurci scenare ocekavaji verneho divaka.
Jo manzel/dite, no pokud by to byl otec ditete tak bych byla na vazkach, ale je to holt cizak, lec milovany. Takze bych brala, ze dite je vic. Manzela si vyberes, protoze se ti libi, ale dite proste musis prijmout jak je. V tom bych videla ten rozdil. I kdyz oba milujes. Orson se mi zprvu nelibil, ale pak ziskal moje sympatie a k Bree se mi strasne hodil. Jak meli ty svoje recepty na jakoukoliv skvrnu. To me proste fascinuje 8-) Stejne tak jako Bree dokonalost, kterou proste musi mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
1.9.10 11:47

Tami já vcím také jak to skončí.Pěkně holky nažítáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.9.10 17:08

Tak zase dneska, uz se tesim, ale nevim jak vydrzim do pul jedenacty, ten cas je fakt strasnej!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.9.10 23:17

a hlavne neptejte jestli to byl Denny nebo ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.9.10 23:18

Móc hezky udělaný, jsem fakt napnutá, jak to s tím přepadením Julie je :mrgreen: A z Kat je fakt pěkná mrcha :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.9.10 23:25

No a ja usla takze vim uplny prd :evil: . Proc Gabina neter delala aliby Dennymu? A jak to je s tim tehotenstvim July, byla to pravda, ze o tom mluvila s Lynette? No Denny to rozhodne nebyl, to by bylo moc jednoduchy, spis jsem zvedava co ta rodinka taji. Tak kdyby se nasel nekdo z vas kdo mi shrne co se delo po reklamach tak budu moc rada. Za tenhle vysilaci cas bych strilela, jsem si pospala a ted budu cumet do tmy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.9.10 23:27

Clovek, ta Anna Dannyho uhání. A aby mu dělala alibi jí nakukala Dannyho matka. Jenže Gaby odhalila, že kecala. Julie mluvila s Lynette že je možná těhotná, Lynette se jí zas naoplátku vypovídala, že ona je těhotná určitě. Nakonec teda Julie těhotná není.
Teda jak u toho můžeš usnout? Mně to nedá :mrgreen: A v reklamě sjíždím emimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.9.10 23:32

jako ten vysilaci cas je priserny!!!!!!!!!!!!!!!!Nastesti si to nahravam a delam si pak z toho dvdcka,takze nastavim a koukam rano..I kdyz uz to znam :wink:
Pamatuji si jak to prima zacala davat a prvni dily prvni serie prima davala uz po devate tak nevim proc pred to furt musi strkat nejake kraviny :cert: :cert:
A na Nove Tudorovci,ktere mam rozkoukane.. :roll: Jeste ze existuje internet kde se da vse stahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 06:56

Machalka mne to taky neda,ale najednou se mi zavrely oci a kdyz jsem se probudila tak byl konec :mrgreen: , nechapu proc to nemuzou davat hned od tech 21hod, ted je to nevhodny a pak to soupnou jako reprizu ve 2odpo. No jsem teda pekne napnuta jak se to tam bude dal vyvijet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 08:38

Já z toho vysílacího času taky nejsu nadšená, do postele bych se měla dostávat ideálně před jedenáctou, ať pak nemám těžký vstávání :twisted: Naštěstí jsem sova, ale taky si myslím, že by to mohli dávat dřív. To to má tak malou sledovanost, že to dávaj tak pozdě? Hlavně že nějakcí Čápi s mákem - totální kravina, jede už od osmi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 08:46

No proti tomuhle prisernymu vysilacimu casu se lidi bourej od samyho zacatku co na Prime Zoufalky bezej, fakt nechapu, ze si to tam trochu nevezmou k srdci. Kdyz bezel analog tak se to dalo aspon nahravat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí