Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@JOHNDENVER píše:
@Anna766 to slečna při svém IQ není schopná dešifrovat
Tak když sis změnila nick na chlapský, tak se nediv že tě tak někdo může brát. ![]()
@Anna766 píše:
Tak když sis změnila nick na chlapský, tak se nediv že tě tak někdo může brát.
Jojo, já to brala podle nicku, že je to chlap. A je teda smutný, že se takhle o druhý ženský vyjadřuje druhá ženská.
@holka_z_hor píše:
Jojo, já to brala podle nicku, že je to chlap. A je teda smutný, že se takhle o druhý ženský vyjadřuje druhá ženská.
Ty seš kočka, ale to už jsem ti psala. Skoro to vypadá, jako kdybych si od tebe chtěla půjčit stovku. ![]()
@Anna766 píše:
Ty seš kočka, ale to už jsem ti psala. Skoro to vypadá, jako kdybych si od tebe chtěla půjčit stovku.
Však ty taky Ani
![]()
@holka_z_hor
Smutný to je, ale obávám se, že je to docela běžná realita.
Ty jsi strašně podobná Maisie Williams, jsi sympatická
a hezký oblečená.
@Mediula píše:
@holka_z_hor
Smutný to je, ale obávám se, že je to docela běžná realita.
Ty jsi strašně podobná Maisie Williams, jsi sympatickáa hezký oblečená.
Ano ano Arya
😊 takový diblíci jsme. Děkuju.
@Anna766 píše:
Tak když sis změnila nick na chlapský, tak se nediv že tě tak někdo může brát.
Změnila??? Aaaa, co byla původně?
@JOHNDENVER píše:
Jen se pochvalte navzájem jaké jste krásky![]()
![]()
Já se nechválim, do krásky mám daleko.Ale nazývat ji koštětem jako ty nebudu, na to je moc pěkná holka.
@JOHNDENVER píše:
Ostrý výrazy? To mluvíš o sobě ne, ty jsi začala jako první nadávat do debilů, na normální, slušnou diskusi kapacitu nemáš. Jenom primitiv se chová jako ty.
Však já mluvila o sobě. Narážela jsi na moje IQ. A pardon, měla jsem tě nazvat blbkou, když jsi ženská. A když si myslíš, že jsem primitiv, tak ok ![]()
@Anna766 píše:
Já se nechválim, do krásky mám daleko.Ale nazývat ji koštětem jako ty nebudu, na to je moc pěkná holka.
Ani, tu stovku ti půjčím
![]()
@JOHNDENVER píše:
@Anna766 to na fotce je zmalovaný koště, je mi jedno, kdo to jeale to je věc názoru. V každém případě @holka_z_hor je nevychovaný primitiv, bez ohledu na to, jak vypadá, chovat se neumí.
Ano, jen si ulev, když ti to udělá líp.
![]()
@JOHNDENVER píše:
@Anna766 to na fotce je zmalovaný koště, je mi jedno, kdo to jeale to je věc názoru. V každém případě @holka_z_hor je nevychovaný primitiv, bez ohledu na to, jak vypadá, chovat se neumí.
Kde vidíš tu fotku? ![]()
@JOHNDENVER píše:
@holka_z_hor nevíš, kam zmizela fotka té přičmoudlé hvězdy, co má hokejky místo obočí?
Přičmoudlé? Ty jsi rasistka? Myslím, že stačilo.