Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebooj Anteaa tady je uvaleno prisne embargo na nejaky prozrazovani ![]()
Anteaa píše:
Hlavně nic neprozrazujte, mě by to pak už nebavilo![]()
Hele Antenko neboj
nesmime nic rict ![]()
To se vám nedivím, já už jsem s Taminkou o sérii napřed a těším se moc na každý další díl, teď mají asi 3 týdny pauzu, lajdáci. ![]()
Takže máte se na co těšit. ![]()
Betty03 píše:
To se vám nedivím, já už jsem s Taminkou o sérii napřed a těším se moc na každý další díl, teď mají asi 3 týdny pauzu, lajdáci.
Takže máte se na co těšit.
Betty je to ted zajimave co?A ta pauze se mi ted moc nelibi..
Tak tentokrát musím přiznat, že jsem se u včerejšího dílu tak nějak nudila
Jako pár dobrejch hlášek tam bylo, byla jsem napnutá, jestli se Orson zabije (ale moc jsem tomu nevěřila), ale jinak nemastný neslaný
U koukání jsem hledala na netu podprsenky ![]()
Jeee Machalko to se mi ulevilo, ze se konecne nenudim sama
. Ja jsem jako tradicne druhou pulku proklimbala, za mne je to nuda uz tak 3-4 dily nazpatek a celkove mi tato serie prijde zatim nejslabsi ![]()
Ja se musim podivat, o cem to vcera bylo, sla jsem spat, pac jsem marod a nemela jsem na nic silu… sotva jsem sjela hleda se mama a tata. Tak jsem rada, ze jsem o nic moc neprisla…
Fakt tedy nic moc, asi jsme už zhýčkané a chceme v každém díle drámo ![]()
Holky tak jak se vam to vcera libilo? No nebyt Breeina erotickeho tance tak nevim nevim
. Kazdopadne nechapu proc tak nadlouho odsunuli hlavni zapletku uplne do pozadi, na muj vkus to strasne natahujou, je mi jasny, ze nas chtej ukolibat a pak prijde pekna tafka, ale uz aby to bylo, jinak je to opravdu bida ![]()
Clovek, tak jsem si včera říkala, že to pěkně natahují a přestává se mi to líbit
Krom Breeina tanečku se mi líbilo i dohadování Toma s Lynette, proč mu poprvé dala ![]()
Tak já jsem teď v půlce a taky mi to přijde něco jako Mash, pořád dokola, to už je vidět, že dochází nápady, jako u všeho prvních pár sérií je super, ale potom už je to udržování v „umělém spánku“ ![]()
Ja se vcera nedivala, spanek byl silnejsi a nevim, jak to bude dal, co chodim d prace, tak ten vysilaci cas je proste strasnej! Tak si musim pocist, co tam bylo…
No až na nechápajícího Orsona a slintající zbytek chlapů na novou sousedku nic moc. Ale jako zasměju se, ale neřehtám. Já taky nahrávám ![]()
Tak teda nevim jak vy, ale ja po reklamach zase usnula, asi samou zabavou a napetim
. Najde se dobra duse a pisne o co jsem prisla, ikdyz ja myslim, ze o nic…probrala jsem se tak na poslednich 10min.
Mně včerejší díl přišel docela dobrej
Až teda na Katherine s Robyn (nebo jak se jmenuje), to mi připadne trocha trapný
Nevím co bylo před a co po reklamě, ale hlavní zápletka mi přišla Gaby vs. děti a Bree vs. novej chlap (mimochodem připomínal mi Petera Johnsona
). Gaby si ty Celiiny neštovice ohromně užívala u Boba a Leea, že když jí Carlos zavolal, že holky už nejsou infekční, vymluvila se na žaludeční virózu a zůstala ještě u kluků, chystali zrovna další mejdan. Ona byla strašně šťastná, že jí to připomnělo její předchozí život bez dětí
Ale pak jí volala Chuanita, že dala svůj první gól, Gaby hledala tichou místnost (měli v domě ten mejdan) a narazila na místnost označenou jako čerstvě natřeno. Vlezla do ní a byl to dětskej pokojík. Mluvila pak s jedním z kluků (furt si pletu kdo je Bob a kdo Lee
) a oni se už několik let snaží adoptovat dítě, ale nemají štěstí. Takže vlastně Gaby záviděla jim jejich svobodnej bezzávazkovej život a oni závidí jí ten její rodinný život. Tak se Gaby sbalila a šla domů. To se mi moc líbilo ![]()
K Bree se vetřel nějakej chlap, že chce u ní pracovat. Je asi hodně schopnej, ale na mě působí dojmem křiváka, tak uvidíme
Andrew ve firmě spal s nějakým neschopným zaměstnancem, proto ho brání i když ho Bree chce vyrazit. Tak si to tam s Andrewem trochu vyříkávají a ten novej chlap se jen usmívá.
Susan v podstatě donutila Roye, aby požádal Karen o ruku. Ale pak se s ním potká a že ho to donutilo koukat se po jinejch ženskách, dokonce i po Susan, vrhne se na ni a políbí ji. Susan to teda chce Karen vymluvit, aby si ho nebrala. Jde za ní a ona tam sedí ubrečená, že má nález na plicích a může to být i rakovina. Susan jí nic neřekne, před domem potká Roye, on vidí, že to Susan ví a ta mu navrhuje, že teda v týhle situaci by se asi neměli brát. A Roy že naopak, že mu došlo, že to jediný, co může opravdu ztratit, co by ho mrzelo, je ztráta Karen. Takže kašle na ostatní ženský a bude s ní a vezme si ji.
Bolenovi zjistili, že Danny není pryč s Eddiem, jak jim psal ve vzkazu, ale je v New Yorku a hledá Annu. Což je pro ně průser, kdyby ho tam kdosi objevil. Tak že jedou za ním.
No a Scavovi zapomněli na narozeniny Penny. Když narychlo splácají odpo oslavu, Lynette na dort napíše Polly místo Penny - Polly má být jejich holčička, co čekají. Penny se naštve a uteče z domu. Lynette ji najde v hotelu, tam si to vyříkají, Penny je vlastně naštvaná na svou budoucí sestru. Lynette to otočí že snad konečně bude doma ženská převaha a chlapi budou mít smůlu - třeba na volbu televizního programu, prkénko na záchodě atd. ![]()
No a pak se Katherine vyspala s Robyn - tím to končilo.