Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtela jsem se zeptat. Uz jsem tehotna byla a kdyz jsem si delala tehotensky test v 6tt vysel tam jen duch a v 8tt test sel krasne videt. Momentalne mam 20dni spozdeni mesicku a nikdy jsem tolik dni spozdeni nemela. Spise tak 9dni a pak jsem to dostala. Ted dokonce pocituji zvetseni prsou a uz 4tydny me bolej a zaroven v podbrisku jako bych mela uz dostat mesicky. Ale furt nic. Tehotensky test jsem delala byl negativni, ale u dcerky kdyz jsem delala test v 5tt byl taky negativni. A pritom uz jsem tehotna byla.
a absolutne nechapu proc ty testy jsou negativni i v 5tt nekupuju treba spatny testy? Reknu si v lekarne ze chci tehotensky test a dostanu takovy ruzovy s napisem LADY MAX TEST 2v1.od DR MAX.Ja bych miminko chtela ale uz si chci byt jista tak jsem se chtela zeptat ktery tehotensy test je podle vasich zkusenosti ten nejlepsi??
Tenhle test o kterém píšeš je dle mého nejvíc spolehlivý a pokud ti nevadí utrácet tak clearblue elektronický je prý také super
Spíš máš (jestli je to teda fyzicky možné) pomalejší nástup hcg
Lady max je podle mého nejspolehlivější.
Zajdi si na krev jako samoplátce a máš jasno…pro mě je od dr.maxe nejspolehlivější
@radkka píše:
Spíš máš (jestli je to teda fyzicky možné) pomalejší nástup hcgLady max je podle mého nejspolehlivější.
Taky si myslim ze je to pomalejsi u me.
A jak dlouho se ceka na vysledky z krve kdyz budu samoplatce?
@letníček píše:
Taky si myslim ze je to pomalejsi u me.
Chápu, že to chceš vědět. V krvi je to dřív než v moči, takže bych zkusila zajít na krev
ať to dobře dopadne ![]()
@letníček mne to nejvíce ukázal Benu 10 - růžový
, pak Benu 25 - modrý a pak teprve duch na Mamatestu, tak zkus, ukázal mi to az 15 DPO a ted mam potvrzeni z krve a fakt tam ten bobek je ![]()
Mě taky testy vycházely celkem pozdě cca 14 dnů po zpoždění MS. Testy reagují na množství hcg v moči. Pokud zajdete do lékárny, určitě Vám poradí nějaké dražší, které reagují na nižší hodnoty hcg než ty nejlevnější testy. Nebo pak zmíněné krevní testy jako samoplátce
@radkka píše:
Chápu, že to chceš vědět. V krvi je to dřív než v moči, takže bych zkusila zajít na krevať to dobře dopadne
Dekuji ![]()
@Kastanka33 píše:
@letníček mne to nejvíce ukázal Benu 10 - růžový, pak Benu 25 - modrý a pak teprve duch na Mamatestu, tak zkus, ukázal mi to az 15 DPO a ted mam potvrzeni z krve a fakt tam ten bobek je
Takze krev je tak nejspolehlivejsi. Tak ja zajdu rano na odbery. zaplatim a. Pockam.
Myslím, že 20 dní po zpožděné menstruaci už by měl být vidět minimálně duch, a to i za předpokladu, že ovulace proběhla později.
Spíš bych si zašla k dr, vystaví žádanku a jako samoplátce si dojdi na odběr krve.
Výpadek menstruace může mít i jiné příčiny, než je těhotenství.
@smudlinky píše:
Mě taky testy vycházely celkem pozdě cca 14 dnů po zpoždění MS. Testy reagují na množství hcg v moči. Pokud zajdete do lékárny, určitě Vám poradí nějaké dražší, které reagují na nižší hodnoty hcg než ty nejlevnější testy. Nebo pak zmíněné krevní testy jako samoplátce
Ja mam 20dni spozdeni a 16den spozdeni jsem mela test negativni.
@Padme93 píše:
Myslím, že 20 dní po zpožděné menstruaci už by měl být vidět minimálně duch, a to i za předpokladu, že ovulace proběhla později.Spíš bych si zašla k dr, vystaví žádanku a jako samoplátce si dojdi na odběr krve.
Výpadek menstruace může mít i jiné příčiny, než je těhotenství.
Takze je mozne ze je to z jineho duvodu? V tom pripade nechapu proc mi rostou prsa bolej a v podbrisku taky cca 3-4tydny.
ale je mozne ze to nemusi teda byt tehotenstvi.