Zoufalé manželky - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
10.9.10 23:56

Protože od začátku vypadaj spíš jako zločinci než jako klaďasové, tak třeba by to mohlo být tohle :-D Jako že nás schválně matou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.9.10 11:39

No mě zase napadlo, jestli dřív nedělala v utajení - takže vlastně ta ochrana svědků, ale to by se nerozhodovala sama o přestěhování :think: To se zase dozvíme až někdy za půlkou a bude to určo taková ptákovina,… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 14:13

Jelikoz jsem hnidopich tak uz jsem premyslela nad tim, ze Lynette nema vubec zadny bricho, uz je v cca 4mesici, ma za sebou 4 porody a ceka dvojcata a plocha je jak silnice, nechapu :think: :mrgreen: . A vychrtly jsou teda vsechny pekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 14:13

Pardon 3 porody… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.9.10 15:01

No jako vypadají jako vyschlé tresky, si nemůžu pomoci, ono je štíhlost a „štíhlost“. Nechtěla bych je vidět ve skutečnosti :poblion: Jo a Lynette prý ve skutečnosti měla mentálku, to se ani nedivím a zbytek jí má asi teď. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.9.10 19:51

Naprosto souhlasím, jsou to děsný vychrtliny a nelíbí se mi to… Jediná Gaby vypadá aspoň trošku žensky :-D

Kozisku, to je taky dobrej nápad, mohla bejt nějaká agentka a teď je ve výslužbě a permanentním utajení :-D

Clovek, jo? To už jsou 4 měsíce? Já to zapomněla počítat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 20:16

Holky ja cetla na tom primackym netu, ze se motala okolo nejakych ekoteroristu a ze ji nejaky ekoterorista pronasleduje, ja si teda pod tim neumim vubec nic predstavit :think: .

Jsou opravdu strasne hubeny a to si vemte, ze TV pridava 8-10kg, ve skutecnosti to musi byt jeste mnohem mnohem horsi a hlavne kdyz si uvedomite kolik uz jim vsem je, ony jsou vsechny o dost starsi nez Gabi a zacina to byt dost videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.9.10 20:18

Reklama na hlad :mrgreen: :mrgreen:

No jo, ale ekoteroristi by tedy škrtili správně, ale ona byla škrcená nesprávně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.9.10 20:18

Machalko no urcite je na zacatku ctvrtyho, pac prece rikala, ze to detem reknou az bude mit za sebou prvni tri mesice, no jsem hodne zvedava jak to zaonaci s tou praci, tohle bude taky dost zajimavy… Jo a myslite, ze John bude mit neco s neteri Annou? To Gabi asi nerozdejcha co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.9.10 22:05

To je ten hon za vychrtlostí dle požadavků módních návrhářů :poblion: :poblion: Než bejt vysolárkovaná vrásčitá vychrtlina, tak radši budu oplácaná ředitelka vápenky :mrgreen:

Clovek, vidíš, tak to mi uniklo :-D A myslím si, že s Annou a Johnem tam něco bude, ale spíš bych řekla, že John ji odmítne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.9.10 08:07

Ze by mel John porad policeno na teticku :lol: . No teticka by si asi dala rict z fleku :oops: :mrgreen:. Ja mozna taky :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.9.10 20:33

Clovek, John se mi líbil ještě jako mlaďoch, teď už se mi moc nepáči :mrgreen: Zdá se mi, že nějak zošklivěl :lol:
To já bych si dala říct od Ricarda A. Chaviry :mrgreen: Obzvlášť se sexy hlasem Martina Stránského :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.9.10 21:39

Myslis Carlose? Ja ti nevim, ale v Zoufalkach neni vylozene nikdo muj tip, mozna ten Carlos ma neco do sebe. John je takovy klasicky hezounek,ale kdyby mne balil, tak bych si fakt asi dala rict :mrgreen: , prijde mi, ze trochu pribral od mladi.Nejak si tam fakt nevybavuju zadnyho krasavce :think: . Mike dost zestarnul od prvnich serii, rekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.10 13:52

Hmm, také se mi líbil Mike, ale teď momentálně asi nikdo typický hezoun, ale já čím jsem starší, tím jsem náročnější, takže nestačí hezká tvářička, ale jak se teď často říká - musí mít nějaké charisma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.9.10 23:43

Charisma dela hodne, ja zase cim jsem starsi tak snad to ani nemusi byt hezoun, ale proste z nej musi neco vyzarovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí