Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den.
@aiwwa píše:
např. tenhle příspěvek mi teda připadá dost za hranou i ty rasistický narážky.
Já tu fotku neviděla. Bohužel…
Byla tam zrzka, nebo blondýnka s modrýma očima, nebo krásná černovláska?
Víte, kam tím mířím… Nikoho jsem při rasizmu nepřistihla
![]()
Tohle pro mě opravdu není vůbec jednoduché
Věřte mi… Věřte nám, že každá jedna z nás se snažíme fakt poctivě posoudit každou jednu situaci. Kromě toho, že si vás nechceme nazlobit, snažíme se dělat svou práci dobře…
Petra
@bse.pedro píše:
Utři si pusinku, prskáš…![]()
![]()
![]()
To tu děláš hlavně ty, brouku ![]()
@admin píše:
Dobrý den.Já tu fotku neviděla. Bohužel…
![]()
PetraVěřte mi… Věřte nám, že každá jedna z nás se snažíme fakt poctivě posoudit každou jednu situaci. Kromě toho, že si vás nechceme nazlobit, snažíme se dělat svou práci dobře…
Byla jsem tam opálená já. A posílala jsem ji, lže jsem myslela že je John Denver chlap. V reakci na nevhodnej komentář k zakladatelce.
@JOHNDENVER píše:
@holka_z_hor nevíš, kam zmizela fotka té přičmoudlé hvězdy, co má hokejky místo obočí?
@admin tohle neni rasisticke?
@aiwwa píše:
A tahle pravidla už tady neplatí?
https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#…
Aiwwi děkuju
![]()
@admin píše:
![]()
PetraVěřte mi… Věřte nám, že každá jedna z nás se snažíme fakt poctivě posoudit každou jednu situaci. Kromě toho, že si vás nechceme nazlobit, snažíme se dělat svou práci dobře…
to je snad jedno, kdo byl na fotce. Jde o ten rasistický komentář.
@admin píše:
![]()
Chápu že je to těžký, někdy jak ve školce, ale občas opravdu se stane někdo zbytečně pronásledovaný a zastání se nedočká. O fotku si myslím vůbec nejde.Ale o urážky.
@Anna766 píše:
Chápu že je to těžký, někdy jak ve školce, ale občas opravdu se stane někdo zbytečně pronásledovaný a zastání se nedočká. O fotku si myslím vůbec nejde.Ale o urážky.
Děkuju.
@holka_z_hor píše:
A to jsem měla mlčet? Když nahlášení bylo stejně k ničemu tedy? A opakují není to poprvé, kdy se někdo navážel nejen do mě, ale i do jiných. A vy to necháváme být. Tak dejte BAN nám oboum a je to. To bych udělala já, když už nic. Ať je to spravedlivý. Ale rasistický urážky a vyhrožování, že někdo někam vloží moji fotku apod. byste asi ignorovat neměla.
Díky moc za odpověď. Nemohu vám dát ban, ani jedné…
Za OT diskuse (pokud nejsou vyloženě za účelem provokace nebo evidentně tollící, ale vzniknou prostě ze situace, z výměny názorů) se bany nedávají…
Myslíte, že by měly? Opravdu se ptám - opět bez vedlejších smyslů otázky, žádná ironie to není… ![]()
Rasismus - viz. výše moje odpověď. Bohužel jsem fotku neviděla. Pakliže by tu byla a viděla jsem na ní rasistickou reakci (oba příspěvky: fotku i rasistickou reakci), samozřejmě zasáhnu…
Nemohu reagovat přece na něco, co nevidím. Byť vám věřím…!! Netvrdím, že nemluvíte pravdu, ale nevidím to :/ Ale přece se vás nebudu ptát, jestli jste tmavovláska se snědou pletí!?
Víte, jak to myslím… ![]()
Petra
@aiwwa píše:
A tahle pravidla už tady neplatí?
https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#…
Platí. A je na každé admince posoudit jednotlivou situaci individuálně. Já jakékoliv internetové fórum vnímám jako prostor, kde se vyměňují názory a kde se lidi i poškorpí, pohádají atd. ![]()
Tady se urážejí dva uživatelé (třetí přispěchal si taky šťouchnout, protože ho konflikty baví, že že?
). Všechny urážející jsem napomenula a velmi poprosila o ukončení té OT diskuse. Ban neuděluji, protože jsem vyhodnotila, že toto krajní řešení není na místě… ![]()
Věřte mi, že se snažím
…ale být soudce není vždy jednoduché. Zvlášť, když se snažíte vyhnout se tomu, aby vás ovládly sympatie/antipatie… ![]()
Petra
@admin píše:
Díky moc za odpověď. Nemohu vám dát ban, ani jedné…Za OT diskuse (pokud nejsou vyloženě za účelem provokace nebo evidentně tollící, ale vzniknou prostě ze situace, z výměny názorů) se bany nedávají…
Myslíte, že by měly? Opravdu se ptám - opět bez vedlejších smyslů otázky, žádná ironie to není…
![]()
Rasismus - viz. výše moje odpověď. Bohužel jsem fotku neviděla. Pakliže by tu byla a viděla jsem na ní rasistickou reakci (oba příspěvky: fotku i rasistickou reakci), samozřejmě zasáhnu…
PetraNemohu reagovat přece na něco, co nevidím. Byť vám věřím…!! Netvrdím, že nemluvíte pravdu, ale nevidím to :/ Ale přece se vás nebudu ptát, jestli jste tmavovláska se snědou pletí!?
![]()
Víte, jak to myslím…
Ano, já myslím že by se za tohle BANy dávat mohly. Příště by si to totiž každý rozmyslel a ubylo by hnusných reakcí.
@holka_z_hor už na to nereaguj, to vážně nema cenu.
Rasisticka narážka byla ubohá, neskutečně.
Kritika postavy byla taky ubohá a uživatelka zjevně s dalším, Pedrem, chtějí jen dohady. Nemají do čeho píchnout a nestojí za rozcilovaní
@g.sandova píše:
Kritika postavy byla taky ubohá a uživatelka zjevně s dalším, Pedrem, chtějí jen dohady. Nemají do čeho píchnout a nestojí za rozcilovaní
Ale to není jen o mně Sandi…tohle je tu dnes a denně no
ale máš pravdu, kašlu na to.
Příspěvek upraven 15.05.21 v 12:39
@holka_z_hor píše:
Ale to není jen mě Sandi…tohle je tu dnes a denně no![]()
ale máš pravdu, kašlu na to.
Vždyť máš dobrou postavu. ![]()
@g.sandova píše:Češi jsou mistři v urážení vzhledu druhých lidí.
A to jsem měla mlčet? Když nahlášení bylo stejně k ničemu tedy? A opakují není to poprvé, kdy se někdo navážel nejen do mě, ale i do jiných. A vy to necháváme být. Tak dejte BAN nám oboum a je to. To bych udělala já, když už nic. Ať je to spravedlivý. Ale rasistický urážky a vyhrožování, že někdo někam vloží moji fotku apod. byste asi ignorovat neměla.