Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky holky,
asi stupidní dotaz, ale v parfémech se moc neorientuju..
Kamarádce se moc líbila vůňě deodorantu-bílá rýže. Prý existuje i nějaký parfém se stejnou vůní. Nevíte který to je? nechci očuchávat celou prodejnu:-)
Snad nevadi, ze narusim diskuzi.Ale na jedne pani jsem citila parfem, mne to vonelo, jako detsky pudr
.Nevi nekdo, co to mohlo byt?
Dekuji ![]()
Tyjo
Když už jsme u těch parfémů - neznáte někdo něco, co voní po konvalinkách (pokud možno déle než 20 minut)? Moje máma i tchyně milují konvalinky. Koupila jsem nějakou toaletní vodu jenom s konvalinkami (parfém v této edici není), a opravdu to nádherně vonělo po konvalinkách, ale fakt jen tak asi 20 minut ![]()
@Zabka-kvak Dior Diorissimo
Yves Rocher - COMME UNE EVIDENCE LE PARFUM
@Dashiky píše:
Jako dětský pudr voní chanel 5
Vazne? Ja mam od jiste doby k Chanelu primo odpor
.Tak jsem se ani nesnazila k tomu cuchat v parfumerii
.Tak to budu muset napravit. Dekuji
@sara1000 píše:
Snad nevadi, ze narusim diskuzi.Ale na jedne pani jsem citila parfem, mne to vonelo, jako detsky pudr.Nevi nekdo, co to mohlo byt?
Dekuji
To nevím, ale já bych se jí asi normálně zeptala. Už jsem se takhle několika ženských ptala a nikdy se mi nestalo, že by je to obtěžovalo, nebo mi to nechtěly říct, spíš je potěšilo, když jim někdo pochválil vůni. Jo a mě se taky stalo, když jsem mela Chloe, tak se mě jedna paní ptala, čím to tak krásně voním ![]()
@Alberta píše:
To nevím, ale já bych se jí asi normálně zeptala. Už jsem se takhle několika ženských ptala a nikdy se mi nestalo, že by je to obtěžovalo, nebo mi to nechtěly říct, spíš je potěšilo, když jim někdo pochválil vůni. Jo a mě se taky stalo, když jsem mela Chloe, tak se mě jedna paní ptala, čím to tak krásně voním
Jo, to jenom potěší
my jsme nedávno s kolegyněmi přály kolegovi a ony se ho ptaly, co to má za vůni a on měl tu nejznámější - Armaniho a jak byl potěšen, když jsem odpověděla za něho a že mu ji pochválily
![]()
Dobrý večer,
můžete mně někdo poradit, co je nejpodobnější vůni Chanel aquawoman? Už se nevyrábí a sháním něco stejného.
Děkuji Johana
Ahoj, měl by tady prosím někdo typ na parfém který by se hodil na zimu? Preferuji sladké vůně, ale zároveň aby nebyl sladký parfém tak těžký
Jednou jsem měla slaďárnu od Puma, byla ve skleněné průhledné zakulacené nádobě a parfém byl světle růžový, ale už si nepamatuji jeho název
Kdyby někdo poradil, budu vděčná ![]()
Anonymka V.