Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte chci si koupit nový telefon a líbí se mi Nokia lumia ale na internetu jsem narazila i na Microsoft lumia. Jaký je v tom rozdíl? Děkuji
Microsoft koupil Nokii, nyní se mobily prodávají pod značkou Microsoft.
A ještě přidám radu - Osobně bych nešla do mobilu s Windows phone
@Monika Nika taky bych si mobil s tímto operačním systémem nekoupila. kolegyně ho má v práci necelý rok a už se to začíná silně kousat, vypínat, nereagovat atd. a mám pocit, že pro windows phone se už nedělá systémová podpora. ale možná to je kec..
Mám Lumii 640 na dvě SIM. Nejlepší telefon co jsem měla. A Windows na rozdíl od Androidu se mi neseká. Za ty peníze, super. Nejsem náročný uživatel. Mrknout na net, poslat mail apod.mi bohatě stačí.
Nemyslim si, ze tel ma mene aplikaci nebo je o neco osizen.Jen nestahuje zadny bordel jak android atd…Mela jsem Microsoft, mam Microsoft a nemenila bych nikdy.Mam 535,pritel 640XL a maximalni spokojenost. Jednoduchy a nesekajici se tel.Jen doporucuju. Ovsem neni pro ty, kteri od tel ocekavaji „hracku“.
Telefony s Windows doma dlouho používáme a vyhovují nám. Především u levných telefonů je znát, že jsou rychlejší než Android. Podpora ani apliakce nejsou problém, pokud nepotřebujete něco speciálního. Máme v mobilech vlakové tabule, počasí, maily, Facebook, banku, jízdní řády. Všechno tohle pro Windows je.
Za mě si nekupuj mobil s windowsama, za mě je nejlepší android. V celé naší rodině. Co znám lidi, tak každý známý si na windows stěžují
Nokiu koupili Microsoft. Manzel mi koupil Microsoft 640×l a je to pro mne ten nejlepsi telefon. Jednoduche ovladani, perfektne se s nim pracuje. Mela jsem predtym samsung galaxy a ted uz bych nikdy nesla do androidu. Zalezi co komu vyhovuje. Je pravda ze min veci je mozne stahnout, ale kdyz Ste typ jako ja a skype, mesengers a facebook jen pouzivate na internet bude Vam stacit. Internet frci, neseka videa. Lidy co zkusili muj telefon, byli v skoku jak je vykony.
@Dojcanis píše:
Za mě si nekupuj mobil s windowsama, za mě je nejlepší android. V celé naší rodině. Co znám lidi, tak každý známý si na windows stěžují
Na co? Jen chci vedet, na co se mam pripravit.
Stezuji si, protoze s nim neumi
Nenarocny tel.Mela jsem Android x let, pracovala sem s telefony a vim zhruba, co ktery umi atd…Microsoft sel dost nahoru. A tel v pomeru cena X vykon je luxus. ![]()
@rena621 no jo, ale to nesmíš porovnávat se samsungy v nižší a střední třídě. To je vše lepší…
Není žádný, pokud chceš telefon na základní věci se slušným foťákem, tak jsou Lumie celkem dobrá volba.