Jaký "trest" pro syna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
3.12.15 16:40

@roksy25 když on ten kroužek má až od půl 6 do 7 (a ještě musíme dojíždět, jsme na vesnici), takže si ho musí dělat před. A z družiny chodí ve 3. Já ho nechám chvilku pohrát, jenže pak nechce a dělá hrozné scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
3.12.15 16:40

@Ondrášovka.N To je fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.12.15 16:41

@lumpisek Píšeš - je mu i jedno, když mu řeknu, že na žádný kroužek nepůjde… To znamená, že už zjistil, že jen planě vyhrožuješ, ale že stejně na kroužek půjde, když ho platíte. Takže hlavně neříkat nic, co nechceš splnit. Co se týče úkolu, tak možná můžeš zkusit se ho zeptat, jestli by si radši psal úkoly vždy až po kroužku a třeba by pak spolupracoval lépe. Ale taky to tak být nemusí. Jsou to nezmaři, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.12.15 16:42

@Ondrášovka.N to já s ním dělám, ale když ho donutím, že ten úkol musí udělat, tak u toho dělá takové scény, že tam naseká spoustu chyb a až pak má téméř hysterický záchvat, když chci, aby to přepsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
3.12.15 16:42

@lumpisek Tak to jo, to chápu, tak když je vlatně v té družině, tak rovnou po příchodu domů zasednout k úkolu a když ani to, tak bych to fakt pro jednou zrušila, abych viděla, jestli si z toho něco vezme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.15 16:43

@lumpisek pak uz jedine dat pres hubu :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173

Musíš aspoň jednou oželet peníze za kroužek a trest, že nepůjde na kroužek, dodržet!! Jinak si z tebe bude dělat neustíle prču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314

@Amys no už právě dneska nepůjde potřetí na ten kroužek. - a je to pro nás pěkně drahá stranda, za pololetí 2500,–Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.12.15 16:44

@Ondrášovka.N já si myslím, že ani to nepomůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.12.15 16:46

Pokud fakt chceš, aby to vyhrožování bral vážně, prostě bych ho nechala doma… Peníze nepeníze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
3.12.15 16:46

@lumpisek a do babyboxu se nevejde? Ne ted vazne, pokud na nej nic neplati, tak je kazda rada draha. Ja vztekani nenavidim a krouzek bych zakazala penize nepenize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.12.15 16:48

Moje 8 letá to na mě zkouší podobným způsobem. Úkoly s ní musím dělat já protože za prvé ona se k tomu sama nedokope a za druhé by to v rámci toho, aby to měla co nejdříve za sebou tak namastila, že to pak stejně musí přepisovat. Taky jsou často scény, nechce se jí.
Já se snažím nezakazovat a nevyhrožovat, spíše jít pozitivní cestou, něčím si jí „uplatit“. Třeba když chce sladkost, hrát si u kamarádky, se mnou atd., tak až budeš mít hezky napsaný úkol, tak bude…Občas to zabere, i když někdy bych jí taky zabila :mrgreen: Jo, a taky pomáhá hrozně moc při tom úkolu chválit. I když to nenapíše zrovna krasopisně, pochválím jí, jak je šikovná a ono jí to pak začne víc bavit…
ale taky s tím bojujeme…

• Citovat
  • Upravit
4984
3.12.15 16:48

A hezky bych mu to vysvetlila. Krouzek jedine za hotove ukoly bez kecu, jinak nazdar. Nebud mekka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
3.12.15 16:50

A co čert a Mikuláš? Na ty věří, má t nich respekt? Nemyslím strašit ho, ale domluvit se s Mikulášem, aby ho na to upozornil, ze to vidí a ze to vidí i Ježíšek, ze se mu může stát, že nedostane dárky. A kdyby to nepomohlo, dala bych opravdu jen symbolicky jeden. A dodržet zákaz družiny a kroužku. Musí vidět, že jsou určitá pravidla a respektovat tě. Za pár let puberta a co potom, když už teď je to tahhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.12.15 16:51

Já bych ho fakt zkusila nechat napsat úkol až po návratu, i kdybys ho nad tím měla držet do půlnoci vzhůru. To si určitě bude pamatovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí