Jaký typ postavy mám?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
15.5.21 12:37

@admin
Takže rasismus může urážet jen určité etnikum/rasu? Nadávat někomu do pricmoudlych hvězd je rasismus.

Příspěvek upraven 15.05.21 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.5.21 12:39

@holka_z_hor
Jo, máš pravdu. Všimla jsem si jedné uživatelky, která někoho urazí, on se ohradi a sletnou se na něj její příznivkyně a ta oběť nemá šanci :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.5.21 12:39

@topazio
Hele, i kdyby neměla dobrou postavu, jen ubožák tady bude psát podobný hnusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
15.5.21 12:40

@topazio :kytka: já si nemyslím o svý postavě nic hroznýho. To jen paní John.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
15.5.21 12:41
@Mediula píše:
@topazio
Hele, i kdyby neměla dobrou postavu, jen ubožák tady bude psát podobný hnusy.

Jo asi tak. Jako já jsem kanál sprostej. Vím to, proto jsem navrhovala BAN oboum. Ale to co předvedla ona byl fakt humus.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
15.5.21 12:44
@Mediula píše:
@holka_z_hor
Jo, máš pravdu. Všimla jsem si jedné uživatelky, která někoho urazí, on se ohradi a sletnou se na něj její příznivkyně a ta oběť nemá šanci :/

Lidi si tu kompenzujou svoje problémy no, jsou hnusní na druhý. :think: internet je v tomhle hrozný zlo.

• Citovat
  • Upravit
56505
15.5.21 12:49
@Mediula píše:
@topazio
Hele, i kdyby neměla dobrou postavu, jen ubožák tady bude psát podobný hnusy.

Však já vím. Já bych chtěla vidět ty, kteří uráží něčí vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.5.21 12:52

@topazio
Jo, to jsem si taky říkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
15.5.21 14:16
@Mediula píše:
@topazio
Jo, to jsem si taky říkala :)

No samozřejmě, že to budou samý kjasavci a kjasavice :mrgreen: :palec: hlavně duševně. :oops:

• Citovat
  • Upravit
18256
15.5.21 14:29
@Animik píše:
Hruška, obdélník, jablko, obrácený trojúhelník, přesýpací hodiny

splňuješ všechny vyjmenované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
15.5.21 14:50

Děvčátka, já tady moc času netrávím, zejména poslední dobou, ale mám tady určitou skupinu uživatelů, které mám zařazené do kategorie NEREAGOVAT. Kupodivu to jsou často uživatelé, kteří třeba na první pohled nepůsobí nijak kontroverzně, netrolí, neprovokují, nepoužívají vulgarismy. Ale… mají (zřejmě z důvodu nějakých komplexů méněcennosti v reálném životě) tendenci psát absolutně bez empatie, pokory a sebereflexe. A skoro 100% příspěvků je založeno na tom, ne poradit, ale sestřelit zakladatele případně kohokoliv jiného a tím alespoň zde, když v životě to nejde, vystoupat „nad něj“. Lidé, kteří v reálu něco dokázali, jsou úspěšní, spokojení, tyhle ambice ovládat virtuální prostor a dávat najevo svou nadřazenost nemají. Je to tedy pouze a jen špatná vizitka, těch ponižujících. No a Johndenver je v této kategorii zařazená už dávno. Vždyť se někdy na ty reakce zaměřte. Ptá se zoufalá matka, že dítě nespí, dostane X rad, jen Johndenver plivne jedy, které mezi řádky mají jediné poselství „ona má děti skvělé, které spí na povel“ a kdo je nemá, je neschopný de*il, ptá se někdo na postavu, třeba má v plánu něco dělat, cvičit, hubnout, makat, od Johndenver se dozvíme, že je tazatelka tlustá, mezi řádky rozuměj „já jsem tady ta krásná“, ptá se tazatelka na nějaké nedorozumění mezi ní a lékařem, dozví se od Johndenver, že je hotentot. Ono i člověk, který není vulgární, může být ve skutečnosti toxin celé diskuze… No a s formou, jakou reagovala holka-z-hor nesouhlasím, s obsahem ovšem ano. K rasistické poznámce se už nebudu vyjadřovat vůbec, to je totálně pod úroveň. Radím vám, udělejte si také takové kategorie a budete mít svatý klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
15.5.21 18:14

@Taktinevím menší košíčky možná ale podprda musí sedět z boku a zezadu nesmí se dělat cvaldy 😊 😊, když investuje do lepší podprdy nemusí kupovat nekvalitní co jí nesedí. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
15.5.21 19:08

Tak to snad ne :oops: mela by ste schodit ne se prirovnavat k ovoci. Meloun? 8o proc se tak fotite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.5.21 19:30

@Cekk
Hruška, jablko jsou typy postav, ty meloune :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
15.5.21 20:06

Dobrý den.

@JOHNDENVER píše:
Nepřístojné je moje chování a nadávky typu de.bile, b.lbko a po.ser se jsou ok? Mazání příspěvků je taky ok? Tak díky za návod, jak se příště k takovému odpadu chovat :palec:

Přečtěte si, prosím, i mé předešlé příspěvky. Napomenuty jste byly obě…

Tím bych to asi celé uzavřela, s vaším svolením. Vraťme se k zakladatelčině postavě.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky