Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj. Potřebuju se s vami poradit.
Už skoro rok mám samsung galaxy s9+ a skoro vůbec mi nevyhovuje.. vadí mi celé prostředí, vše je nepřehledné a má to až moc funkcí, které nevyužiju.. už bych možná měla zájemce, kteří by můj samsung koupili, ale jelikož jsem přešla z iphone, chtěla bych se k němu vrátit znovu. Teď uvažuji o iphone 8 a iphone 8+. Pod 8 nechci. Jenže nevím, jak ještě dlouho poběží aktualizace a takovéhle věci.. nemám problémy s financemi, tak bych si klidně mohla i dovolit nějaký ten iphone 11, ale přijde mi to zbytečné a zase pro mě až příliš..
Takže pokud už bude za pár měsíců stažený z prodeje i ip8 a ip8+, tak bych šla do Xs..
Fakt potřebuji poradit.
Telefon chci používat jen na běžný používání. Focení, aby šly plynule sociální sítě, dobrý repráčky a aby se po delším používání tolik nesekal
Sla bych do X, nebo neceho nad 8. Mam 8. Vse zatim slape ok, jeste par let bude. Lidi maji i 5S a porad to facha, ale ne tak dobre. Kazdopadne brala bych minimalne X, i to X uz je,,stary,, 2 roky kdyz si to tak vezmes. Chlap ho ma od zacatku co vysel, shanel ho od kamose ze statu, je to delo oproti memu.
Pro mě jsou důležité rozměry - aby šel strčit do kapsy. Takže já mám SE a novější bych koupil jen pokud bude mít podobné rozměry (což zatím žádný nemá). Výkonově je naprosto dostatečný - vše běží naprosto plynule.
IPhone 8 rozhodne! Od X vys uz tusim nemaji tlacitko plochy a treba ja s tim absolutne pracovat neumim. Osmicka je podle me dobra volba, osobne ho mam a miluju ho ![]()
@Čičorečka píše:
Mám xs a jsem spokojená. Tlačítko plochy nepotřebuju.
A jak se zavře aplikace nebo přepne na jinou? Já si nikdy neuvědomil, že už tam není tlačítko - tak mě zajímá, jak se to dělá.
Mam iphone 8 a funguje parádne, vyhovuje mi, aktualizace jeste na nej budou dlouho, nesaka se, fotí dobre, repracky jsou taky dobre
., je rychlý.
Ma dcera ma Xs max a to opravdu velky mobil, ten bych ja nechtela
.
Tak si myslim, ze i to X/Xs by byla dobra volba nebo jeste Xr
Ten novy iphone 11 se mne osobne moc nelibi
.
Příspěvek upraven 06.10.19 v 11:12
Zadny, osobne je nesnasim, nic nevydrzi. kdyby mi to nedavali v praci, nesmi mi to domu…
@Prof. Farnsworth píše:
A jak se zavře aplikace nebo přepne na jinou? Já si nikdy neuvědomil, že už tam není tlačítko - tak mě zajímá, jak se to dělá.
Normalne na displeji, profesore ![]()
Mam XR, je to muj asi paty iphone a s timhle jsem nejspokojenejsi.
@_.Emilyyy píše:
Normalne na displeji, profesore
Jo tak
A já čekal nějaké tajné gesto ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Zespodu, tahem. Ukážou se otevřená okna a můžeš přepínat/zavírat, jak vzteklý ![]()
Já bych vzala něco z těch 11 pokud máš peníze. V poslední době sem zjistila, že nemůžu být bez šíra ![]()
Dobrý den,
chtěla bych si pořídit iPhone SE nebo 6s. Nejraději bych, aby byl telefon co nejmenší s hezkým designem a aby dělal pěkné fotky. Nevím, který by byl z těch dvou vhodnější? Nebo je nějaký jiný iPhone se snesitelnou cenou, který odpovídá mým požadavkům? ![]()