Zoufalé manželky - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
25.11.10 14:01

Nebooj Anteaa tady je uvaleno prisne embargo na nejaky prozrazovani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.11.10 17:52
Anteaa píše:
Hlavně nic neprozrazujte, mě by to pak už nebavilo 8-) :wink:

Hele Antenko neboj :wink: nesmime nic rict :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
25.11.10 18:56

To se vám nedivím, já už jsem s Taminkou o sérii napřed a těším se moc na každý další díl, teď mají asi 3 týdny pauzu, lajdáci. :cert:
Takže máte se na co těšit. :wink:

• Citovat
  • Upravit
13503
25.11.10 20:36
Betty03 píše:
To se vám nedivím, já už jsem s Taminkou o sérii napřed a těším se moc na každý další díl, teď mají asi 3 týdny pauzu, lajdáci. :cert:
Takže máte se na co těšit. :wink:

Betty je to ted zajimave co?A ta pauze se mi ted moc nelibi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.11.10 13:08

Tak tentokrát musím přiznat, že jsem se u včerejšího dílu tak nějak nudila :nevim: Jako pár dobrejch hlášek tam bylo, byla jsem napnutá, jestli se Orson zabije (ale moc jsem tomu nevěřila), ale jinak nemastný neslaný :think: U koukání jsem hledala na netu podprsenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.11.10 13:45

Jeee Machalko to se mi ulevilo, ze se konecne nenudim sama :mrgreen:. Ja jsem jako tradicne druhou pulku proklimbala, za mne je to nuda uz tak 3-4 dily nazpatek a celkove mi tato serie prijde zatim nejslabsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.11.10 18:02

Ja se musim podivat, o cem to vcera bylo, sla jsem spat, pac jsem marod a nemela jsem na nic silu… sotva jsem sjela hleda se mama a tata. Tak jsem rada, ze jsem o nic moc neprisla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.11.10 18:20

Fakt tedy nic moc, asi jsme už zhýčkané a chceme v každém díle drámo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.12.10 07:11

Holky tak jak se vam to vcera libilo? No nebyt Breeina erotickeho tance tak nevim nevim :nevim: . Kazdopadne nechapu proc tak nadlouho odsunuli hlavni zapletku uplne do pozadi, na muj vkus to strasne natahujou, je mi jasny, ze nas chtej ukolibat a pak prijde pekna tafka, ale uz aby to bylo, jinak je to opravdu bida :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.12.10 09:12

Clovek, tak jsem si včera říkala, že to pěkně natahují a přestává se mi to líbit :think: Krom Breeina tanečku se mi líbilo i dohadování Toma s Lynette, proč mu poprvé dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.12.10 11:45

Tak já jsem teď v půlce a taky mi to přijde něco jako Mash, pořád dokola, to už je vidět, že dochází nápady, jako u všeho prvních pár sérií je super, ale potom už je to udržování v „umělém spánku“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.12.10 14:09

Ja se vcera nedivala, spanek byl silnejsi a nevim, jak to bude dal, co chodim d prace, tak ten vysilaci cas je proste strasnej! Tak si musim pocist, co tam bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.12.10 17:53

No až na nechápajícího Orsona a slintající zbytek chlapů na novou sousedku nic moc. Ale jako zasměju se, ale neřehtám. Já taky nahrávám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.12.10 07:04

Tak teda nevim jak vy, ale ja po reklamach zase usnula, asi samou zabavou a napetim :think: . Najde se dobra duse a pisne o co jsem prisla, ikdyz ja myslim, ze o nic…probrala jsem se tak na poslednich 10min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.12.10 09:16

Mně včerejší díl přišel docela dobrej :-D Až teda na Katherine s Robyn (nebo jak se jmenuje), to mi připadne trocha trapný :nevim: Nevím co bylo před a co po reklamě, ale hlavní zápletka mi přišla Gaby vs. děti a Bree vs. novej chlap (mimochodem připomínal mi Petera Johnsona :mrgreen: ). Gaby si ty Celiiny neštovice ohromně užívala u Boba a Leea, že když jí Carlos zavolal, že holky už nejsou infekční, vymluvila se na žaludeční virózu a zůstala ještě u kluků, chystali zrovna další mejdan. Ona byla strašně šťastná, že jí to připomnělo její předchozí život bez dětí :mrgreen: Ale pak jí volala Chuanita, že dala svůj první gól, Gaby hledala tichou místnost (měli v domě ten mejdan) a narazila na místnost označenou jako čerstvě natřeno. Vlezla do ní a byl to dětskej pokojík. Mluvila pak s jedním z kluků (furt si pletu kdo je Bob a kdo Lee :mrgreen: ) a oni se už několik let snaží adoptovat dítě, ale nemají štěstí. Takže vlastně Gaby záviděla jim jejich svobodnej bezzávazkovej život a oni závidí jí ten její rodinný život. Tak se Gaby sbalila a šla domů. To se mi moc líbilo :-D
K Bree se vetřel nějakej chlap, že chce u ní pracovat. Je asi hodně schopnej, ale na mě působí dojmem křiváka, tak uvidíme :twisted: Andrew ve firmě spal s nějakým neschopným zaměstnancem, proto ho brání i když ho Bree chce vyrazit. Tak si to tam s Andrewem trochu vyříkávají a ten novej chlap se jen usmívá.
Susan v podstatě donutila Roye, aby požádal Karen o ruku. Ale pak se s ním potká a že ho to donutilo koukat se po jinejch ženskách, dokonce i po Susan, vrhne se na ni a políbí ji. Susan to teda chce Karen vymluvit, aby si ho nebrala. Jde za ní a ona tam sedí ubrečená, že má nález na plicích a může to být i rakovina. Susan jí nic neřekne, před domem potká Roye, on vidí, že to Susan ví a ta mu navrhuje, že teda v týhle situaci by se asi neměli brát. A Roy že naopak, že mu došlo, že to jediný, co může opravdu ztratit, co by ho mrzelo, je ztráta Karen. Takže kašle na ostatní ženský a bude s ní a vezme si ji.
Bolenovi zjistili, že Danny není pryč s Eddiem, jak jim psal ve vzkazu, ale je v New Yorku a hledá Annu. Což je pro ně průser, kdyby ho tam kdosi objevil. Tak že jedou za ním.
No a Scavovi zapomněli na narozeniny Penny. Když narychlo splácají odpo oslavu, Lynette na dort napíše Polly místo Penny - Polly má být jejich holčička, co čekají. Penny se naštve a uteče z domu. Lynette ji najde v hotelu, tam si to vyříkají, Penny je vlastně naštvaná na svou budoucí sestru. Lynette to otočí že snad konečně bude doma ženská převaha a chlapi budou mít smůlu - třeba na volbu televizního programu, prkénko na záchodě atd. :-D
No a pak se Katherine vyspala s Robyn - tím to končilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí