Zoufalé manželky - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
21.1.11 08:51

Holky, díky :huban:
Eddie se tam objevil až v týhle sérii, ne? Jestli si to teda pamatuju dobře, což mi teda připadne trapný, když tam jako bydlel už léta… Ale když ty zápletky nevymýšlí asi na 5 let dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.1.11 11:51

Musim rict, ze jsem byla taky zklamana, prislo mi to takovy ubohy, ze tam daji nekoho neznamyho. Zadne prekvapeni a sok. Skoda, myslim si, ze tvurci v tom mohli udelat neco peprnejsiho, nez si vymyslet kompletne novou postavu. Za me je to divny! Kazdopadne kluk je teda chudak..By me zajimalo, kde ta jeho matka vyplave na povrch a jestli teda fakt bude bydlet u Scavu, tak to bude asi jeste zajimavy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.1.11 09:16

Tak co na to vsechno rikate? Ja vam nevim, ale tahle serie mne fakt nejak nebere… Ted jsem jen zvedava jak to dopadne s Eddiem u Scavovych, zapletka Bolenovych mne vubec nebere. Kam zmizela Kathrine s tou lesbickou, ja par dilu prospala tak nevim jestli mi neco neuniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.1.11 13:20

No holky, mě to taky asi nějak nebere, neboť jsem opět zapomněla, jdu pohledat na netu a stáhnout, to už budou tuším dvě epizody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
29.1.11 23:53
clovek píše:
Tak co na to vsechno rikate? Ja vam nevim, ale tahle serie mne fakt nejak nebere… Ted jsem jen zvedava jak to dopadne s Eddiem u Scavovych, zapletka Bolenovych mne vubec nebere. Kam zmizela Kathrine s tou lesbickou, ja par dilu prospala tak nevim jestli mi neco neuniklo.

Kathrine odjela se svou pritelkyni do Evropy a tim skoncila i v serialu, jak jsem se nekde docetla…
Jinak s vami souhlasim, zapletka Bolenovych nic moc… Ale jinak dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.2.11 14:53

Tak ten včerejší díl nechali rozjetej pěkně napínavě, co? :twisted: Sam vyhrožuje Bree, Angie chystá bombu a Eddie se chystá asi uškrtit Lynette… celou dobu to jede takové lážo plážo a najednou jakoby to chtěli honem dohnat…
Popravdě nepochopila jsem trochu Delfinovi - kam se poděly ty peníze za striptýzovej klub, že se stěhují z baráku pryč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.2.11 18:48

Jejky, tak na netu to ještě není, to musím honem stáhnout :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
5.2.11 00:23

Ano, je to dobre rozjete:-)
Trochu jsem se tesila, ze Prima navaze dalsi serii, ale bohuzel ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.2.11 00:45
Machalka píše:Popravdě nepochopila jsem trochu Delfinovi - kam se poděly ty peníze za striptýzovej klub, že se stěhují z baráku pryč? :think:

Taky mi to vrtá hlavou - že by scénáristé zapomněli?! Je divný, že by Delfino měl větší dluhy než kolik by měla Suzan za polovinu profitujícího klubu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.2.11 08:47

Mam pocit, ze nekde psali, ze Mike ty prachy odmita :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.2.11 10:58

Ano, to je odmítal, ale přece teď, když je jasný, že by neutáhli barák, tak už by mohl spolknout to svoje ego, ne? Aspoň teda mně, kdybych byla Susan, by se fakt nechtělo stěhovat, kdybych měla na účtě řekněme aspoň mega za ten klub, ne? :think: Koneckonců mohla by ona poplatit ty dluhy a on to pak splácet jí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.2.11 12:39

Ja u toho tak poruznu zase klimbala, takze detaily mi urcite unikly, ale zrejme muzske ego a Suzan je tak loajalni manzelka, ktera nechci Mika ranit, fakt nevim, treba to tam jeste nejak objasnej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.2.11 14:25

Mnooo - ve dvou nebo třech dílech to opravdu tak bylo, že Mike odmítal peníze Suzan, ale po pravdě - kdybych se kvůli tomu měla stěhovat, tak bych to zaplatila z těch peněz za klub, ať si Mike říká co chce. Najednou o tom nepadlo ani slovo :nevim: Spíš to vyznělo tak, že on nasekal daleko větší dluhy než by i s tím podílem za klub dokázali zaplatit (což je fakt kravina) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.2.11 15:19

Tak to mozna scenaristi nejak nedomysleli, bych se ani nedivila… Do konce 1-2 dily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.2.11 20:36

Asi to tak fakt bude - že to řešili a nedořešili. Kdyby těch dluhů bylo tolik, dávno už by o ten barák přišli, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí