Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My máme potíže s bolením bříška tak bych taky chtěla zkusit nějaký jiný vitamín D než vigantol, ty kapičky co o nich píšete jsou i pro kojence?
@Martinanka doporucuju vitashine sprej
nebo jeste si chvali holky od teresia
Jestli myslíš ty Naturevia, tak ty jsou právě vhodné pro všechny věkové kategorie, takže i pro kojence..
Já objednávám na netu kapky vitamínu D od výrobce z ameriky, jsou kvalitní a za dobrou cenu
Já už mám větší dítě a začala jsem kupovat kapky normálně na internetu, je to nutraday a tam mají několik variant
Ja davam zase Vigantol, holkam uz je skoro 7 a 3, nikdy problem nebyl.
Kamaradky byly spokojene s Biogaia s deckem, ale jsou celkem drahe.
@lucynka25 Biogaia není ale déčko, ale probiotika.
D-čko miminkům od Terezie nebo Vitashine
je nej
Do Vigantolu bych nešla. Z toho co jsem slyšela, tak z toho opravdu spoustu dětí bolí bříško. Sama jsem koukala např. sem , a taky poslouchala podcast s Petrou Zehnálkovou - lékárnicí, která má osobní zkušenost s tím, že mnoho zákazníků si na ten Vigantol stěžuje a hledá alternativu. Já z těch značek vyzkoušela déčko od Trime a Terezii a spokojensot s oběma. Asi je vhodné taky otestovat, co vašemu miminku sedí, pozorovat ho, a nevěřit slepě nějakému produktu, když dostanete doporučení - každé tělíčko mžůe reagovat jinak. Takže ono ve výsledku dkyž vám sedí Vigantol, tak bych se nebála jej používat dál, i dkyž ho sotatní nedoporučují. Ale jak říkám, za mě nejvíc asi ten Trime.