Zoufalé manželky - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
9.10.10 12:56

Holčiny, já vám ani nemůžu poslat své postřehy, včera místo dokoukání jsem diskutovala s „jinou mámou“, takže už jsem celkem dva díly v mínusy a venku je teď hezky, tak nějak nestíhám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.10.10 18:43

Clovek, teda to musíš být opravdu KO nebo Zoufalky zoufale nudné :lol:
Jj už jsem si konečně zapamatovala ty jména - Dominic (Nick), Angie a Danny Bolenovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.10.10 10:39

Tak jsem konečně zkoukla poslední díl, no tedy Gaby opět neměla chybu, jako jediná má zdravý rozum a využívá, co se dá :mrgreen: Bree zase typická „vychčijónka“ :mrgreen:, ale myslím, že se tam něco vyvrbí s tou novou rodinkou a taky by mne zajímalo jak to bylo s „July?“ a tím chlapem, nějak to zavání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.10.10 20:20

Takze opet jsem nadopovana kofeinem, prave dopijim svou asi patou dnesni kavu, takze doufam, ze zase neusnu :cert: . Z ukazek soudim, ze dneska bude dobry dil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.10.10 21:11

Clovek, budu na tebe myslet, kdyžtak si k té telce stoupni :lol: Já zrovna sežrala celej pytlík ( :oops: ) chipsů paprika a rajče a tak mě pálí držka, že bych teď neusnula ani kdybych chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.10.10 21:22

:mrgreen: :mrgreen: Machalko na mne nemas, ja mela dneska pizzu s feferonkou, myslim, ze mi jeste pripravi perne chvilky :oops: . S tim stoupnutim je to dobry napad :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.10.10 21:30

Clovek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.10.10 23:24

Tak teď to vypadá, že škrtí Angie, co? :mrgreen:
Jinak Gaby dneska zas perlila… Carlos byl na Lynette pěkně hnusnej, ale jako nedivím se, byl to od ní pěknej podraz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.10.10 05:55

Huraaaaa clovek neusnul, protoze to byl konecne dil kde se neco delo :lol: No mne taky napadla Angie, ale Nick porad neni ze hry ne? Ale hlavne, ze uz ma Lynette bricho :mrgreen: , mela to Carlosovi rict hned, ale o cem by to zase bylo, ze jo, takhle maji zapletku na kolik dilu. July vypadala hrozne, kdyz se potkala s Angie v kavarne, jak takova postarsi lehka zena, pritom ji ma byt tak 18-20?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.10.10 08:16

Bettýýýýý, kolik je teď Julii :-D

Clovek, no byl tam ten posun 5 let, taky bych řekla aj víc - aspoň 21, ne :think: Ale souhlasím, vypadala tam příšerně…
No jsem zvědavá, kdo to nakonec byl, aspoň je to napínavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.10.10 09:38

Holky, jsem zoufala, syn mi vecer vyhlasil pohotovost a musela jsem byt u nej bo kaslal a zvracel celou noc. Takze mi uteklo uplne vsechno, zrovna kdyz se neco delo. PROSIM PROSIM hodte mi sem nekdo dukladny popis :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.10.10 11:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.10.10 16:23

Holky tak ta Gaby nemá chybu, jak házela úplatek faráři :mrgreen: :mrgreen: Lynete - no tak dostala to, co zasela, zase na tom není špatně, ale nevím jak to v usa mají s rodičákem :mrgreen: :mrgreen: No tak s tím škrcením to je zajímavé, tak ten chlap je hledaný nebo svědek? To vypadá fakt zajímavě :think: July se mi nikdy nelíbila a přišlo mi to trapný, za každou cenu se bavit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.10.10 17:48

Machalko jsi poklad, to je dokonale. :hug: To me doprcis stve, ze zrovna zajimavy dil a ja to nevidela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.10.10 18:55

Machalko ty stránky jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie