Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Ahoj, měl by tady prosím někdo typ na parfém který by se hodil na zimu? Preferuji sladké vůně, ale zároveň aby nebyl sladký parfém tak těžkýJednou jsem měla slaďárnu od Puma, byla ve skleněné průhledné zakulacené nádobě a parfém byl světle růžový, ale už si nepamatuji jeho název
Kdyby někdo poradil, budu vděčná
Anonymka V.
puma flowing ![]()
Díky
Snad budou mít v drogérii DM zmiňované sladké vůně. Budu čuchat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, měl by tady prosím někdo typ na parfém který by se hodil na zimu? Preferuji sladké vůně, ale zároveň aby nebyl sladký parfém tak těžkýJednou jsem měla slaďárnu od Puma, byla ve skleněné průhledné zakulacené nádobě a parfém byl světle růžový, ale už si nepamatuji jeho název
Kdyby někdo poradil, budu vděčná
Anonymka V.
Ja miluju vune od Thierry Mugler, pozor, nevoni dobre na kazde, je nutne zkusit a posečkat ![]()
@Teruna000 píše:
puma flowing
Tak to opravdu byla Puma Flowing
Jen jsem ji tenkrát měla v jiné verzi http://www.fmsvet.cz/…g-woman.html
Ahoj všichni, docela často jsem na ženách narazil na vůni po sladkém zralém žlutozeleném vínu (jako Vinea, Márka limonáda), jenom v silnějším a více syntetickém podání. Poradíte mi prosím, co by to mohlo být za parfém(y)?
Teda to byla rychlost, díky za reakce. Jediné co vím, že je dost silný a profláklý. Jak voní zelený čaj ani netuším, je to pořád ta silná šťavnatá vůně zralého sladkého vína.
@Marťas84 nemůže to být DKNY Be delicious? To mě tak napadlo jako první. Pokud zelený čaj, tak Elizabeth Arden