Od kdy paprika?

4092
7.2.11 10:41

Od kdy paprika?

Ahojky od kdy jste dávaly mimi papriku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21531
7.2.11 10:49

klárka ji poprvé dostala až ve 3 letech ve školce. do té doby o ní nejevila zájem. před prvním rokem bych ji ani nenabídla. připadá mi dost těžká na zažívání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.2.11 10:58

Tak já papriku zkusila do masozeleniny někdy v 8.měsíci a ted mu bude rok a dávám i do ruky kousek syrový..
po roce života,pokud není alergik nebo jiný problém,krom ořechů,čokolády a medu zkouším vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
7.2.11 10:58

Dávali jsme asi od rok a půl. Do roka bych nedávala, je opravdu těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
7.2.11 11:58

Davala sem maly od roka, ale nejaky cas jen zelenou, cervena mi prijde moc aromaticka, vyhybala sem se i jidlum, kde je jako koreni, teda fakt tak jen do roka a pul, pak ji mamca udelala kure na paprice a mala se oblizovala neskutecne a od ty doby mi to bylo jedno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.2.11 12:29

Malá o ni začala jevit zájem teď, v roce a půl a miluje ji. Hlavně červenou ;). Nedávám akorát na večer, aby neměla bolebřuch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.2.11 12:41

v necelém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.2.11 15:31

my dáváme do ruky na žužlání v 9 měsích a malé moc chutná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
9.7.22 20:53

Obnovuji

Ahojte.. Čtu na netu, že se paprika může. Jak jste daly vy?
Malá, skoro 8 měsíců. Můžu ji přivařit s bramborem, mrkví a pak přidat uvareny žloutek? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.22 21:09

Zvláštní varianta :think:. Asi bych to kombinovala spíš do ryzota, s hovězím. Naše dítě mělo od půl roku tolik zeleniny a ovoce co dle netu nemělo, že bych se odvážila dat papriku tak v 8m? A to jsem nic o paprice nehledala :nevim: klidně i do ruky nebo síťky.

• Citovat
  • Upravit
1210
9.7.22 21:15
@Anonymní píše:
Zvláštní varianta :think:. Asi bych to kombinovala spíš do ryzota, s hovězím. Naše dítě mělo od půl roku tolik zeleniny a ovoce co dle netu nemělo, že bych se odvážila dat papriku tak v 8m? A to jsem nic o paprice nehledala :nevim: klidně i do ruky nebo síťky.

Proč zvláštní? Já nevím, proto se ptám.. Co je na tom špatně? Takže papriku tam nemám povařit, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
9.7.22 21:17
@Anonymní píše:
Zvláštní varianta :think:. Asi bych to kombinovala spíš do ryzota, s hovězím. Naše dítě mělo od půl roku tolik zeleniny a ovoce co dle netu nemělo, že bych se odvážila dat papriku tak v 8m? A to jsem nic o paprice nehledala :nevim: klidně i do ruky nebo síťky.

Nějak nerozumím jak to myslíš :) nebo jsi dávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.22 21:20
@Krista 1 píše:
Proč zvláštní? Já nevím, proto se ptám.. Co je na tom špatně? Takže papriku tam nemám povařit, jo?

Ale jo. Příkrmy jsou obecně na uvážení rodičů. To, že mě to přijde zvláštní varianta ještě neznamená, že je to špatně.

• Citovat
  • Upravit
1210
9.7.22 21:23
@Anonymní píše:
Ale jo. Příkrmy jsou obecně na uvážení rodičů. To, že mě to přijde zvláštní varianta ještě neznamená, že je to špatně.

Toš to jsi mi moc nepomohla ale dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
9.7.22 21:29
@Krista 1 píše:
Ahojte.. Čtu na netu, že se paprika může. Jak jste daly vy?
Malá, skoro 8 měsíců. Můžu ji přivařit s bramborem, mrkví a pak přidat uvareny žloutek? Děkuju

Muze se nabizet od 6 m, ja davala tak v 8 m? Nejak jsem na ni totiz zapomnela :lol: Muzes cokoliv, fantazii se meze nekladou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí