Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, všimla jsem si několika lidi, kteří na Instagramu evidentně spolupracují s nekterymi značkami nebo firmami a vždy u příspěvku píšou spolupráce a danou značku označí. Jelikož mám na Instagramu pár tisíc sledujicich, zajímalo by mě jak se k tomu dostat, chtěla bych to také zkusit. Nemá někdo zkušenost?
Zoufalá a potupná možnost je sama oslovit nějakou firmu.
Nebo můžeš počkat, až tě nějaká firma osloví sama.
Nebo ve feedu i stories začneš občas ukazovat produkty určité značky, se kterou jsi spokojená a označíš danou firmu. Oni si toho všimnou a pokud budou mít zájem, osloví tě.
Nic víc mě nenapadá.
@dement231 tak hodne zalezi jestli cely ten vas instagram je treba nejak tematicky zamereny, ale pokud sama vyuzivate nejake produkty a jste s nima spokojena, tak zkuste oslovit primo vyrobce a uvidite, jestli nemaji zajem o propagaci.
A urcite se najde i nejaka agentura (na seznam.tv v byznyse byl rozhovor s nejakou slecnou, co se vyhledavanim a domlouvanim zivi), ktera tohle sprostredkovava za nejaky poplatek/podil. Ti vam treba rovnou reknou, ze par tisic ma kazdej druhej a ze musite pridat nulu az dve a pak to bude pro ne zajimavy.
Uz chapu proc me kazdy druhy zacina sledovat…mysli si, ze ho zacnu sledovat taky.
cely instagram je v tom fakt vtipny nastesti ja kdyz vidim propagaci na instagramu tak si ten vyrobek tim tuplem nikdy nekoupim.