Od kdy paprika?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
klárka ji poprvé dostala až ve 3 letech ve školce. do té doby o ní nejevila zájem. před prvním rokem bych ji ani nenabídla. připadá mi dost těžká na zažívání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já papriku zkusila do masozeleniny někdy v 8.měsíci a ted mu bude rok a dávám i do ruky kousek syrový..
po roce života,pokud není alergik nebo jiný problém,krom ořechů,čokolády a medu zkouším vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávali jsme asi od rok a půl. Do roka bych nedávala, je opravdu těžká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davala sem maly od roka, ale nejaky cas jen zelenou, cervena mi prijde moc aromaticka, vyhybala sem se i jidlum, kde je jako koreni, teda fakt tak jen do roka a pul, pak ji mamca udelala kure na paprice a mala se oblizovala neskutecne a od ty doby mi to bylo jedno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá o ni začala jevit zájem teď, v roce a půl a miluje ji. Hlavně červenou
. Nedávám akorát na večer, aby neměla bolebřuch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji
Ahojte.. Čtu na netu, že se paprika může. Jak jste daly vy?
Malá, skoro 8 měsíců. Můžu ji přivařit s bramborem, mrkví a pak přidat uvareny žloutek? Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvláštní varianta
. Asi bych to kombinovala spíš do ryzota, s hovězím. Naše dítě mělo od půl roku tolik zeleniny a ovoce co dle netu nemělo, že bych se odvážila dat papriku tak v 8m? A to jsem nic o paprice nehledala
klidně i do ruky nebo síťky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zvláštní varianta. Asi bych to kombinovala spíš do ryzota, s hovězím. Naše dítě mělo od půl roku tolik zeleniny a ovoce co dle netu nemělo, že bych se odvážila dat papriku tak v 8m? A to jsem nic o paprice nehledala
Proč zvláštní? Já nevím, proto se ptám.. Co je na tom špatně? Takže papriku tam nemám povařit, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zvláštní varianta. Asi bych to kombinovala spíš do ryzota, s hovězím. Naše dítě mělo od půl roku tolik zeleniny a ovoce co dle netu nemělo, že bych se odvážila dat papriku tak v 8m? A to jsem nic o paprice nehledala
Nějak nerozumím jak to myslíš
nebo jsi dávala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krista 1 píše:
Proč zvláštní? Já nevím, proto se ptám.. Co je na tom špatně? Takže papriku tam nemám povařit, jo?
Ale jo. Příkrmy jsou obecně na uvážení rodičů. To, že mě to přijde zvláštní varianta ještě neznamená, že je to špatně.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ale jo. Příkrmy jsou obecně na uvážení rodičů. To, že mě to přijde zvláštní varianta ještě neznamená, že je to špatně.
Toš to jsi mi moc nepomohla ale dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krista 1 píše:
Ahojte.. Čtu na netu, že se paprika může. Jak jste daly vy?
Malá, skoro 8 měsíců. Můžu ji přivařit s bramborem, mrkví a pak přidat uvareny žloutek? Děkuju
Muze se nabizet od 6 m, ja davala tak v 8 m? Nejak jsem na ni totiz zapomnela
Muzes cokoliv, fantazii se meze nekladou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit