Jaký velký pekáč na pečení?

3383
25.10.15 21:35

Jaký velký pekáč na pečení?

Ahoj holky, chci si koupit nový velký pekáč na pečení masa, zapečených těstovin, kuřete atd.. Ale jaký?? Skleněný, smaltovaný, nerezový..? Měla jsem pekáč s nějakým antiadhezním povrchem, ale ten se začal olupovat..jelikož nevím z čeho je přesně vyroben, už jej nepoužívám. Chci si koupit takový, aby to něco už vydrželo a né aby byl moc drahý. Jaký VY používáte a s kterým jste spokojeni? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25172
25.10.15 21:38

Já miluju sklo. Na těstoviny, rizoto, maso taky. Pak samozřejmě záleží na velikosti. A dělá se to ve skle rychle a krásně se to propeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
25.10.15 21:38

Na maso, kuře atd mám pekáč z tescomy. Zapečené těstoviny, brambory atd dělám na hlubokém plechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
25.10.15 21:41

Mam skleneny a ten je vyborny na vsechno, jinak pekace jedine smaltovane dobre se myji, a neoloupe se, taky jsem mela par tech lehkych ani nevim co to bylo za material ale po jednom umyti se cely oloupal, pak mam i tescomu taky je hodne lehky ale je zase poskrabany, ten smaltovany se ti neposkrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.10.15 21:43

Já mám tohle http://www.astoncooking.cz/…lack-s-vikem a pak ještě klasickou zapékací misku skleněnou, ale ta nemá víko http://www.dopo.cz/…04046-bonus/ s obojím velká spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
25.10.15 21:48

http://www.astoncooking.cz/…lack-s-vikem takový jsem měla, ale on se začal loupat, je to jakýsi černý nástřik-dostala jsem ho darem a prý byl dost drahý, tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.10.15 21:52

Já na všechno smažení, pečení a zapékání používám: http://www.panvicky.cz/…ik-28cm.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.10.15 21:53

Mám sklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
25.10.15 21:54

Mela jsem tentyz problem. Uz podruhe se mi pekacek zacal odlupovat, tak jsem se vykaslala na vyhledavani vypekacku a koupila si skleneny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
25.10.15 21:58

Dostala jsem jednou k narozením keramický (asi) pekáč na lasagne Emile Henry. Je to francouzská značka a sama bych ho určitě nebojevila. Samozřejmě v něm peču i jiné věci a musím říct, že je úžasný. Jen mám takovou blbou velikost, že mi vleze do trouby akorát na rošt se kterým nejde vyjíždět, takže musím strkat ruce dovnitř horké trouby. Ale to je jen smůla. Mají spoustu rozměrů. Ten doporučuji. Plánuji si na vánoce koupit ještě jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
25.10.15 22:01

Mam keramicky, rozzhavene sklo mi jednou ruplo v ruce, od te doby se ho bojim, i kdyz je mi jasne, ze jsem musela mit smulu na vadny kus :roll:

• Citovat
  • Upravit
25172
25.10.15 22:02
@Cocka nasladko píše:
Mam keramicky, rozzhavene sklo mi jednou ruplo v ruce, od te doby se ho bojim, i kdyz je mi jasne, ze jsem musela mit smulu na vadny kus :roll:

Já z toho mám taky strach… na děcka řvu, ať padají u kuchyně, když něco vytahuju z trouby. Ale sklo je nej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
25.10.15 22:19

Jeste jsem si vzpomela moje mamka ma keramicky rucne delany a nemuze ho vynachvalit, krasne se myje, nic se nepripeka a je krasny ale bohuzel taky pekne drahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.10.15 22:30

My máme takovej kovovej, nevím, smaltovanej asi? z mobelixu když byl na kupon v akci asi za 330korun. je velkej, s víkem, super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
25.10.15 22:35

Mám velký oválný nerezový pekáč, ač nemá žádnou spešl vrstvu, nic se na něm nepřipéká, dobře se myje a po letech vypadá furt stejně. Pak mám ještě skleněnou zapékací mísu, ta je menší, takže třeba kachna by se mi tam nevešla :lol:. Vidím tam nevýhodu, pokud chce člověk během pečení častěji podlévat, tak se s víkem hůře manipuluje, jak nemá uši. A ještě mám doma starý pekáč z dob komančů, to je asi nějaká slitina či co, olupuje se barva zvenku, uvnitř je pořád v pohodě, taky ho ještě občas použiju. Každý ten kus nádobí je jinak velký, takže užiju všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí