Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A mně usnout fakt nehrozí, zrovna jsem si dala sprchu minerálkou
Spadla mi na zem a já trotl se po jejím otevření ještě divila, proč tak prská
Takže jsem se dokonale probrala gruntováním ![]()
V kritickou chvíli mě odvolalo dítě - tak co ta Mona? Zemřela nebo žije?
Patrika Scava je mi líto ![]()
Machalko Mona samozrejme zemrela. Karl mne taky nijak nedojal, hur mi bylo u Lynettinych predstav. Obtloustla Susan vypadala hrozne
. Ikdyz tak nejak vypadam ja, tak bych mela radsi mlcet
. Samozrejme i druha slecna Solisovic je kocka
.Kde ty holcicky vyhrabali? Jinak nas teda hroooozne napinaj, k deji to moc vcera nebylo. Predpokladam, ze Bree se ujme ochrnuteho Orsona, co myslite? Teda ale cim vsim uz si ty Scavovic prosli, to je des, u vsech ostatnich jsou ty zapletky obcas hodne pritazeny za vlasy, ale u nich je to nekdy az mraziva realita ![]()
no jo scavovi jsou ti normální s normálníma problémama.. bohužel a teda těch je mi líto nejvíc..
karl.. no škoda že tam enbude, ale bree je samaritánka a podle jejích představ si myslím že se orsona ujme ![]()
by mě zajímalo jestli si někdy gaby bude vyčítat že kvli jejímu dítěti přišla o dítě i lynete
protože kdyby si tu svou malou hlídala tak pro nu nemusel lynet skočit že ![]()
no se těším na další díly.. ![]()
No vidis Sherry nad tim jsem jeste nepremyslela jak se s tim srovna Gaby. Uvidime jestli to bude mit jeste nejakou dohru
. Myslim si, ze oni tam nasadej nejakyho jinyho „uchyla“ misto Karla
.
Tak vcerejsi dil se mi moc libil, dokonce jsem slzu uronila nad Lynette. Ja si myslim, ze Gabi si to uvedomi, ze je Lynette kvuli jejich tloustikovi prisla o Patricka. Kazdopadne Carlos se ji nejak bude revansovat. U Mony jsem se bavila (to je hrozny, se bavim jak nekdo umira), no spis reakci Angie, jak se modlila
Ja si myslim, ze s Orsonem a Bree to nebude uplne jednoduchy, myslim si, ze ji Orson nebude chtit. Jo a obtlousla Suzan byla fakt kus
Pekny bylo, ze tam dali, jak by to mohlo pokracovat KDYBY, u Karla jsem nepredpokladala, ze by se zmenil, takze me to ani nedojalo, ze umrel. Kzadopadne jsem porad cekala, ze nekdo najde ty prachy, co si vzala Mona, protoze jestli si vzpominam dobre, tak ji uletely nebo vypadli… ![]()
Takže Bolenovi jsou opět v klidu, co? Díky Clovek ![]()
No hlavně šedivá Gaby, jsem se nařehtala
Lynette třeba nezestařili vůbec, až jak ten její budoucí syn odpromoval. A z Gaby udělali takovou stařenu…
No s tím Orsonem to není ještě jistý, že bude ochrnutý, ne? Třeba se z toho vykřeše - jako Carlos ze slepoty ![]()
No sice Lynette přišla o jedno dítko kvůli záchraně Chity, ale nemyslím si, že by za to mohla Gaby, že si malou nehlídala. Nikdo si tam děti nehlídal, byl to večírek, nikoho ani nenapadlo, že tam spadne letadlo
Takže z tohohle pohledu bych já na Gabyiným místě výčitky neměla. Jen by mi bylo kamarádky strašně líto, že život mojí dcery by byl vykoupen smrtí jejího syna ![]()
No holky, nemám co dodat, dodívala jsem se teď a už jste všechno řekli, ale Gaby mě tedy pobaví vždycky
Jo a Susan bych tedy ztluštošila mnohem víc ![]()
To jsem tedy zvědavá jak to bude pokračovat, tohle jsou takové natahovací díly o ničem, kdyby raději udělali méně, ale s pořádanými grády ![]()
clovek píše:
Myslim si, ze oni tam nasadej nejakyho jinyho „uchyla“ misto Karla.
jinýho úchyla pro Bree jo
![]()
evi
ale já teda nevím ale gaby tam stála jak trubka a nic nedělala ne? když se řítilo to letadlo.myslím jako že neutíkala za to svou dcerou..a nebyl to náhodou Silia nebo jak se to píše? chita je přece u tarzana
![]()
Jo byla to ta druhá - mladší, no tak to by ji jinak nemohla zachránit Lynette, ne? U jakého tarzana ![]()
Byla to Celia, ale berte to jako šokovou situaci - panika, rozprch, skupina lidí, nestáli rodiče u dětí, takže nevěděli, kde jsou, Gaby se otočí a vidí, že na Celie stojí a letadlo se řítí, v té chvíli už by z té vzdálenosti k ní ani nedoběhla. že to je teda jen seriál, ale musím se jí zastat. ![]()
To zestarnuti Gaby mi prislo takovy prehnany, vzdyt ona je z nich urcite nejmladsi a Lynette vypadala jen lehce starsi nez ted, naopak Tom vypadal jak osmdesatilety dedecek. Ale mozna Gaby premaskovali schvalne ![]()
hele ono to zestarnuti Gaby byla mysleno tak,ze jak od nich Carlos odesel,tak uz proste nemela penize na vsechny ty drahe kremy atd a Celia na konkursech nezarila,tak proto tak zestarla. ![]()
Jinak Carl Mayer mi tam moc chybi,bylo to tam s nim takove vzruso.
Susan chacha,vubec ji to nesluselo.
A napsala bych co bude dal,ale nenapisu
Pekne si pockejte…
Zoufalky mám ráda, nikdy si je nenechám ujít, ale takovou slátatninu všeho možného jsem nečekala, byl to děs
![]()
Chápu, že ten děj museli dát nějak dohromady, ale poprvé jsem byla ráda, že ta šaráda už skončila ![]()
Anteaa píše:
Zoufalky mám ráda, nikdy si je nenechám ujít, ale takovou slátatninu všeho možného jsem nečekala, byl to děs![]()
Chápu, že ten děj museli dát nějak dohromady, ale poprvé jsem byla ráda, že ta šaráda už skončila
mimo diskuzi-Antee kde mas ty sve metriky a fotky? ![]()