Jaký pořídit mobil?

8523
8.5.14 09:09

Jaký pořídit mobil?

Tak si tak tak broudám po netu, hledám mobil pro holku a uvědomila jsem si, že bych ten svůj už taky mohla vyměnit. Čumím do toho už několik dní a vůbec nevím, jakej vybrat. :roll: Teď mám teda dotykovej, ale je už přes tři roky starej, takže má jenom ty základní funkce.

Takže se ptám, podle čeho si mám vybrat? :lol: Prosím o vysvětlení pro technický blbečky. :lol: Jediný, co jsem pochopila, čím větší displej, tím asi lepší. Jakou paměť, co by rozhodně měl mít, jak a odkud se stahujou ty různý aplikace (zadara)? Cena maximálně do tří tisíc, stejně to budu používat jen na volání, SMS a maximálně nějaký hry. :lol:
Chtěla jsem si vybrat podle vzhledu, ale všechny jsou stejný, maximálně je jeden zaoblenej a druhej hranatej.

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.5.14 09:12

@PetraJ ohledne mobilu neporadim, ovšem super profilovka :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
8.5.14 09:21

@PetraJ no já bych vybírala podle operačního systemu (raději android), pak asi by mě zajímala výdrž baterie… ale těžko radit-zatim všechny telefony jsem dostala, nevybírala jsem je já (a je mi vcelku jedno co to je), a jediný co na tom vnímam-Jé, ten je hezkej červenej apod. Takže taky antimobilista :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.5.14 09:22
@martina.se píše:
@PetraJ ohledne mobilu neporadim, ovšem super profilovka :srdce: ;)

Díky. Máme dva skinniky, jsou to naši mazlíci. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.5.14 09:24
@Hadí ocásek píše:
a jediný co na tom vnímam-Jé, ten je hezkej červenej apod. Takže taky antimobilista :D

No to já právě taky, ale u těhle telefonů je to těžký, když všechny vypadaj stejně. :D
Ale pro dceru mám vybranej krásnej bíločervenej. :lol:

Jinak jsem zapomněla napsat, že na recenze na heuréce koukám, vyberu si telefon, koukám na to, sice je tam třeba hromada pozitivních recenzí, jenže pak tak napíše pár lidí, že je to hroznej křáp, co dělá tohle a tohle a to mě pak odradí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
8.5.14 09:32

Vyber si podle operačního systému, řekla bych že android je tak nejoblíbenější a podle toho jaky ma foťák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
8.5.14 09:40

Ahoj, my jsme vybírali telefon nedávno a u těch levnějších nás varovali před androidem. Prý to nezvládá operační systém a seká se. Proto mám s windows 8 phone a funguje dobře, bez problémů. Ještě jsme koukali po foťáku a jsem ráda, že má pořádný, protože po volání ho používám nejčastěji a fotí moc hezky. Ještě jsem teda koukala po GPS, protože jsem ho chtěla na hledání kešek a jako případnou navigaci do auta. Byl ale už dražší než tvůj limit.

Ještě k aplikací, zatím jsem vše, co jsem potřebovala, našla zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 09:41

Neco s Androidem. ;) Ten ma prave spoustu dostupnych aplikaci a her zdarma v jejich obchode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.5.14 09:44
@burgundy píše:
Vyber si podle operačního systému, řekla bych že android je tak nejoblíbenější a podle toho jaky ma foťák :think:

Co jsem koukala, tak android má většina foťáků. A dobrej foťák má mít kolik těch Mpx?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.5.14 09:46
@Aspera píše:
Ahoj, my jsme vybírali telefon nedávno a u těch levnějších nás varovali před androidem. Prý to nezvládá operační systém a seká se. Proto mám s windows 8 phone a funguje dobře, bez problémů. Ještě jsme koukali po foťáku a jsem ráda, že má pořádný, protože po volání ho používám nejčastěji a fotí moc hezky. Ještě jsem teda koukala po GPS, protože jsem ho chtěla na hledání kešek a jako případnou navigaci do auta. Byl ale už dražší než tvůj limit.Ještě k aplikací, zatím jsem vše, co jsem potřebovala, našla zdarma.

Takže windows je lepší než adroid? Navigaci nepotřebuju.
Se z toho zblázním. Zlatá doba před deseti lety, kdy byl prd výběr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

Mám z Číny a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

@PetraJ Mpx ti moc nenapovi. Jsou mobily, co delaji super fotky se 3Mpx a mobily, co s peti nafoti leda prd. Spis zkus pohledat realne fotky z danych mobilu. Hodne dela i treba blesk ale ten levnejsi mobily obvykle nemivaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.5.14 09:47

No taky bych vybírala s androidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
8.5.14 09:47

@PetraJ I levnejsi Androidy jedou dobre. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.5.14 09:51

@PetraJ
My máme cela rodina Samsung. Ted si manžel vybral tento a je maximálně spokojen.ja mam Samsung s2 a super.
 http://mobilni-telefony.heureka.cz/…-trend-plus/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák