Jaký notebook vybrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.3.20 15:14

Jaký notebook vybrat

Ahojky všem, přítel mi dal za úkol že si mám vybrat nějaký notebook do 10 000 Kč. Jenže já jsem už zoufalá nevím který je dobrý aby zvládl stahování filmů + práci do školy a běžné ukládání úkolů, fotek atd moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2349
22.3.20 15:56

K tomu, co vypisuješ, ti v podstatě stačí i lepší kalkulačka. Do 10 000 nejsou ty rozdíly mezi notebookama úplně markantní - tj většinou jsou to podobný šunky. Číhni třeba na nějakou nabídku repasovanýho notebooku s ideálně nějakým modernějším procesorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.11.20 05:43

Také doporučuji repasovaný. Mám od Gigacomputers a maximální spokojenost. Předtím jsem vždy koupila něco nového kolem 8 tis. a bylo to k ničemu. Teď mám za tu cenu repas a je to neporovnatelné, co do rychlosti i odolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
16.11.20 11:41
@Zdenka Vendy píše:
Ahojky všem, přítel mi dal za úkol že si mám vybrat nějaký notebook do 10 000 Kč. Jenže já jsem už zoufalá nevím který je dobrý aby zvládl stahování filmů + práci do školy a běžné ukládání úkolů, fotek atd moc děkuji za odpověď.

Všechny notebooky do 10 000 jsou výrobní odpad s max životností 2-3 roky.
Na pořádný stroj potřebujete tak minimálně 15 000, lépe kolem 20 000.
Jinak peníze doslova vyhazujete z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
16.11.20 11:42
@Pruhovaný_mýval píše:
K tomu, co vypisuješ, ti v podstatě stačí i lepší kalkulačka. Do 10 000 nejsou ty rozdíly mezi notebookama úplně markantní - tj většinou jsou to podobný šunky. Číhni třeba na nějakou nabídku repasovanýho notebooku s ideálně nějakým modernějším procesorem.

Ano. jsou to šunky. Typ vyrobit, aby to moc dlouho nevydrželo. Do 10 000 jsou to všechny a je oficiální tajemství, že zákazník, který chce dobrý noťas do 10 000 je prostě slušně řečeno neinformovaný.
Na něčem se vydělávat musí. A spoustě běžných uživatelů je fuk, že si za dva roky koupí nový.
Někteří spotřebitelé jsou bohužel nepoučitelní a kupují šroty. Pak se diví, že jim to odejde do křemíkového nebe „tak rychle“. Odejde a správně. Je to tak navržené z výroby.

Příspěvek upraven 16.11.20 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 12:03

Presne jak se pise vyse :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie