Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
manžel chce v pátek večer balit dárky a já přemýšlím, kam se tak na 2 hodky „zdekovat“. Jsem ve 33 tt a chtěla bych si dopřát nějaký ten relax. Poradíte mi, co takhle na rychlo vymyslet? Napadá mě jen solná jeskyně s knížkou, příp. kino (ale tam se mi samotné moc nechce). Jinak mám ráda plavání, masáže, sauny, ale nic z toho už mi nepřijde moc vhodné
.
S kamarádkami jsme se už sešly a po krámech se mi vůůůůbec chodit nechce.
Dík za tipy ![]()
Ahoj, doporučila bych plavání, je možné i ve 33. týdnu a odpočineš si, protáhneš si záda, no a po plavání kavárna, čajík nebo kafíčko bez kofeinu, dortík a knížka ![]()
@pettta tak zrovna těhotenské masáže jsou geniální! A plavání je taky OK
nebo za kulturou na výstavu třeba
Já se šla nasnídat do oblíbené kavárny, je tu klídek, už se tu zašívám dvě hodiny
jinak to plavání není špatný nápad, pokud nemáš zdravotní problémy, plavat můžeš
i když teda já si dávám pozor, aby nebylo v bazénu narváno, už jsem párkrát chytla kopanec.
Já bych se zdekovala do jiného pokoje pod peřinu. Já byla před porodem jako medvěd v zimě, furt bych spala ![]()
Chodila jsem plavat cca ještě měsíc zpátky, ale už mě hrozně škrtí plavky
.
Ta masáž by byla super, ale myslíte, že můžu ještě v takhle pokročilém těhu? Já někde četla, že doporučují max. do 30 tt.
@pettta píše:
Chodila jsem plavat cca ještě měsíc zpátky, ale už mě hrozně škrtí plavky.
Ta masáž by byla super, ale myslíte, že můžu ještě v takhle pokročilém těhu? Já někde četla, že doporučují max. do 30 tt.
já jsem na masáži byla v 35tt a úplně v pohodě, pokud nemáš nějaké zdravotní problémy a těhotenství v pohodě, tak klidně můžeš
A jinak bych doporučila nějakou tu kavárničku, dát si kávu bez kofeinu k tomu zákusek a přečíst si knížku.
@pettta Těhotenská masáž je fakt super. Byla jsem ve 33 tt a paní maserka říkala, že klidně můžu ještě přijít.