Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taminko a taky má dvojčátka, tuším jak jela na svatebku s Orsonem, tak to byl odklizovací manévr na její těhotenství, takže by to mohla být kombinace dvojčat a nemocného manžela? ![]()
Maynard Delfino, ale říkají mu MJ, že?
jj ma dvojcatka,no holt zaprah…ale jsou cim dal tim hubenejsi a to dnes zacina v americe dalsi serie a tam jsou jeste vychrtlejsi nez doposud.
Taminko to jeste muzou byt vychrtlejsi? Vzdyt za chvily na te obrazovce nebudou ani videt. Holky ja nikdy v zivote stihla nebyla, ale tohle prece uz neni stihlost, kor u zen v jejich veku ![]()
jj asi muzou…na upoutavkach mi i Susan a Lynnete prijdou strasne hubene…
Tak na druhou stranu jsou v Americe asi jedny z mála, které jsou hubené, většina je tam pravej opak, ne
Ale mně se tohle taky nelíbí, to není hubenost, ale vychrtlost. Potkat je na ulici, tak je zatáhnu někam se najíst ![]()
Ja myslim, ze v Americe je od obojiho dost, na jedne strane extremni tlustosi, na strane druhe extremni vyzablici, kdyz kolikrat nekde ctu co jsou pro to schopni udelat, aby byli takhle vychrtli a zaroven kdyz jsem videla par dilu z nemocnice XXL jak jsou schopni se i nadale cpat fastfoodama, kdyz uz maj obrosky problem s vahou...... pardon devcata za OT ![]()
Holky, to jste blbě pochopily, ony musí být hubené, protože jsou to přece „zoufalé manželky“, tak z toho jsou celé špatné a odráží se to na váze
škoda, že já čím zoufalejší, tím více futruji
![]()
Tak to ja zas ne, kdyz jsem zoufala, tak nezeru vubec. Zato kdyz jsem v pohode, tak zeru nekontrolovane ![]()
Holky, proto si nás do toho seriálu nevybrali, ale já hubená byla, stejně mi byla pořád zima a podle mě jsem byla více vystresovaná, s chlapem jsem se usadila, na mě zase deset kilo navíc a jsem klidnější a po porodu stále zbrocená potem
![]()
Fiha, no me si nevybrali pac jsem neprisla na casting
… Ted tak premyslim, koho bych tam mohla hrat.. Na modelku Gabi nemam, Suzan je trestidlo, Bree umi vsechny ty figle s cistenim skvrn, to by se mi libilo, ale jeji chlapi se mi nelibi.. Tak snad uz jen Lynette. Tom by usel a to blazneni s detma a ten vystresovanej ksicht..to bych asi zvladla taky
Takze az budou tocit znovu, hraju Lynette, akora nebudu mit tak vychrtly bricho ![]()
Holky,
MJ= Maynard James - druhé jméno má po Mikově druhém dědečkovi. ![]()
Včera byl první díl další série, tak zítra-pozítří mi ho manžílek stáhne z netu!
![]()