Jaký těhotenský pás doporučujete?

271
15.2.24 07:53

Jaky tehotensky pas doporucujete?

Ahoj, prosim jaky tehotensky pas doporucujete? Mezi prvnim a druhym tehotenstvim se mi nepovedlo stahnout diastazu a moje bricho uz ted (na zacatku 8.m) trpi, tak mi chci trochu ulevit. Na vyber je ale vic typu, proto rada uvitam zkusenosti. Za me asi nejlip zatim vypada ten, co neni pres cely bricho, je pod a nad, mam pocit, ze ten pas pres cely bricho by me moc stahovat i pres zaludek a to ja nesnesu:/ Diky predem vsem:)

Rebozo ted asi nechci, mam male dite a potrebuju neco, co fofrem nahodim a muzu jit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14678
15.2.24 08:06

Já jsem používala takovy nějaký ten podpůrný pod břicho. Nad břichem moc nechapu, k čemu by to tam jako bylo :lol: fuj, pocitově dost nedobra představa.

@aannnnaa píše:
Ahoj, prosim jaky tehotensky pas doporucujete? Mezi prvnim a druhym tehotenstvim se mi nepovedlo stahnout diastazu a moje bricho uz ted (na zacatku 8.m) trpi, tak mi chci trochu ulevit. Na vyber je ale vic typu, proto rada uvitam zkusenosti. Za me asi nejlip zatim vypada ten, co neni pres cely bricho, je pod a nad, mam pocit, ze ten pas pres cely bricho by me moc stahovat i pres zaludek a to ja nesnesu:/ Diky predem vsem:)Rebozo ted asi nechci, mam male dite a potrebuju neco, co fofrem nahodim a muzu jit:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
15.2.24 09:05

Ahoj, já jsem vyzkoušela SnugBun nebo jak se to píše. Dobře se zapínal a fakt mi pak lehčeji než bez něho. Jen to prostě není moc lichotivý, ale to ani to větší bříško :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.2.24 09:08

Pásy mi přišly celkem tuhé. Byla jsem u porodní asistentky, měla na vyzkoušení rebozo a nějakou alternativu reboza - taky nějaký vázací šátek. Vzala jsem si ten a super, i po porodu. Prý se dá využívat i u menstruace a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.24 13:30

@Marmarram Nevzpomenete si prosim jak se ten druhy satek jmenoval?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.2.24 18:46

@aannnnaa vůbec ☹️ právě jsem byla na konzultacích u porodní asistentky a ona mi ho i prodala a ukázala jak vázat. Vyzkoušela jsem si i to aktuálně propagované rebozo. Jakože konzultace asi 300 -500Kč???( byla jsem tam kolem hodinky, ještě mi i ukazovala nějaké cviky) a šátek byl do 1000 Kč. Hledala jsem na netu, holky mají většinou nějaké fb/ig stránky i s cenikama. Některé mají, že i jen půjčují. Podívala bych se po okolí, člověk si vyzkouší, jestli je to co hledá, popřípadě se dá jít ještě na fyzio a nechat se zatejpovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.24 19:43

@Marmarram Na tu fyzio se chci zitra objedbat, tak s sebou rovnou vezmu tejpy co mam na bricho, dobry napad:) nahodou ta PA co jste u ni byla nebyla z Prahy?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí