Jaký Nutrilon?

7569
8.2.11 22:41

Jaký Nutrilon ???

Ahoj,
prosím o radu.
Budeme začínat s příkrmama a teď přemýšlím o náhradním mléce. Koukám na Nutrilony a jsem z toho celkem vedle :roll: Za předpokladu, že mu Nutrilon bude chutnat a nebude mu dělat nějaké zdravotní problémy… Jaký dát?

Malý mi po jídle ublinkává… Není to pokaždé, ale při říhnutí si ublinkne, někdy i hodinu po kojení (ale to ho pak zvednu a ještě si odříhne).
Zároveň jsem si všimla, že když si dám trochu do kafe mléka, tak mi pak ublinkává. Myslíte, že je to alergie na kravské mléko? Když si ale dám jogurty nebo sýry, tak nic… :think:
Tak a teď jaký Nutrilon?
AR při ublinkávání nebo ten na alergii,či něco jiného ???

Co byste daly?
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
8.2.11 22:47

Ahoj, HA je podle mě zbytečný, pokud v rodině netrpíte kdovíjakýma alergiema. Ublinkávání se obvykle zlepšuje po nástupu příkrmů, jak dítě jí hutnější věci, tolik se do krku nevracejí. Podle toho, jak moc ti to ublinkávání vadí, můžeš zkusit Nutrilon AR nebo obyč. Zkoušela jsem oba, malá taky jeden čas ublinkávala a jako po tom AR to lepší bylo, to jo, ale stejně semtam blinkla, jistota prostě nebyla. Navíc balení bylo maličké, rychle pryč a za ty peníze mi to nakonec nestálo (páč už je fuk, jestli mám převlíkat triko blinklý na jednom nebo na obou rukávech:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.2.11 22:50

Nutrilon je opravdu na našem trhu nejlepší náhrada mateřského mléka. Já na něj nedám dopustit. Pili ho oba mí kluci. Mám o tom hodně zjištěno, když budeš chtít, poskytnu info.
Ale moc jsem to nepochopila, ty ještě kojíš ? A chceš přejít na UM ? Není to škoda ?
Nutrilon má spoustu druhů i pro miminka co jsou alergičtí na kravskou bílkovinu, pro miminka s citlivým zažíváním, pro ublinkávací děti, pro děti při pozitivní alergické rodinné anamnéze, při průjmech… je toho spoustu. Proto těžko radit.
Asi by jsi to měla probrat s pediatrem !

Tady je přehled:
http://www.nutrilon.cz/…necka-mleka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.2.11 22:56

Nene, alergie nemáme naštěstí nikdo na nic…max.na práci :lol:
A ještě kojím, ale chtěla bych část nahradit umělým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.2.11 23:00

Dala bych normalni Nutrilon, my jsme zkouseli Comfort i AR, ale co se tyce blinkani, vyslo vse nastejno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.2.11 00:13

Dala bych jednu pixlu obyčejného Nutrilonu 1. Přejít na speciální (AR) můžeš vždy, když se to ti nebude zdát (ale jsou to malá a dražší balení. Do HA bych vůbec nešla, když nemáte alergie, max. do toho AR). Podle toho, jak byste byli daleko s příkrmy (a věku mimča), bych jako další pixlu už asi dala obyč. Nutrilon 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
9.2.11 00:36

Jen chci upozornit na levnější variantu Nutrilonu, která se liší jen názvem. Viz. diskuze https://www.emimino.cz/…bilon-31216/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.2.11 08:22

taky bych dala obyč, malá blinkala hodně a míchali jsme normální a AR a stejně to nepomohlo, pokud přibírá tak bych blinkání neřešila. Jinak kupuju taky polský a naprostá spokojenost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sissi83
11.2.11 10:01

Ahojky, my jsme už od začátku na Nutrilonu a nedám na něj dopustit. Protože máme v rodině dost alergií, používáme Nutrilon 1 HA. Teď jsme přešly na levnější variantu - Bebilon, ale je to naprosto to stejné (stejný obal, stejný výrobce), jen jiný název. Nutrilon kaše, to už je jiná, je to děsně přeslazenýýý.. :-(

• Citovat
  • Upravit
67
12.2.11 13:53

nutriton

Ahoj, zkuste koupit krabici Nutritonu, opravdu se to tak jmenuje, je to speciální směs, která by měla zahustit obsah v žaludku. A to se myslím dá použít jak když kojíš, tak při UM.Kupujeme taky Bebilon. teď už normální,ale do jednoho roku měla Comfort a musím říct, že nám to strašně pomohlo, trpěla na koliky.JInak s tím ublinkáváním se dá zajít na speciáoní vyšetření,aby zjistili jak ten reflux je silný,ale z vlastní zkušenosti musím říct, že nás to přešlo až kolem 8. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.2.11 13:55

ja bych urcite konzultovala s pediatrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.11 22:08

Ahoj,tak jaký NUTRILON kupujete? My dáváme Tadeaškovi zelenou jednicku.Jednou nám došla,tak jsme museli koupit sunar,nutrilon neměli,a po něm,tom sunaru blinkal pokaždé a to dost.Teď už dáváme mixované a dlabe jak o život. Je mu 5a1/2 měsíce,má 8kg a dělá nám jen radost!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.3.11 23:21
bubaq píše:
Ahoj,tak jaký NUTRILON kupujete? My dáváme Tadeaškovi zelenou jednicku.Jednou nám došla,tak jsme museli koupit sunar,nutrilon neměli,a po něm,tom sunaru blinkal pokaždé a to dost.Teď už dáváme mixované a dlabe jak o život. Je mu 5a1/2 měsíce,má 8kg a dělá nám jen radost!!! :dance:

Ahoj,
tak nakonec mu Nutrilon nechutná…a vypadá to, že mu bude chutnat Sunar…takže dávám ten normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.3.11 14:59

Zjistila jsem, že kojenecké mléko Nutrilon obsahuje éčka, které jsou úpro děti zakázaná, konkrétně E170 - Uhličitany vápenaté. Viz. odkaz http://www.emulgatory.cz/
Vzhledem k tomu, že 3měsíčního syna krmím od narození právě Nutrilonem, tak mě to pěkně nasralo. Chci mu dát to nejlepší, tak mi není líto peněz, kterých moc nemáme a teď se tohle dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.3.11 20:59

Dávala jsem HA jako dokrm, už od porodnice, kde ho dávali všem dokrmovaným dětem, ale jelikož netrpíme na alergie a malá se zatím taky nijak neprojevuje, tak jsem teď přešla na normální. A musím říct, že je to docela rozdíl. Ten normální je strašně napěněnej a to, i když seberu pěnu svrchu a nechám ho odstát, stejně jsou v něm bublinky a malá víc prdí. Třepu s ním myslím šetrně. Ale mám první krabici, tak uvidíme. Jinak se dají koupit i minipytlíčky, na zkoušku je to dobrý. Na 120ml vody jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí