Zoufalé manželky - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
10.12.10 10:53

Machalko diky! Mne teda hlavne utekla ta zapletka s tim novym Breeinym zamestnancem, na konci kdyz jsem ho videla tak jsem si rikala, ze to bude nejaky hajzlik a ze je tam cilene. Hele nemel Andrew nejakou vaznou znamost?

Ja si nejak nemuzu pomoct, ale proste to nema tu stavu co driv a napeti tam teda fakt neni, jsem opravdu moc zvedava jak to zaonacej s tim skrcenim, kdy se k tomu hodlaj vratit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.12.10 11:27

Clovek, jj Andrew je s tím chlápkem dokonce registrovanej, ne? Však se tam s Bree právě dohadovali - ona jaktože může mít poměr a on že ona ho měla taky s Karlem :twisted:
No ta šestá série už pomalu končí, ne? Takže už to určo nějak vysvětlej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.12.10 13:36

To jsem prave zaspala, ja videla jak jim privezli 100 kytek a ze se Andrew zastaval toho kluka co je objednal, nejak jsem se dovtipila, ze s nim asi neco mel, ale pak jsem vytuhla a nevim co se resilo dal, jsem teda zvedava co se vyvrbi z toho chlapika co ho Bree najala. Ja vubec nemam prehled kolikaty dil uz byl, jsem z tehle serie opravdu takovy rozpacita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.12.10 14:40

Holky ja to nejak prestavam sledovat… :nevim: Ten cas je pro me mord!!! Snad se polepsim.. Diky za detailni popis, nektery pasaze mohly byt hezky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.12.10 14:25

Tak holky nic moc, že jo? akorát jsem zvědavá, co se zase vyklube z toho kluka, co ho zaměstnala Bree :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.12.10 07:04

Holky v dalsi serii bude hrat J.R. Ewing z Dallasu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.12.10 09:07

Jéé tak to bude koktejl nemá tam hrát „David“ z BH? To je vidět, že už hledají herce, aby přitáhli lidi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
13.12.10 12:10

Holky, vy mi to tu furt pomlouváte, já s váma nemluvím :lol: Já už jsem v další sérii. Ano, David z Beverly tam hraje a je dobrej. :palec: Ten JR tam zatím není. Já nějak nemám pocit, že by to ztrácelo, byly nabitější ty detektivní pasáže, to jo, ale ta řada, co sledujete, vygraduje myslím docela dobře. Taky bych neřekla, že shánějí herce, spíš občas oživují, nové postavy atd. Oni jsou „nám“ známí z těch předchozích seriálů, ale že by to byly zrovna hvězdy typu Julie Roberts… :nevim: Spíš bych řekla, že tento seriál vyrábí hvězdy, ne naopak - např. Bree nebo Gaby podle mě jednoznačně seriálu vděčí za úspěch, nebo Mike - vybavíte si ho v nějakém předchozím filmu? Např. hrál v tom Stará láska nerezaví, poznaly byste ho??

• Citovat
  • Upravit
10017
13.12.10 13:06

Tak Gaby urcite udelaly Zoufalky, ale ten zbytek plus minus je docela uspesnej a znamej, kazdopadne jim ty role urcite vsem pridaly na slave. Uz se tesim na tu gradaci, snad uz nas nebudou dlouho napinat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.12.10 14:39

Betty už nebudeme pomlouvat, když si nám to tu tak hezky vysvětlila :mrgreen: Tak ono je těžké pak vymýšlet něco nového, tolik sérií, těžko se většinou překonají začátky, prostě to tak je a navíc jsme zmlsanější :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
13.12.10 16:05

No právě, to mi přijde, že oni na seriál nasadili laťku tak vysoko, že už se to těžko překonává a lidi mají pocit, že už to není to drámo z první řady. :-D Ale když se to srovná s jakýmkoli jiným seriálem, já teda neznám obdobný - záživný vztahy, usazené prostředí, ne jen „kavárna a byt“ jiných seriálů, točených v ateliérech, ale fakt dost toho „open air“
Ale klidně je pomlouvejte, já to netočila. :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10017
13.12.10 16:52

Betty ja naprosto souhlasim, ze je to nadprumerny serial, taky se mi moc libi, ze se dej neodehrava ve dvou mistnostech a jedne fiktivni hospode, je to udelany moc pekne :palec:. Samozrejme taky souhlasim s Koziskem, ze ta latka prvnich serii se preskakuje hodne tezce, ale porad je to velky nadprumer oproti ostatnim serialum. Takze ja jsem fakt zmlsana a ted se proste holt trochu nudim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.12.10 16:56

Jasně a všechny ho máme rády, že jo? :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.12.10 19:18

JJ mame, ale jeste radsi bysme mely, kdyby ho aspon o hodinu driv davali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
13.12.10 19:52

Stahujte si to z internetu jako já a můžete se dívat, kdy budete chtít. I několikrát. :wink: Joo, je fakt super. :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!