Jaký pořídit notebook?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3598
5.11.21 20:11

@nozu tak instalace OS a tak je nejjednodušší přes DVD než z flešky.
@Cenarius úplně nejhorší to není :pocitac:
Ale už nový notas pod 15 ani nechci.
Ale zkus třeba repasovaný. Většina PC servisu tam má pěkne kousky na prodej a i podadi. Jsem měl noťas na opravu v Enter computer a měli tam dost pěkně kousky za pěknou cenu a roční zárukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
5.11.21 20:11
@Cenarius děkuju, při chvilce času na to určitě mrknu :)!!
@AnastazieB píše:
DVD přehrávač už nepotřebuješ, dneska se filmy stahují nebo sledují online ;)
Syn dostal jako dárek (sice použité) dvd s pohádkama v moc pěkných obalech, tak by si je chtěl přehrávat takto :)
@nozu píše:
On ještě někdo používá na notebooku mechaniku? I výuková CD k učebnicím do školy jsou běžně dostupná on-line. Pro mě by to asi nebyl hlavní parametr výběru.

Jo, já bych to ráda používala, kdyby to šlo. Syn ještě pár let do školy chodit nebude, třeba se do té doby naučím používat čs on-line. Jsem starší generace a technika mi opravdu skoro nic neříká, a bohužel není nikdo, kdo by mě do toho trochu zasvětil ;). Možná je to těžko k uvěření, ale je to tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
5.11.21 20:14

Se mi ty odpovědi pro vás odeslaly nějakým záhadným způsobem v jedné zprávě…no, říkám…já a technika :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
5.11.21 20:18

@mimart milé O2 pošli do pryč. Je to noťas úplně k ničemu a dražší než všude jinde. Má dvoujádrový zastaralý Celeron ubohé frekvence i moje raspberry za tv je na tom líp :mrgreen:
Chce to alespoň Intel i3 či obdobne AMD. A 2 jádro je na dnešní dobu nic moc A4 giga ram je nutné minimum. Leda že bys tam měla Linux to pak poběží super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
5.11.21 20:32

@JiříkMazlík určitě to od nich brát nebudu! Ale jinak, bohužel, ty názvy, co píšeš…to absolutně nevím, o čem je řeč, kdyžtak si tvoji zprávu ofotim a podle těch údajů se budu ptát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
5.11.21 23:41

@nozu
Neříkám, že je to hlavní parametr, ale že se to dá řešit externí mechanikou a pro někoho jako pro mě to může být při nejmenším nepříjemné.
Jako malé mi rodiče kupovali spousty originálních DVD nejrůznějších pohádek. Takže by mi přišlo naprosto zbytečně to stahovat nebo koukat online, když to můžu mít ve výborný kvalitě a ještě k tomu u originálních DVD jsou bonusy i ve formě her. ;)
Každého snad věc jaké jsou priority při výběru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
6.11.21 08:01
@Wenn.Nox píše:
@nozu
Neříkám, že je to hlavní parametr, ale že se to dá řešit externí mechanikou a pro někoho jako pro mě to může být při nejmenším nepříjemné.
Jako malé mi rodiče kupovali spousty originálních DVD nejrůznějších pohádek. Takže by mi přišlo naprosto zbytečně to stahovat nebo koukat online, když to můžu mít ve výborný kvalitě a ještě k tomu u originálních DVD jsou bonusy i ve formě her. ;)
Každého snad věc jaké jsou priority při výběru. :D

Tak tak :palec:, syn právě také dostal v krásné originální krabici asi 50 dvd s vecernickama a plno dalších pohádek, vše original kupovane v obchodě…kvalitní, tak proč to nevyužít :think: :)?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.11.21 23:12

Jak jiz nekdo psal, v teto cenove relaci bych se zameril na repasovane notebooky, procesor Intel i3 nebo lepsi, ram 8gb a 240 Gb SSD disk. Napr. neco z techto
Notebooky

Pripadne upravit velikost displeje podle pozadavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
25.11.21 16:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
26.11.21 09:31

Člověk občas žasne co ty naše opice prodávají za odpad. Tohle je ale slušný hardcore. Pokud nemáš peníze tak nějaký repas nebo došetřit. Raději počkat třeba půl roku než mít doma totální krám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
26.11.21 11:16
@Vosma29 píše: Člověk občas žasne co ty naše opice prodávají za odpad. Tohle je ale slušný hardcore. Pokud nemáš peníze tak nějaký repas nebo došetřit. Raději počkat třeba půl roku než mít doma totální krám.

No, vidíte a já jsem zase odpůrce repasů, záruka možná rok, ano, sice lepší kvalita zpracování, ale pokud se notebook nepřenáší, tak bych to neřešil. A po stránce výkonu to bude zcela ok, takže ta mánie kolem repasů mě nepřestane udivovat.+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
26.11.21 18:38

@Ploskutáček

Tak já je taky nejsem bůhví jaký příznivcem repasů ale než toto za 8 tak za tu cenu bude jakýkoliv repas lepší v téhle cenové hladině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák