Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já mám SE, a jsem opravdu spokojena - malý, příjemný do ruky… všechny novější mi připadají nepříjemně veliké. Fotky dělá pěkné.
Údajně mají na jaře přijít s novým SE-čkem, jsem na to zvědavá - v práci mám příští rok nárok na nový mobil, tak si na něj asi počkám…
@J_Doe Dobře, rozhodně děkuji za radu, iPhonu SE dám pravděpodobně také přednost. Kamarádka ho má a je nadmíru spokojená. ![]()
Mam 6s a jsem spokojena. Ale jestli chces radeji mensi a SE je tak jdi do nej ![]()
Do teď jsem měla 6s a byla jsem nad míru spokojená.
Akorát je to s těma staršíma modelama komplikovaný jelikož už tak dobře nezvládají ty Software Updaty.
U mě to dopadlo tak, že se mi začala rychle vybíjet baterka a pak se mi začal vypínat. Podle všeho to má tak více lidí i s iPhone 7.
Takže úpřímně bych si už starší iPhone nekupovala.
iPhone 8 je jen o milimetr větší než iPhone 6s,7
ale aspoň máš jistotu že ten velký update zvládne bez problému.
Mam 7 plus uz druhym rokem a jsem naprosto spokojena. Je to sluzebni telefon a v pripade odchodu z prace nehodlam menit…doposud topkam pristroj bez sekani. Mela jsem na vyber mezi 7 a 7 plus, vyhovuje mi vice vetsi mobil.
Ani jedno, to už jsou hodně let starý výběhový modely. Na tom už nový appky nepojedou.
@veria pojedou ale už ne moc dlouho nebo se začnou postupem času sekat. Ale to je u všech mobilů né jenom u Applu
Do tehle modelu uz bych nesla. Apple s nimi nepocita pro pristi aktualizace IOS. To si kup raci novy model od jine znacky. Na iphone musi byt kačky- bohuzel.
Minimalne 8. Zbytek je uz staroba. Kup si z bazaru. Mam takhle. X uz rok a slape. Mel jsem bazarovou i 8 plus
Proč iPhone? Se i 6S jsou už dost staré telefony. Proč si nekoupíš nějakej android, který bude novější a bude fotit úplně stejně (možná i lip) jak starej iPhone? cenově to bude taky nastejno. Budeš mít aspoň lepší android, než starej iPhone. Já mám 11pro, přešel jsem ze 7+ Kterej je už taky prostě na prd. Starší model jak 8 bych už prostě nedoporučoval koupit.
@Sally024 ahojky, ja mam 6s uz 4 roky a jsem opravdu spokojena, ale rada bych si poridila novy, protoze uz mi nekolikrat upadl a pri telefonovani mi v nem chrasti a fotak dostal taky na zadek ![]()
Pritel ma SE a je taky velmi spokojeny, ale me prijde uz opravdu malinkej ![]()
@veria píše:
Ani jedno, to už jsou hodně let starý výběhový modely. Na tom už nový appky nepojedou.
To je samozřejmě nesmysl. Pokud mobil dovolí aktualizaci na poslední verzi iOS, pojedou na ní všechny aplikace.
@Prof. Farnsworth
No já mám 7 a několik aplikaci jsem musela smazat pac už na ni proste nejedou.
Mám SE rok a jsem spokojená, já na ty obří mobily nejsem, je to pro mě nepraktický. v Androidu skoro snad ani nesehnatelný. počkej na ten SE 2..jsem taky zvědavá ![]()