Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na strankach Primy pisou, ze tu novou matku pronasleduje nejaky ekoterorista, tak uvidime, uvidime.....
Jsou to kreténi, pardon, ale fakt jo ![]()
Clovek, ekoterorista? No to jsem zvědavá, co proti ní má ![]()
Apropó, včera jsem na tu herečku koukala, že jsem ji už snad někde viděla. Je mi teda celkem nesympatická (i ten její dabovanej hlas mi není příjemnej
), nevíte v čem už třeba hrála?
Machalko to uz jsem taky studovala, hrala v Rodine Sopranu a v serialu Joey, to bylo to jakoby pokracovani Pratelu, hrala Joeyho sestru, taky mi byla povedoma
. Dabuje Zuzana Slavikova, mne se nekdy jeji dabing hrozne libi, ale k tehle postave mi taky moc nesedi, myslim, ze budem jeste dost prekvapeni.
Jeste na tech strankach pisou, ze utrpi pratelstvi mezi Gabi a Lynette a ze vztah Bree a Carla dopadne tragicky, jo a ze Kathrine bude mit nejaky lesbicky romanek ![]()
Clovek, aháá, tak to jsem ji viděla právě u Joeyho
Díky
No k ní mi ten hlas Slavíkové fakt nesedí.
A nenaďobávej nebo pak nebudu napnutá ![]()
Holky tak já právě sleduji, ten čas je fakt na nic, ale tady zatím běží analog, takže to nahrávám z něj
No mě napadlo, jestli náhodou Julii nepřiškrtila ta Karen, ale to je asi fakt kravina, ale napadlo mě to na začátku.
víte, proč to dávají takhle pozdě? protože na to příznivci čumí tak jako tak, ale to, co dávají po zprávách by později už nikdo nesledoval. ![]()
No včera ta Bartoška byla fakt jak silně přeslazený med. Začíná mi lézt silně na nervy ![]()
kozisek píše:
víte, proč to dávají takhle pozdě? protože na to příznivci čumí tak jako tak, ale to, co dávají po zprávách by později už nikdo nesledoval.
Kozisku, tys na to kápla ![]()
Myslíš že by Julii přiškrtila Karen? No nevím to mě ani nenapadlo
A když přemýšlím, jak ten/ta pak rychle utíkal/a… Ještě mě napadl Orson, ale nevím důvod… To už spíš Katherine
No fakt jsem zvědavá, jak to nakonec bude ![]()
Karen McClusky-ová, ta stará blonďatá paní, co hlídávala Scavovic děti ![]()
JO ja si to myslela
. Teda taky mne v jeden moment napadla, ale proc by to delala?
No to já nevím, ale podle toho jak na začátku čuměla
Tam už byly takové zvraty, že bych se ani nedivila.
Ten kluk asi ne, to by bylo jednoduché. ![]()
Že by Karen hráblo?
Ale je fakt, že ten Danny to nebyl na 100%, to máte pravdu ![]()
Cau holky, no ja si myslim, ze to byla Katherine. ALE s Karen to asi bude taky zajimavy, protoze na konci rikali, ze pro ni dalsi dny budou zly. Nicmene, Karen je docela mala a nedovedu si predstavit, jak by to prakticky udelala. A prijde mi prilis kladna na takovej zlocin.
Machalko Orson me taky napadl, ale to spis ze tak pusobi, u nej se cokoliv tezko odhaduje.. Ale ten je myslim ze hry. Kazdopadne je jeste ve hre ten udajny Juliin pritel, o kterem mluvila Lynette v souvislosti s tim tehotenstvim.. ![]()
Alenko, a nebylo to spíš myšleno pro všechny? Nepamatuju si přesně tu větu, ale jako že ten dnešní den byl zlý a že ty další budou horší. Nepřipadlo mi, že by to bylo na Karen, ale možná jsem se přeslechla…
Tak ruku do ohne za to nedam, ale vim, ze jsem pak premyslela, proc zrovna Karen… No ale preci jen byla pokrocila hodina, takze kdo to slysel jiny? ![]()
Také jsem to pochopila, že něco špatného čeká Karen, ale já zase nejsem tak pozorná, malý je pořád na břiše a ječí do toho, protože se mu to nelíbí, myslím, že už nikdy neuvidím nikdy nic tak, abych si sedla a čuměla jen na to.
![]()