Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Misasisi píše:
Hruška.. A máš špatnou podprsenku.. Kup si jinou dělá ti to nehezka prsa 🙂
Jo, asi menší košíčky ![]()
@JOHNDENVER píše:
Hruška. Hodně nakynutá. Takhle vypadat, tak určitě nepověsim fotku na net.
Tak nemusíme být zlí, ne? ![]()
@JOHNDENVER píše:
@Anna766 to slečna při svém IQ není schopná dešifrovat
No při tomhle nicku… ![]()
Postava hruška, řekla bych.. @JOHNDENVER ty máš buď nějakej mindrák, nebo strašně nudnej a prázdnej život, jinak si tvoje chování nedokážu vysvětlit ![]()
@bse.pedro píše:
Asi moc ráda bonzuješ, když napráskáš adminovi i sama sebe…![]()
![]()
Hele Pedro, ty taky zalez do boudy a tam si ho pořádně vymasturbuj, udělá ti to líp
![]()
@bse.pedro píše:
Asi moc ráda bonzuješ, když napráskáš adminovi i sama sebe…![]()
![]()
Poslední dobou mi připadas zákeřnej a vsude plevelis rádoby vtipnejma prispevkama.
Poslední ot, sorac, ale psát sz ti nebudu
Příspěvek upraven 15.05.21 v 11:32
@admin píše:
Dobrý den.Kopice hlášení a samý „blb a blbka“ tu
Prosím, přestaňte tu vést žabomyší hádky a dohady! Diskutujte k tématu nebo si můžete psát sz nebo tak něco…
@holka_z_hor a @JOHNDENVER, dodržujte pravidla slušného chování a nediskutujte naprosto OT… Je jedno, kdo to začal a kdo ne. MOC vás prosím o ukončení dohadů…
A poprosím: nemažte již vložené příspěvky, na které je reagováno…Díky!
Petra
@holka_z_hor píše:
Jako máš dojem, že se za sebe stydím nebo co?![]()
nene, stejně kdo mi vleze na profil, mi může vlízt i na instagram. A tam mám taky fotku.
např. tenhle příspěvek mi teda připadá dost za hranou i ty rasistický narážky.
@holka_z_hor píše:
Hele Pedro, ty taky zalez do boudy a tam si ho pořádně vymasturbuj, udělá ti to líp![]()
Nechceš se opět nahlásit adminovi…
Zřejmě ti sexuální abstinence leze na nevímco, co máš v té kouli na krku…
![]()
@JOHNDENVER píše:
Tebe, děvče, tebe. Protože jen primitiv reaguje jako ty, na odlišný názor odpoví nadávkou. Pak vyvěsí nějakou fotku, tvoje, nebo cizí, opět důkaz miziveho IQ. Na web, jako je tento a podobný, vyvěsí fotku jen primitiv.
První si začala ty urážkou zakladatelky.
@aiwwa píše:
např. tenhle příspěvek mi teda připadá dost za hranou i ty rasistický narážky.
Však to neni poprvý, kdy se tady do mě někdo naváží, že. Ať už za deníčky, nebo za diagnózu, za vzhled, za to jak píšu..a nevím za co. Admini odvádějí super práci.
Dobrý den ještě jednou.
@holka_z_hor píše:
No možná proto někteří stálí uživatelé odchází, když nic neřešíte. Ono je lehčí je pak přemlouvat v SZ ať zůstanou, že. Aspoň se zas a znova ukazuje, jak nejste objektivní.
Znovu jsem si přečetla celou diskusi, příspěvek po příspěvku… ![]()
Neřešme to přes sz, vyřešme to tu…
Bez jakýchkoliv skrytých smyslů: můžete mi poradit, jak bych tuto situaci měla vyřešit podle vás? ![]()
Já za mě - jako admin - říkám, že především je třeba ukončit OT diskusi. Nikam nevede, nemá smysl, nemá nic společného se základním příspěvkem.
Pokud jde o vaši výměnu názorů s @JOHNDENVER, veřejně uznávám, že se chová nepřístojně. Vy jste se ale chytla a začala s ní taky „bojovat“ ![]()
Nedokážu vás rozsoudit, jako admin zasahuji pouze v nejnutnějších a extrémních případech (ano, někdy jde o věc značně subjektivní, adminování není zrovna „exaktní věda“
). Zde vidím „pouze“ velmi vyhrocenou výměnu názorů… ![]()
Děkuji ![]()
Petra
@bse.pedro píše:
Nechceš se opět nahlásit adminovi…![]()
![]()
![]()
Zřejmě ti sexuální abstinence leze na nevímco, co máš v té kouli na krku…
![]()
![]()
Prosím tebe, už si ty slinty nechej, jenom že sebe děláš trapáka.
a adminovi už jsem se mimochodem nahlásila
díky za péči.
@admin píše:
Dobrý den ještě jednou.Znovu jsem si přečetla celou diskusi, příspěvek po příspěvku…
Neřešme to přes sz, vyřešme to tu…
Bez jakýchkoliv skrytých smyslů: můžete mi poradit, jak bych tuto situaci měla vyřešit podle vás?Já za mě - jako admin - říkám, že především je třeba ukončit OT diskusi. Nikam nevede, nemá smysl, nemá nic společného se základním příspěvkem.
Pokud jde o vaši výměnu názorů s @JOHNDENVER, veřejně uznávám, že se chová nepřístojně. Vy jste se ale chytla a začala s ní taky „bojovat“
Nedokážu vás rozsoudit, jako admin zasahuji pouze v nejnutnějších a extrémních případech (ano, někdy jde o věc značně subjektivní, adminování není zrovna „exaktní věda“![]()
). Zde vidím „pouze“ velmi vyhrocenou výměnu názorů…
Děkuji
Petra
A tahle pravidla už tady neplatí?
https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#…
@holka_z_hor píše:
Prosím tebe,už si ty slinty nechej,jenom že sebe děláš trapáka.a adminovi už jsem se mimochodem nahlásila
díky za péči.
Utři si pusinku, prskáš…
![]()