Jaký minerální pudr pro smíšenou pleť?

809
14.9.14 13:16

Jaky mineralni pudr?

Pouzivala jsem rimmel stay mate, ale chtela jsem neco prirodnejsiho, zkusila jsem mary kay, ale nevyhovuje mi to bakeni, sype se mi a navic - ikdyz mam smisenou plet, po tomhke se uz za par hodin lesknu… Doporucite jake mate s jakym pudrem zkusenosti? Jinak makeup pouzivam stale tu mary kay a ok. Ostatni od nich mi ale nevyhovuje…
A jeste dotaz, je lepsi na pudr „houbicka“ nebo stetec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
14.9.14 13:19

Já mám teda taky MK, smíšenu pleť a problém s lesknutím nemám. Dáváš ho správně? A s tím sypáním…vždyť MK má uzavíratelné balení :nevim: Mně teda nevyhovuje barva, takže jsem si koupila Artdeco a mám pocit, že je kvalitnější.
Edit: dodám, že mám ten MK sypký minerální make up, takže máš asi něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
14.9.14 13:22

Uzaviratelne ano, ale po jednom „otevreni“ se nasype malo, dvakrat uz je moc… Spatne aplikuji? No nevim, mozna ano, ale v cem bych mohla delat chybu, licim se denne a to cca 15 let, tak asi vic silenyho neprovadim:-D Prave predtim to bylo tuhy pudr a aplikator, ted jsem presla na ten sypky a stetec, tak v cem by mohla byt chyba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
14.9.14 13:34

A co přesně hledáš? Minerální pudr je totiž vlastně makeup - používá se místo makeupu - třeba od firmy Everydays Minerals, Lily Lolo a další: http://www.pureskincare.cz/67/make-up/

Vypadají jako sypké pudry, ale jsou to ve skutečnosti makeupy. No a pak existují klasické pudry - buď slisované nebo sypké, kterými se fixuje make-up. Že se u Mary Kay používá minerální pudr jako pudr na zafixování je trošku nestandardní…
Ale já s tímto produktem od Mary Kay nemám zkušenost, tak nevím jak je tento výrobek myšlen k použití.

A co tedy hledáš, hledáš pudr k zafixování makeupu? Hledáš sypký nebo slisovaný? A jestli štětec nebo houbička - no minerální pudr (make-up) houbičkou naneseš blbě. Klasický se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
14.9.14 13:42

Tak já nevím, ale ten uzavíratelný je myšlen jako make up. Pod něj dávám jen krém. Co se dávkování týká, tak třeba ten Artdeco uzavíratelný není, nabereš trochu a oklepeš štětec. Takže si jej musíš dávkovat dle potřeby, to za tebe žádný pudr neudělá.
A že se sype, no to mně taky :mrgreen: V koupelně mám pod sebou pravidelně nastláno :lol: Výhoda je v tom, že jde uzavřít. To mi teď moc chybí.

Mám hodně mastné čelo a bradu a opravdu se nelesknu. Dám krém, mastnější, nechám vstřebat a tím speciálním štětcem zapracovávám do kůže. Nelesknu se, jen když je vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
14.9.14 13:43

No prave jsrm z toho MK ted rozhozena, ono i ten makeup je totiz vlastne nazvanej jako podkladova tonovaci baze, takze mozna proto na to jeste ten pudr mineralni…
Zkratka jsem chtela neco lepsiho, zdravejsiho nez pouzivam roky, ale asi se vratim k astoru a na to ten rimmel pudr, protoze to jsem se aspon po par hodinach neleskla jak spekacek.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
14.9.14 13:46

No tak ho zkus jen na ten krém, během dne ta problémová místa přepudrovat a uvidíš. Třeba ti to dělá ten podklad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
14.9.14 13:53

Zkus to jak radila @Catus. Mě osobně Mary Kay nesedí - ten jejich pudr jsem nezkoušela, ale ten podklad (Make-up) - to mi teda nesedí - hnusná ulepená maska. A být tebou, tak se vrátím k ověřené klasice, která ti sedí - ať se na mě Mary Kay nezlobí, ale je to chemický koktejl a za ty peníze se dají sehnat lepší a funkčnější věci a klidně i opravdu přírodní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
14.9.14 14:17

@79Simona pouzivam prave ten od rimmel a pak od NYC nebo essence bily fixacni a jsem s nima naprosto spokojena a dlouho vydrzi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.9.14 14:23

Doporučuji Lily Lolo také.
Před časem mi ho tu někdo poradil a fakt dobrá volba.
Já ukecala jeden český eshop, aby mi poslali odsypy jako vzorky - samo za nějaký bakšiš. Vybrala jsem si barvu, co mi sedla nejlíp a pak ještě trochu tmavší na léto a ta mi e
teda nesedla, páč zas tolik jsem se neopálila, tak to míchám s tou původní barvou a používám to na dostínování a ztmavení částí obličeje - toho, co chci potlačit.
Lily lolo má v sortimentu také fixační pudr, ale ten nepoužívám.
Koupila jsem si kabuki štětec - plochý a stím se to skvěle nanáší - krouživý pohyb jako když se chlap šmrdlá pěnou na holení :lol:

@Antynka píše:
A co přesně hledáš? Minerální pudr je totiž vlastně makeup - používá se místo makeupu - třeba od firmy Everydays Minerals, Lily Lolo a další: http://www.pureskincare.cz/67/make-up/

Vypadají jako sypké pudry, ale jsou to ve skutečnosti makeupy. No a pak existují klasické pudry - buď slisované nebo sypké, kterými se fixuje make-up. Že se u Mary Kay používá minerální pudr jako pudr na zafixování je trošku nestandardní…
Ale já s tímto produktem od Mary Kay nemám zkušenost, tak nevím jak je tento výrobek myšlen k použití.

A co tedy hledáš, hledáš pudr k zafixování makeupu? Hledáš sypký nebo slisovaný? A jestli štětec nebo houbička - no minerální pudr (make-up) houbičkou naneseš blbě. Klasický se dá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.7.17 14:23

Ahoj, poradíte prosím? Chci si pořídit mineralni pudrovy make-up od Artdeco. Poradíte prosím někdo odstín? Mám světlou pleť, ale vyloženě úplná bledule nejsem (hnědé oči a popelavou barvu vlasů). Přemýšlím, zda vzít odstín Natural beige nebo Soft Ivory?
Děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.7.17 14:49
@marty5555 píše:
Ahoj, poradíte prosím? Chci si pořídit mineralni pudrovy make-up od Artdeco. Poradíte prosím někdo odstín? Mám světlou pleť, ale vyloženě úplná bledule nejsem (hnědé oči a popelavou barvu vlasů). Přemýšlím, zda vzít odstín Natural beige nebo Soft Ivory?
Děkuji za zkušenosti.

A nemůžeš si to jít někam vyzkoušet? To se nedá takto poradit, podle fotek na netu mi ty dva odstíny přijdou dost barevně vzdálený od sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí