Zoufalé manželky - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
3.9.10 13:59

Ne ne byl to uuuuuuplne nekdo jiny,ale to se dozvite az za cca 10 dilu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.9.10 14:02

Hele Tami, tebe to baví - šťourat nám do naších špekulací, viď? :mrgreen: Taková pěkná teorie to byla a teď je v háji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 14:03

No to budem asi cucakovat az se to dozvime...... Tu posledni hlasku jsem zrovna videla a pochopila jsem to tak, ze to Karen mysli na vsechny, jakoze pro vsechny budou dalsi dny zly… tak uvidime zase za tyden, aspon 2× tydne kdyby to davali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.9.10 14:07

Jako mě by vyhovovalo každý den, třeba místo mash, nic proti, ale jede to už po x-té a Honzín se v tu dobu zabaví dobře sám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 14:09

No na Mash uz jsem vyslovene alergicka, dojede do konce a jede od zacatku, to samy To je vrazda napsala a Columbo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.9.10 14:10

To už bych snesla spíš Beverly Hills, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 14:23
kozisek píše:
To už bych snesla spíš Beverly Hills, že jo?

Kozisek to si trefila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 14:50

Je fakt, že jednou týdně je zatraceně málo… včera jsem málem zapomněla, že je zase čtvrtek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 16:40

No ja spis nekdy uplne zapomenu co ze se tam vlastne minule stalo, jak je tam tech dejovych linek nekolik a jeste se ruzne prolinaj tak v tom mam obcas opravdu pekny maglajz… Holky to tam bylo minule, ze July mluvila s tou Lynette nebo to byla pro vsechny novinka, ze mely mezi sebou takovy rozhovor. Ja totiz asi spala i minule :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.9.10 17:11

Ja si myslim, ze to tam nebylo, protoze jsem na to koukala s otevrenou pusou a ja u toho nespim! Ale bylo mi to divny, protoze takhle to vetsinou nedelaji, ze by o necem mluvili a predtim to tam nebylo. Jedine, zda to nebylo v poslednim dilu minule serie :think:
Ja M.A.S.H. uplne nesnasim a to jsem to driv zrala. Opravdu mi to zprotivilo neustale opakovani. No, Beverly jsem taky zrala a mozna ze bych se tomu i chtela obcas zasmat, jaky tam maji strasny hadry a tak vubec.. Tak jsem pro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 19:22

V tom minulým díle to určo nebylo. Jestli v posledním předchozí série, nejspíš ne, to by v nás určo hlodalo, s kým to Julie má :mrgreen: Fakt to tam bylo zničehonic, jak Lynette nechtěla, aby Julii dělali rentgen.
Tak jak píšete o tom BH, takhle jsem se nedávno koukala na Melrose Place od začátku, dávali to na Barrandově a pár dílů jsem chytla - no řezala jsem se jak blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 19:34

Jo MP na Barrandove jsem taky zahlidla a prislo mi to udesny, ale verim tomu, ze bych se do toho zase zakoukala. Ty jejich modely a ucesy byly priserny a pritom to neni tak davno a jak nam prisli uzasni, moderni a ted jsem se jen chlamala. Mimochodem Bree, alias silena doktorka Kimberly, je ted obr kocka oproti drivejsku.

Jo a nemela July pomer s nejakym tim starsim panem, nebo to vysumelo? Byl s ni prece na te party kdyz pak Dave zalozil ten pozar ne? Suzan to dost tezce nesla, byl to nejaky profesor ci co? Mozna to dame holky dohromady :mrgreen: . Ja fakt na nektery detaily uplne zapominam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 19:36

Clovek, jj na toho profesora jsem myslela, ale už nevím, jak dlouho před koncem minulé série se rozešli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.9.10 19:39

Jo jo nejakej starej pan tam byl..ale pak uz se tam neobjevoval..vubec nevim, jak to s nim dopadlo… :think: Ale to nebude ono, ma to byt komplikovane - tedy prusvuh, takze to bude asi nekdo joo zajimavej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.9.10 19:46

Tak holky já mám pusto prázdno, to byla holt těhu demence :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie