Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super, jen kdyby to davali o neco driv, uz ted jsem zrala na spani…tak valim do sprchy a prichystam se na sledovani…Jsem cela natesena co tam bude
Je tu nekdo, kdo to vi? Pokud ano tak tichooo ![]()
Tak jsem tady mile kolegyne z McLeodek
.
Ten cas je udesnej, ja uz taky klimbala u TV, budu rada kdyz neusnu primo u Zoufalek.
Toto je posledni serie nebo se toci porad dal, nevite nekdo?
Taky mně ty noční „směny“ moc nevyhovujou, ale stejně mě to vždycky hned chytne, že jen zírám a nespím
Dopředu to nevím a ani nechci, chci se nechat překvapit
Mají i skvělý dabing.
No prvni dil a hned takovy konec, kdo to ma cely tyden vydrzet
. Nastesti jsem neusnula. Dabing je fakt bezvadny, jen musim rict, ze teda Suzane a Bree jsou uz uplne vychrtle, dil od dilu jsou hubenejsi a hubenejsi.
Docela mne pobavilo jak na zacatku je upozorneni, ze porad neni vhodny pro deti a mladistve a pak to opakuji ve 14hod odpoledne, to same je i u Chirurgu.
Joo to jsem se taky bavila s tim upozornenim, 14leta neter to sledovala odpoledne a ted vecer to samozrejme sledovat nemuze, tak je z toho cela nestastna a myslim ze mi bude vyvolavat, o cem to bylo ![]()
Musim konstatovat ze stejne jako prvni dil u minule serie na me budil dojem, ze uz to dal nemeli tocit, o cem ze to bude tak stejne to na me zas i ted pusobilo. Ale verim, ze to zas bude pak natolik zajimavy, ze pak zpetne nepochopim, jak jsem si to vubec mohla myslet. Ta popalenova nova sousedka, to na me pusobilo jako tehdy,kdyz setam pristehovali ti cernosi. Tajemstvi!! A mimochodem mi nejak moc neni sympaticka, tak doufam, ze se to zmeni. Skoda ze tam neni Edie, ta me dost bavila! ![]()
Eddie je skoda, taky jsem ji mela rada. Buh vi co se z te popalene sousedky vyklube, ten konec jakoby nasvedcoval tomu, ze Suzaninu dceru prastil ten jejich syn /nemuzu si vzpomenout jak se dcera jmenuje, uplny okno mam/, ale ono to nakonec bude urcite uplne jinak.
Uz je to obcas az moc pritazeny za vlasy, ale porad mne to bavi, jenze nekdy zjistuju, ze vlastne nevim jak to predtim dopadlo. Kde je Zach a ten jeho nevlastni otec, proc se Zach nestyka s Mikem kdyz je to jeho tata, kvuli Suzan? Jo a ten Viktor jak byl zenaty s Gabrielle je kde, umrel? No mam v tom pekny curbes ![]()
Viktor, to bylo prece obrovsky dramo, Gabi mu zacala zahybat s Carlosem, Viktor Gabi nechtel nechat, jeli spolu na plachetnici, Gabi zpanikarila a Viktora necim tusim prastila a on spadl do vody, jela bez nej na pobrezi, Carlos to nechtel nechat jen tak, tak jeli Viktora hledat…uz presne nevim jak to bylo, dramo to ale bylo, Viktor nakonec umrel a Gabi byla vykazana z jeho pohrbu a nedostala od nej ani vindru. Zachuv otec tam byl myslim naposledy viden v kriminale? Nebo ne? No a Zach tehda balil Gabi, nakonec spolu jen kamaradili a nakonec se vytratil.. Proc se nestykaji s Mikem…hmmm to me nikdy nenapadlo cece ![]()
Ale taky uz mam nektery veci mlhavy..Kazdopadne kdyz tam nekdo zemre nebo ma zmizet, tak je to udelany celkem hezky ![]()
Ja si prave s tim Viktorem nebyla jista jestli umrel nebo ne a prave zapletku se Zachem tu mam uplne takovou mlhavou, protoze tam proplouval nekolika seriemi tak se mi to ruzne michalo apod…Jen mam pocit, ze prave Suzan se Zachem pak mela nejaky problem, ale uz nevim co a jak.
Mne hrozne bavi Lynette, to je asi moje favoritka.
Suzan se Zachem meli problem kdysi davno. To tenkrat Mike hledal Zacha, Suzan ho videla ale nechtela to Mikovi rict, proc uz nevim, ani proc Zach utekl, asi kvuli zjisteni pravdy.. A Suzan taky pak Zacha - kdyz zbohatl(zdedil po dedovi strasny prachy), prosila, aby zaplatil kauci za Mika, kdyz byl ve vezeni, ten chtel za to rande s Gabi. Zapletek tam bylo celkem dost, takze chapu, ze se ti to micha.
Lynett je super, ted me fakt bavila, jak cekala na te gynde a promlouvala k te mlade tehulce
Ja cece asi nemam nikoho nej, vsechny se tak krasne doplnuji ![]()
Tak na tu novou sousedku jsem taky zvědavá, co zas vymysleli ![]()
Mně to zas připadá, že tu July škrtil ten přistěhovalej otec a nevím proč ![]()
Viktor umřel při tom tornádu - jeho to zabilo a Carlos byl zraněnej - přece jak byl jednu dobu slepej ![]()
Taky mám ráda Lynette, jsem moc zvědavá, jak to bude s jejich druhými dvojčaty
Co mě ale pobavilo, tak jak vykládala té těhuli, jaký má hrozný břicho po těch porodech a pak na tom utz měla krásný hladký plochý břicho - no hned bych si ho s ní vyměnila ![]()
jj Machalko toho bricha jsem se taky vsimla
. a tez souhlasim, ze mi neco rika, ze ten kdo July prastil je ten tata, ackoli to jako ma vypadat, ze to udelal ten kluk, nebo mozna je to naopak nebo mozna to byla ta matka, je fakt, ze tam bylo vzdy vse jinak nez jsem myslela.
Clovek, no právě. Proto mě hned napadlo, že ten kluk to určo nebyl ![]()
Jejda tak Viktor nakonec umrel pri tom tornadu?? No ja vim, ze tam nekdo umrel, ale uz si uplne nepamatuju, ze to byl Viktor. Taky se mi to teda plete..
No tak to jste me nahlodali s tim tatikem, ze by to byl on ten nasilnik? Je fakt, ze tady se da neco jen malokdy predem odhadnout ![]()
A protože jsme zatím nikdo netipli, že by to mohla být ta matka, tak určo July škrtila ona ![]()
Alenko, do Viktora se zezadu zapíchla jedna laťka z plotu ![]()