Jaky mate režim s ročním dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
28.12.21 21:06
@vokishka píše:
to se cvičně zkoušíš utopit? :mrgreen:

Topení mě zajímá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.21 21:17
@vokishka píše:
mně to napadlo až před chvílí, jako správný panelákový zhýčkalec jsem si myslela, že je to automatická öprava, jen jsem nemohla přijít na to slovo, které tam mělo být :mrgreen:

Jo, já typická Pražačka že sídliště teď musím po ránu zatápět v kotli :mrgreen: :lol: děsný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.12.21 22:19

Holky dekuji…uprimne jsem rada, ze nejsem sama:)
At se snažím tak nebo tak nemůžu nastavit režim…nikdy nevím, jaka bude noc a od toho se odvíjí cely den.Pak je mala ukňučená a chce se pořad nosit(nicmene moje zada mi vypověděly…večer už mam chuť brecet bolesti)sama si vlastně nezahraje(vrchol je když umyju par talirku…a to už mi stipe nohy zezadu, jak po mě šplhá)vzhůru je 3hodinky, pak spánek…ale v těch třech hodinách se ji musím opravdu věnovat(kostky, puzzle, knížky…)
Odpolední spinkani probíhá většinou jen venku v kocarku(v jezdicim kocarku)takže krouzim dvě hodiny po městě…
A pak vsechno doháním večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
28.12.21 23:12

@martina.se taky ráno topím. :mavam: Ale prcek je samostatný a v tom čase se zabaví sám.

Režim u nás se teď dost změnil - do nedávna 2 spánky, vstávání v 6-7, usínání i kolem 22 a v noci budíček klidně i 10×. Začali jsme experimentovat se spánkem - změna některých detailů režimu, ale hlavná změna, neuspávám u prsa a nespím s prckem v posteli (i když někdy jo :oops: ), uspává tatínek.
A prcek začal spát do ca 8mi, sám si zrušil jeden denní spánek a spí 90 minut kolem 11.30, večer usíná kolem 20. Taky se tolik přestal v noci budit a už se mu stalo, že se vzbudil jenom jednou :pankac:. Teď už jenom postupně odbourat noční kojení…

• Citovat
  • Upravit
72725
29.12.21 07:53

@ToDe hlavně v Klidu :hug: jako já režim s prckem mám, ale do toho organizace dalších 3 děti a práce, takze občas je to masakr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.12.21 07:56

@Capelucia u nás to dělají tesáky.. má první stoličku a klube se další a špičáky.. plus se mnou spí cca od těch 2, to je víc v klidu. ale zabere tolik místa, že já se nevyspim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
29.12.21 12:35

@martina.se no u nás taky. Jen co konečně vylezli čtyřky, které lezli hodně dlouho a bolesně, začali se teď klubat špičáky. Ale naštěstí nám nový režim funguje - dnes se vzbudil jenom 2× i když je počas dne kyselý a pracky z pusy skoro nevytáhne. Jsem vděčná i za to. I když taková prospaná noc a zorganizovaný klídek počas dne - moc by se mi to líbilo :D.

• Citovat
  • Upravit
72725
29.12.21 13:53

@Capelucia jo, prospana noc by byl zázrak :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat