Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@admin
Takže rasismus může urážet jen určité etnikum/rasu? Nadávat někomu do pricmoudlych hvězd je rasismus.
Příspěvek upraven 15.05.21 v 12:40
@holka_z_hor
Jo, máš pravdu. Všimla jsem si jedné uživatelky, která někoho urazí, on se ohradi a sletnou se na něj její příznivkyně a ta oběť nemá šanci :/
@topazio
Hele, i kdyby neměla dobrou postavu, jen ubožák tady bude psát podobný hnusy.
@Mediula píše:
@holka_z_hor
Jo, máš pravdu. Všimla jsem si jedné uživatelky, která někoho urazí, on se ohradi a sletnou se na něj její příznivkyně a ta oběť nemá šanci :/
Lidi si tu kompenzujou svoje problémy no, jsou hnusní na druhý.
internet je v tomhle hrozný zlo.
@Mediula píše:
@topazio
Hele, i kdyby neměla dobrou postavu, jen ubožák tady bude psát podobný hnusy.
Však já vím. Já bych chtěla vidět ty, kteří uráží něčí vzhled.
@Animik píše:
Hruška, obdélník, jablko, obrácený trojúhelník, přesýpací hodiny
splňuješ všechny vyjmenované
Děvčátka, já tady moc času netrávím, zejména poslední dobou, ale mám tady určitou skupinu uživatelů, které mám zařazené do kategorie NEREAGOVAT. Kupodivu to jsou často uživatelé, kteří třeba na první pohled nepůsobí nijak kontroverzně, netrolí, neprovokují, nepoužívají vulgarismy. Ale… mají (zřejmě z důvodu nějakých komplexů méněcennosti v reálném životě) tendenci psát absolutně bez empatie, pokory a sebereflexe. A skoro 100% příspěvků je založeno na tom, ne poradit, ale sestřelit zakladatele případně kohokoliv jiného a tím alespoň zde, když v životě to nejde, vystoupat „nad něj“. Lidé, kteří v reálu něco dokázali, jsou úspěšní, spokojení, tyhle ambice ovládat virtuální prostor a dávat najevo svou nadřazenost nemají. Je to tedy pouze a jen špatná vizitka, těch ponižujících. No a Johndenver je v této kategorii zařazená už dávno. Vždyť se někdy na ty reakce zaměřte. Ptá se zoufalá matka, že dítě nespí, dostane X rad, jen Johndenver plivne jedy, které mezi řádky mají jediné poselství „ona má děti skvělé, které spí na povel“ a kdo je nemá, je neschopný de*il, ptá se někdo na postavu, třeba má v plánu něco dělat, cvičit, hubnout, makat, od Johndenver se dozvíme, že je tazatelka tlustá, mezi řádky rozuměj „já jsem tady ta krásná“, ptá se tazatelka na nějaké nedorozumění mezi ní a lékařem, dozví se od Johndenver, že je hotentot. Ono i člověk, který není vulgární, může být ve skutečnosti toxin celé diskuze… No a s formou, jakou reagovala holka-z-hor nesouhlasím, s obsahem ovšem ano. K rasistické poznámce se už nebudu vyjadřovat vůbec, to je totálně pod úroveň. Radím vám, udělejte si také takové kategorie a budete mít svatý klid.
@Taktinevím menší košíčky možná ale podprda musí sedět z boku a zezadu nesmí se dělat cvaldy 😊 😊, když investuje do lepší podprdy nemusí kupovat nekvalitní co jí nesedí. 😊
Tak to snad ne
mela by ste schodit ne se prirovnavat k ovoci. Meloun?
proc se tak fotite?
Dobrý den.
@JOHNDENVER píše:
Nepřístojné je moje chování a nadávky typu de.bile, b.lbko a po.ser se jsou ok? Mazání příspěvků je taky ok? Tak díky za návod, jak se příště k takovému odpadu chovat
Přečtěte si, prosím, i mé předešlé příspěvky. Napomenuty jste byly obě…
Tím bych to asi celé uzavřela, s vaším svolením. Vraťme se k zakladatelčině postavě.
Petra