Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky nesmejte se, ale zajimalo by jestli takovy mobil vubec je. Nemuzu nic takoveho najit, chci telefon co umi zobrazit v jedne sms odeslane i prijate sms, vim ze to bude umet nejspis tel s androidem, ten mam, ale zlobi mi, jenze ja tam chci javu
existuje takovy? ![]()
@Blondie66 ja to asi nechapu. Jako aby tam byl strom, kde se strida co pises ty i ten, kteremu pises?
To umi asi kazdy chytry telefon, muj iphone ano.
@Blondie66 píše:
Holky nesmejte se, ale zajimalo by jestli takovy mobil vubec je. Nemuzu nic takoveho najit, chci telefon co umi zobrazit v jedne sms odeslane i prijate sms, vim ze to bude umet nejspis tel s androidem, ten mam, ale zlobi mi, jenze ja tam chci javuexistuje takovy?
Ahojky. Vim co myslis. Ted uz to ma skoro kazdy telefon. Dokonce muzes psat email a sms mluvenim do mikrofonu.
@brko
ja to chtela kvuli hram co jsem drive hravala ![]()
Tak koukam ze asi neporidim
![]()
@Blondie66 píše:
@brkoja to chtela kvuli hram co jsem drive hravala
Tak koukam ze asi neporidim
![]()
Tak ty různý retro hry si můžeš normálně stáhnout i na chytrej telefon. Google Play apod.
@Blondie66 píše:
@PetraJ nemuzu, tahle na androidu neni
Aha a co sháníš za hru?
Myslim ze to bylo neco jako New York, Miami, bylo tech her vic, jako dilu a chodila jsi tam s takovou postavickou. ![]()
Aha, já si pamatuju akorát tak hada a pexeso ze svý Nokie 5110. ![]()
@PetraJ ne ja nemyslim uplne tyhle klasicke hry, kdyz si zadas do googlu na obrazky, new york nights game. Tak ti to vyjede