Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tak já myslím, že sáním stačí. Ale zkusím to sama a dám vědět
Nikdy jsem to neřešila, Emička to zvládne, já ji do pusinky nekoukala (ani bych nic neviděla
)
Je to pro vás velký rozdíl? Jako že sáním by to zvládla, ale třeba skousnutím ne? Teď spinká, tak ji nechci rušit, hrníček má v pokojíčku, ale pak dám vědět ![]()
ahoj,
my jsem max. spokojeni s učícím hrníčkem od Nuku z DM (modrý nebo červený s Mickey Mousem) ![]()
hubička je krásně malá, vejde se do pusinky, malá s ním začala sát hned perfektně. Před tím jsme měli Nuby, tam je ta hubička moc široká ![]()
no právě, že jsem to zkoušela já i můj a i my jsme měli problém z toho něco vysát. Právě nás to ale u Nuku nepřekvapilo, říkali jsme si, že zase další šmejd, protože už jsme se několikrát setkali s tím, že jsme koupili nové savičky a byly špatné (nekorigovaly ten vzduch).
MMartina1 píše:
no právě, že jsem to zkoušela já i můj a i my jsme měli problém z toho něco vysát. Právě nás to ale u Nuku nepřekvapilo, říkali jsme si, že zase další šmejd, protože už jsme se několikrát setkali s tím, že jsme koupili nové savičky a byly špatné (nekorigovaly ten vzduch).
jo? my si ho nemůžeme vynachválit…
ze začátku se mi teda taky zdálo, že to jde ztuha, ale ted to krásně teče a malá z toho chlastá o sto šest…snad se bavíme o tom samém hrníčku…hold každému mimi vyhovuje něco jiného…a Avent?
jééé, to jsi Ty s tou westičkou ![]()
jo, to je přesně on, je krásný, my máme černý. No u nás jsme to z toho nemohli vysát ani my dva dospělí. Malej měl snahu, ale prostě to nešlo. Aventa máme, ale trošku mě tam rozčiluje ta údržba
.
MMartina1 píše:
jo, to je přesně on, je krásný, my máme černý. No u nás jsme to z toho nemohli vysát ani my dva dospělí. Malej měl snahu, ale prostě to nešlo. Aventa máme, ale trošku mě tam rozčiluje ta údržba.
aha, aha. no máš pravdu, ono nám to úplně na začátku taky šlo ztuha. ani nevím, co jsme (teda malá) udělali, že to začlo téct úplně bez problémů
ted to teče dost, i ta dírečka mi přijde větší, tak netuším…malá to chytne a vychlastá klidně celých 150ml najednou… ![]()
ty jo, takže by to chtělo tomu trošku pomoct, vyzkouším něco, protože ten hrneček se mi zdá fakt dobrej. Drbat se s tím pítkem u Aventu mě fakt nebaví.
MMartina1 píše:ty jo, takže by to chtělo tomu trošku pomoct, vyzkouším něco, protože ten hrneček se mi zdá fakt dobrej. Drbat se s tím pítkem u Aventu mě fakt nebaví.
zkus a napiš, mě taky přijde super…
tak jsem to zkusila a teče to, i když jenom saju, nemusím to skousnout. tak je možné, že to pítko trošku používáním povolí, jak jste tady psaly…
petratavali píše:MMartina1 píše:aha, aha. no máš pravdu, ono nám to úplně na začátku taky šlo ztuha. ani nevím, co jsme (teda malá) udělali, že to začlo téct úplně bez problémů
jo, to je přesně on, je krásný, my máme černý. No u nás jsme to z toho nemohli vysát ani my dva dospělí. Malej měl snahu, ale prostě to nešlo. Aventa máme, ale trošku mě tam rozčiluje ta údržba.
ted to teče dost, i ta dírečka mi přijde větší, tak netuším…malá to chytne a vychlastá klidně celých 150ml najednou…
Já mam pocit,že nám to šlo na začátku taky ztuha a těď úplně v pohodě.Naše malá si ho oblíbila a už nechce ani brčko ![]()
El-Brno píše:
tak jsem to zkusila a teče to, i když jenom saju, nemusím to skousnout. tak je možné, že to pítko trošku používáním povolí, jak jste tady psaly…
asi to tak bude, já jen že jsem říkala, jak to z toho může vysát, pak jsem to neřešila, malá si to tak různě v puse točila a druhý den už chlastala právě o sto šest
tak to asi povolí…
Pročítám diskuze, jaký učící hrneček a připadá mi, že nejvíc si chválí Avent nebo Nuk. Já se spíš chci zeptat - jaký konec je nejlepší? Jenom dírka nebo placatá savička nebo špičatá? Nevím, jak to napsat jinak, snad mě pochopíte..
![]()
A v DM jsem viděla bez savičky, je tam jenom dírka, co se přiloží k puse a pije se. Stojí 200 korun a je od NUKu. Ten se mi líbil tak nějak nejvíc.
Našla jsem různé typy saviček, tak snad mi někdo poradíte. Nejlepší mi přijde ten poslední. Teda ne značka, ale čistě typ savičky. ![]()
A kolik je díťátku? To s dírou a ten poslední hrneček bych tipla, že bude od roku, nebo od roku a půl. Ale šikovný menší by ho zvládli
i ta druhá flaška je pro starší a šikovnější ![]()
My uspěli s nukovou
na té první fotce
no tak záleží kolik je dítku ![]()
Tobík měl nejdřív z DM za stovku hrneček Nuby …neteče a má jakoby gumové pítko a ted´ cca od roka pije z Nuku zelenýho, co má rejžička poslední fotku …uvádějí tam od 10.měs. ale chvíli mu trvalo, než se z něj naučil
…používá oba …NUk má ted´jako hlavní na čaj a do toho Nuby mu dám občas št´ávu, jo a ještě stejně krade bráchovi flašku od Kubíka ![]()
Popravdě mě vůbec nenapadlo, že je to podle věku a ani mě nenapadlo, že jich bude potřeba víc..
![]()