Jaký učící hrneček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
1.8.11 10:41

Tak já myslím, že sáním stačí. Ale zkusím to sama a dám vědět :palec: Nikdy jsem to neřešila, Emička to zvládne, já ji do pusinky nekoukala (ani bych nic neviděla :lol: ) :nevim: Je to pro vás velký rozdíl? Jako že sáním by to zvládla, ale třeba skousnutím ne? Teď spinká, tak ji nechci rušit, hrníček má v pokojíčku, ale pak dám vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.8.11 12:52

ahoj,

my jsem max. spokojeni s učícím hrníčkem od Nuku z DM (modrý nebo červený s Mickey Mousem) :palec:
hubička je krásně malá, vejde se do pusinky, malá s ním začala sát hned perfektně. Před tím jsme měli Nuby, tam je ta hubička moc široká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.8.11 13:41

no právě, že jsem to zkoušela já i můj a i my jsme měli problém z toho něco vysát. Právě nás to ale u Nuku nepřekvapilo, říkali jsme si, že zase další šmejd, protože už jsme se několikrát setkali s tím, že jsme koupili nové savičky a byly špatné (nekorigovaly ten vzduch).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.8.11 14:16
MMartina1 píše:
no právě, že jsem to zkoušela já i můj a i my jsme měli problém z toho něco vysát. Právě nás to ale u Nuku nepřekvapilo, říkali jsme si, že zase další šmejd, protože už jsme se několikrát setkali s tím, že jsme koupili nové savičky a byly špatné (nekorigovaly ten vzduch).

jo? my si ho nemůžeme vynachválit… :think: ze začátku se mi teda taky zdálo, že to jde ztuha, ale ted to krásně teče a malá z toho chlastá o sto šest…snad se bavíme o tom samém hrníčku…hold každému mimi vyhovuje něco jiného…a Avent?
jééé, to jsi Ty s tou westičkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.8.11 14:18

jo, to je přesně on, je krásný, my máme černý. No u nás jsme to z toho nemohli vysát ani my dva dospělí. Malej měl snahu, ale prostě to nešlo. Aventa máme, ale trošku mě tam rozčiluje ta údržba :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.8.11 14:25
MMartina1 píše:
jo, to je přesně on, je krásný, my máme černý. No u nás jsme to z toho nemohli vysát ani my dva dospělí. Malej měl snahu, ale prostě to nešlo. Aventa máme, ale trošku mě tam rozčiluje ta údržba :roll: .

aha, aha. no máš pravdu, ono nám to úplně na začátku taky šlo ztuha. ani nevím, co jsme (teda malá) udělali, že to začlo téct úplně bez problémů :think: ted to teče dost, i ta dírečka mi přijde větší, tak netuším…malá to chytne a vychlastá klidně celých 150ml najednou… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.8.11 14:30

:think: ty jo, takže by to chtělo tomu trošku pomoct, vyzkouším něco, protože ten hrneček se mi zdá fakt dobrej. Drbat se s tím pítkem u Aventu mě fakt nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.8.11 14:33
MMartina1 píše: :think: ty jo, takže by to chtělo tomu trošku pomoct, vyzkouším něco, protože ten hrneček se mi zdá fakt dobrej. Drbat se s tím pítkem u Aventu mě fakt nebaví.

zkus a napiš, mě taky přijde super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
1.8.11 14:38

tak jsem to zkusila a teče to, i když jenom saju, nemusím to skousnout. tak je možné, že to pítko trošku používáním povolí, jak jste tady psaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
1.8.11 14:40
petratavali píše:
MMartina1 píše:
jo, to je přesně on, je krásný, my máme černý. No u nás jsme to z toho nemohli vysát ani my dva dospělí. Malej měl snahu, ale prostě to nešlo. Aventa máme, ale trošku mě tam rozčiluje ta údržba :roll: .
aha, aha. no máš pravdu, ono nám to úplně na začátku taky šlo ztuha. ani nevím, co jsme (teda malá) udělali, že to začlo téct úplně bez problémů :think: ted to teče dost, i ta dírečka mi přijde větší, tak netuším…malá to chytne a vychlastá klidně celých 150ml najednou… 8-o

Já mam pocit,že nám to šlo na začátku taky ztuha a těď úplně v pohodě.Naše malá si ho oblíbila a už nechce ani brčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
1.8.11 14:57
El-Brno píše:
tak jsem to zkusila a teče to, i když jenom saju, nemusím to skousnout. tak je možné, že to pítko trošku používáním povolí, jak jste tady psaly…

asi to tak bude, já jen že jsem říkala, jak to z toho může vysát, pak jsem to neřešila, malá si to tak různě v puse točila a druhý den už chlastala právě o sto šest :-D tak to asi povolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.4.12 08:26

Pročítám diskuze, jaký učící hrneček a připadá mi, že nejvíc si chválí Avent nebo Nuk. Já se spíš chci zeptat - jaký konec je nejlepší? Jenom dírka nebo placatá savička nebo špičatá? Nevím, jak to napsat jinak, snad mě pochopíte.. :oops: :oops:
A v DM jsem viděla bez savičky, je tam jenom dírka, co se přiloží k puse a pije se. Stojí 200 korun a je od NUKu. Ten se mi líbil tak nějak nejvíc.

Našla jsem různé typy saviček, tak snad mi někdo poradíte. Nejlepší mi přijde ten poslední. Teda ne značka, ale čistě typ savičky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.4.12 08:39

A kolik je díťátku? To s dírou a ten poslední hrneček bych tipla, že bude od roku, nebo od roku a půl. Ale šikovný menší by ho zvládli :) i ta druhá flaška je pro starší a šikovnější :palec:

My uspěli s nukovou :palec: na té první fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.4.12 08:49

no tak záleží kolik je dítku :)

Tobík měl nejdřív z DM za stovku hrneček Nuby …neteče a má jakoby gumové pítko a ted´ cca od roka pije z Nuku zelenýho, co má rejžička poslední fotku …uvádějí tam od 10.měs. ale chvíli mu trvalo, než se z něj naučil :) …používá oba …NUk má ted´jako hlavní na čaj a do toho Nuby mu dám občas št´ávu, jo a ještě stejně krade bráchovi flašku od Kubíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.4.12 08:52

Popravdě mě vůbec nenapadlo, že je to podle věku a ani mě nenapadlo, že jich bude potřeba víc.. :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí