Jaký těhotenský test je spolehlivý?

305
24.11.16 13:07

Jaky tehotensky test je spolehlivy?

Chtela jsem se zeptat. Uz jsem tehotna byla a kdyz jsem si delala tehotensky test v 6tt vysel tam jen duch a v 8tt test sel krasne videt. Momentalne mam 20dni spozdeni mesicku a nikdy jsem tolik dni spozdeni nemela. Spise tak 9dni a pak jsem to dostala. Ted dokonce pocituji zvetseni prsou a uz 4tydny me bolej a zaroven v podbrisku jako bych mela uz dostat mesicky. Ale furt nic. Tehotensky test jsem delala byl negativni, ale u dcerky kdyz jsem delala test v 5tt byl taky negativni. A pritom uz jsem tehotna byla. :nevim: a absolutne nechapu proc ty testy jsou negativni i v 5tt nekupuju treba spatny testy? Reknu si v lekarne ze chci tehotensky test a dostanu takovy ruzovy s napisem LADY MAX TEST 2v1.od DR MAX.Ja bych miminko chtela ale uz si chci byt jista tak jsem se chtela zeptat ktery tehotensy test je podle vasich zkusenosti ten nejlepsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
24.11.16 13:12

Tenhle test o kterém píšeš je dle mého nejvíc spolehlivý a pokud ti nevadí utrácet tak clearblue elektronický je prý také super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.16 13:18

Spíš máš (jestli je to teda fyzicky možné) pomalejší nástup hcg :think: Lady max je podle mého nejspolehlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.11.16 13:21

Zajdi si na krev jako samoplátce a máš jasno…pro mě je od dr.maxe nejspolehlivější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
24.11.16 13:23

@letníček Jdi ke gynekologovi, ať ti udělá test z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.11.16 13:26
@radkka píše:
Spíš máš (jestli je to teda fyzicky možné) pomalejší nástup hcg :think: Lady max je podle mého nejspolehlivější.

Taky si myslim ze je to pomalejsi u me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.11.16 13:27

A jak dlouho se ceka na vysledky z krve kdyz budu samoplatce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.16 13:28
@letníček píše:
Taky si myslim ze je to pomalejsi u me.

Chápu, že to chceš vědět. V krvi je to dřív než v moči, takže bych zkusila zajít na krev :think: ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
24.11.16 13:29

@letníček mne to nejvíce ukázal Benu 10 - růžový :), pak Benu 25 - modrý a pak teprve duch na Mamatestu, tak zkus, ukázal mi to az 15 DPO a ted mam potvrzeni z krve a fakt tam ten bobek je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
24.11.16 13:33

Mě taky testy vycházely celkem pozdě cca 14 dnů po zpoždění MS. Testy reagují na množství hcg v moči. Pokud zajdete do lékárny, určitě Vám poradí nějaké dražší, které reagují na nižší hodnoty hcg než ty nejlevnější testy. Nebo pak zmíněné krevní testy jako samoplátce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.11.16 13:33
@radkka píše:
Chápu, že to chceš vědět. V krvi je to dřív než v moči, takže bych zkusila zajít na krev :think: ať to dobře dopadne :hug:

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.11.16 13:35
@Kastanka33 píše:
@letníček mne to nejvíce ukázal Benu 10 - růžový :), pak Benu 25 - modrý a pak teprve duch na Mamatestu, tak zkus, ukázal mi to az 15 DPO a ted mam potvrzeni z krve a fakt tam ten bobek je ;)

Takze krev je tak nejspolehlivejsi. Tak ja zajdu rano na odbery. zaplatim a. Pockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
24.11.16 13:36

Myslím, že 20 dní po zpožděné menstruaci už by měl být vidět minimálně duch, a to i za předpokladu, že ovulace proběhla později.

Spíš bych si zašla k dr, vystaví žádanku a jako samoplátce si dojdi na odběr krve.

Výpadek menstruace může mít i jiné příčiny, než je těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
305
24.11.16 13:38
@smudlinky píše:
Mě taky testy vycházely celkem pozdě cca 14 dnů po zpoždění MS. Testy reagují na množství hcg v moči. Pokud zajdete do lékárny, určitě Vám poradí nějaké dražší, které reagují na nižší hodnoty hcg než ty nejlevnější testy. Nebo pak zmíněné krevní testy jako samoplátce

Ja mam 20dni spozdeni a 16den spozdeni jsem mela test negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.11.16 13:41
@Padme93 píše:
Myslím, že 20 dní po zpožděné menstruaci už by měl být vidět minimálně duch, a to i za předpokladu, že ovulace proběhla později.

Spíš bych si zašla k dr, vystaví žádanku a jako samoplátce si dojdi na odběr krve.

Výpadek menstruace může mít i jiné příčiny, než je těhotenství.

Takze je mozne ze je to z jineho duvodu? V tom pripade nechapu proc mi rostou prsa bolej a v podbrisku taky cca 3-4tydny. :think: ale je mozne ze to nemusi teda byt tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí