Jaký tip mixéru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lasičko,jsem ráda, že to píšeš,aspoň mám víc informací. Teď jsem studovala ten náš ruční a zjistila jsem, že na něm je na přidání takový ten malý sekáček, něco jak na prvním obrázku od Pudloslavy. Akorát my k němu nemáme žádnou misku, takže kousky jsou naprosto spíš všude kolem kolikrát. Toho místa se právě docela děsím, máme opravdu dost malou kuchyňku.
Romaelko, vyháním, vyháním, už asi 14 dní
. Horká koupel, bouřky, partner postrkuje
, chodím, pracuju, okna umyté, poslíčky jsem měla naposledy před měsícem. Teď už nemám nejmenší příznak. Jen tloustnu a tloustnu. Takže za každou vyháněcí radu jsem ráda
. Zatím mi nepomohlo ani mixérové téma
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jediné co vím, že kamoška vyháněla svařákem a asi to zabralo, měla pak celkem rychlou akci.
Mno krouhat mixerem slupky sem teda ještě nezkoušela. Asi sem ještě málo líná
taky bych se bála toho že to nadělá víc škody jak užitku - velký odpad atd.
Ta miska je tam dobrá, protože je na to přímo dělaná se stojanem a tak to nelítá a drží to ten mixer samo, to je zas fakt výhoda když mícháš nějaký těsto že od toho odběhneš a ono se to míchá furt. Nemusíš zastavovat a pouštět pokaždé když odběhneš pro další ingedience.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě u toho těsta se mi to líbí, navíc kolikrát to těsto trvá i dlouho než se uhněte. A když budu mít mimi, teda jestli budu někdy rodit, tak by se mi to zešlo určitě.
Svařák jsem teda ještě nezkoušela. Nepila jsem skoro rok a mám strach, že bych se z toho mohla rychle opít, nedej bože zrovna na potvoru začít rodit a nemohla bych dostat ani prášeček na bolístku
. Já chci totiž epi. Jsem strašný posera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Farllin píše:
Jé, jste moc moc hodné. Představovala bych si asi něco takového, jako je na tom dolním obrázku u Pudloslavy. Děkuji moc. I když je trošku větší, holt budeme muset nějak vymyslet asi poliču na něj v kuchyni. Nechci ho totiž moc schovávat, páč se znám, jak něco schovám, tak se mi to při vaření nechce vytahovat… Ty funkce by mohl mít co chceme, ještě navíc snad jen sekání potravin - cibule, ořechy, atd. Ten co máme doma, šlehač určitě používat dál budu na takový ty rychlovky asi…nevím.. Určitě dám na vás a pořídíme značkový. Zase si myslím, že šetřit se má na správných místech a kolikrát kupovat aušus vyjde dráž, než značkový, který vydrží. NEjsme zase tak bohatí, abychom kupovaly nekvalitní věci.
hele jestli chces dalsi funkce, tak vybal dalsi ticky a kup si robota. velikosti te to uz vyjde nastejno a k tomuhle uz nic dalsiho nedokoupis.
Robot bez der v misach je myslim Bosh - ma vsechny nastavce zezhora, takze lze misy pak normalne pouzivat. stoji samotnej takovejch mozna 6000 a kazdej nastavec k tomu dalsi ticku.
mak jde ale vyborne mlyt v mlynku na kafe, orechy a zeleninu zase nasekas suprove v tom druhem nastavci na tycovy mixer (ta valcovita nadobka).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohledne aususu - neni vzdy pravda, ze znacka vydrzi vic.
tchyne pracovala v nejmenovane ceske znackove firme - jeji prace spocivala v tom, ze prisroubovavala ceske stitky na vyrobky z ciny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
Ohledne aususu - neni vzdy pravda, ze znacka vydrzi vic.
tchyne pracovala v nejmenovane ceske znackove firme - jeji prace spocivala v tom, ze prisroubovavala ceske stitky na vyrobky z ciny.
To neeee to nee, teď jsem přišla o poslední iluze o tom jak podporuju české firmy koupí jejich výrobku ![]()
Fakt podraz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ono to samo neplatí vždy, třeba nedávno jsme koupily celkem dobrou sadu nářadí, ale už se začíná kazit po 3 použití a sada za 30kč z nějakého supermarketu vydrží dýl,..dokupovaly jsem díly. Takže je to opravdu jak kdy. Jenže u takových věcí, které mají opravdu značku bych doufala, že je to opravdu kvalita. Potom lítat reklamovat věci a tak…člověk nechce,že.. Chce to používat a né mít pořád na reklamaci. A to šroubování je teda fakt hrůza. Ale v dnešním státě se není opravdu čemu divit. To bude porod teda vybrat ten správný mixér
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenze tu jistotu ma dneska clovek uz jen u fakt znackovych znacek - treba lednice jedine Liebher (ceny od 25 tis) atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit