Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, chceme tři členové domácnosti přejít k nějakému operátorovi a zvolit rozumné tarify. Co doporučíte? Nyni js u VPN family, je to přes ČD u O2, dcera hovory bez dat kolem 450 Kč a za dalších cca 500 nabízí data 10-20 GB, což nemíním jen za dceru dát 1.000 Kč. Já teda bych menší data asi taky chtěla, manžel taky. Dceři jsem jen do konce měsíce objednala data a nadává, že vše trvá, takže asi i každá síť má jinou rychlost? T- mobile se mi jeví zatím nejlepší, ale každý cca 600 Kč hovory neomezeně a nějaká data. Levněji to fakt nejde? Děkuji za radu
Za 300 neomezené hovory v síti, do ostatních 50 min zdarma.
Bez SMS.
15 GB dat.
Nebo jen 100 GB za 300
Beze smlouvy, předplacenky
@Piškotka38 mam u o2 family za 199kc neomezene hovory vsude, sms za 1, 50(ale ty nepisu) a 500mb dat a manzel ma za 299kc neomezene hovory i sms+3gb dat.
Me ty data staci, vsude je stejne wifi, ty data ma muz, jelikoz na chate jinak wifi neni, tak at tam mame alespon neco. Jinak to tam mame i jako detox od tech vecnych siti a informaci o nicem.
Trochu do tarifu dělám: kolik giga dat potřebujete, kolik provoláte? chcete neomezené minuty, sms?
Přejděte s dcerou k T-Mobilu za 50 % ceny (350), kdy bude mít dcera, pokud je jí do 26 let, na tři měsíce vše neomezené + 15GB dat a po jejich vyčerpání rychlost 10Mb/s. Týden přes skončením si vygenerujte OKU a argumentujte O2 Family Modrý za 500. Aha, tak studentský tam nejsou:
https://eshop.t-mobile.cz/prejdete
A tady máte, kolik co sežere dat: