Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protože od začátku vypadaj spíš jako zločinci než jako klaďasové, tak třeba by to mohlo být tohle
Jako že nás schválně matou ![]()
No mě zase napadlo, jestli dřív nedělala v utajení - takže vlastně ta ochrana svědků, ale to by se nerozhodovala sama o přestěhování
To se zase dozvíme až někdy za půlkou a bude to určo taková ptákovina,… ![]()
Jelikoz jsem hnidopich tak uz jsem premyslela nad tim, ze Lynette nema vubec zadny bricho, uz je v cca 4mesici, ma za sebou 4 porody a ceka dvojcata a plocha je jak silnice, nechapu
. A vychrtly jsou teda vsechny pekne ![]()
No jako vypadají jako vyschlé tresky, si nemůžu pomoci, ono je štíhlost a „štíhlost“. Nechtěla bych je vidět ve skutečnosti
Jo a Lynette prý ve skutečnosti měla mentálku, to se ani nedivím a zbytek jí má asi teď.
![]()
Naprosto souhlasím, jsou to děsný vychrtliny a nelíbí se mi to… Jediná Gaby vypadá aspoň trošku žensky ![]()
Kozisku, to je taky dobrej nápad, mohla bejt nějaká agentka a teď je ve výslužbě a permanentním utajení ![]()
Clovek, jo? To už jsou 4 měsíce? Já to zapomněla počítat ![]()
Holky ja cetla na tom primackym netu, ze se motala okolo nejakych ekoteroristu a ze ji nejaky ekoterorista pronasleduje, ja si teda pod tim neumim vubec nic predstavit
.
Jsou opravdu strasne hubeny a to si vemte, ze TV pridava 8-10kg, ve skutecnosti to musi byt jeste mnohem mnohem horsi a hlavne kdyz si uvedomite kolik uz jim vsem je, ony jsou vsechny o dost starsi nez Gabi a zacina to byt dost videt.
Reklama na hlad
![]()
No jo, ale ekoteroristi by tedy škrtili správně, ale ona byla škrcená nesprávně ![]()
Machalko no urcite je na zacatku ctvrtyho, pac prece rikala, ze to detem reknou az bude mit za sebou prvni tri mesice, no jsem hodne zvedava jak to zaonaci s tou praci, tohle bude taky dost zajimavy… Jo a myslite, ze John bude mit neco s neteri Annou? To Gabi asi nerozdejcha co ![]()
To je ten hon za vychrtlostí dle požadavků módních návrhářů
Než bejt vysolárkovaná vrásčitá vychrtlina, tak radši budu oplácaná ředitelka vápenky ![]()
Clovek, vidíš, tak to mi uniklo
A myslím si, že s Annou a Johnem tam něco bude, ale spíš bych řekla, že John ji odmítne ![]()
Ze by mel John porad policeno na teticku
. No teticka by si asi dala rict z fleku
. Ja mozna taky
![]()
Clovek, John se mi líbil ještě jako mlaďoch, teď už se mi moc nepáči
Zdá se mi, že nějak zošklivěl ![]()
To já bych si dala říct od Ricarda A. Chaviry
Obzvlášť se sexy hlasem Martina Stránského ![]()
Myslis Carlose? Ja ti nevim, ale v Zoufalkach neni vylozene nikdo muj tip, mozna ten Carlos ma neco do sebe. John je takovy klasicky hezounek,ale kdyby mne balil, tak bych si fakt asi dala rict
, prijde mi, ze trochu pribral od mladi.Nejak si tam fakt nevybavuju zadnyho krasavce
. Mike dost zestarnul od prvnich serii, rekla bych.
Hmm, také se mi líbil Mike, ale teď momentálně asi nikdo typický hezoun, ale já čím jsem starší, tím jsem náročnější, takže nestačí hezká tvářička, ale jak se teď často říká - musí mít nějaké charisma ![]()
Charisma dela hodne, ja zase cim jsem starsi tak snad to ani nemusi byt hezoun, ale proste z nej musi neco vyzarovat ![]()