Jaký parfém?

332
21.6.13 07:37

Jaký parfém?

Ahojky holky,
asi stupidní dotaz, ale v parfémech se moc neorientuju..
Kamarádce se moc líbila vůňě deodorantu-bílá rýže. Prý existuje i nějaký parfém se stejnou vůní. Nevíte který to je? nechci očuchávat celou prodejnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
21.6.13 07:42

Hugo XX třeba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
21.6.13 07:43

Tééda to je rychlost:-)Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.6.13 07:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.6.13 09:11

Snad nevadi, ze narusim diskuzi.Ale na jedne pani jsem citila parfem, mne to vonelo, jako detsky pudr :lol:.Nevi nekdo, co to mohlo byt?
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
21.6.13 09:47

Jako dětský pudr voní chanel 5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
21.6.13 09:58

Tyjo 8o Když už jsme u těch parfémů - neznáte někdo něco, co voní po konvalinkách (pokud možno déle než 20 minut)? Moje máma i tchyně milují konvalinky. Koupila jsem nějakou toaletní vodu jenom s konvalinkami (parfém v této edici není), a opravdu to nádherně vonělo po konvalinkách, ale fakt jen tak asi 20 minut :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.6.13 10:01

@Zabka-kvak Dior Diorissimo
Yves Rocher - COMME UNE EVIDENCE LE PARFUM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
21.6.13 10:05

@lyrica: Díky moc! :kytka: Nadělím k narozeninám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.6.13 10:36

@Zabka-kvak nemáš za co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.6.13 12:02
@Dashiky píše:
Jako dětský pudr voní chanel 5 :)

Vazne? Ja mam od jiste doby k Chanelu primo odpor :-D.Tak jsem se ani nesnazila k tomu cuchat v parfumerii :-).Tak to budu muset napravit. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
3.7.13 18:05
@sara1000 píše:
Snad nevadi, ze narusim diskuzi.Ale na jedne pani jsem citila parfem, mne to vonelo, jako detsky pudr :lol:.Nevi nekdo, co to mohlo byt?
Dekuji :kytka:

To nevím, ale já bych se jí asi normálně zeptala. Už jsem se takhle několika ženských ptala a nikdy se mi nestalo, že by je to obtěžovalo, nebo mi to nechtěly říct, spíš je potěšilo, když jim někdo pochválil vůni. Jo a mě se taky stalo, když jsem mela Chloe, tak se mě jedna paní ptala, čím to tak krásně voním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
3.7.13 18:10
@Alberta píše:
To nevím, ale já bych se jí asi normálně zeptala. Už jsem se takhle několika ženských ptala a nikdy se mi nestalo, že by je to obtěžovalo, nebo mi to nechtěly říct, spíš je potěšilo, když jim někdo pochválil vůni. Jo a mě se taky stalo, když jsem mela Chloe, tak se mě jedna paní ptala, čím to tak krásně voním :kytka:

Jo, to jenom potěší :-) my jsme nedávno s kolegyněmi přály kolegovi a ony se ho ptaly, co to má za vůni a on měl tu nejznámější - Armaniho a jak byl potěšen, když jsem odpověděla za něho a že mu ji pochválily :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.11.13 21:07

Dobrý večer,
můžete mně někdo poradit, co je nejpodobnější vůni Chanel aquawoman? Už se nevyrábí a sháním něco stejného.
Děkuji Johana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 16:03

Ahoj, měl by tady prosím někdo typ na parfém který by se hodil na zimu? Preferuji sladké vůně, ale zároveň aby nebyl sladký parfém tak těžký :lol: Jednou jsem měla slaďárnu od Puma, byla ve skleněné průhledné zakulacené nádobě a parfém byl světle růžový, ale už si nepamatuji jeho název :,( Kdyby někdo poradil, budu vděčná :kytka:
Anonymka V.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí