Jaký vysavač koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
14.6.18 11:56

Ja teda mam jen vysavac bez vytirani a nedam na nej dopustit. Mame vsude parkety a udajne parkety robot nici :nevim: vysava ale denne a vyborne. Mame rombu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.6.18 12:02

@Mína13 Měli jsme nějakou klasickou, ale výkonou Rowentu. Na narozeniny jsem dostala robotický vysavač (ideální na drobky a chlupy z našeho malého psíka) a já si koupila Vorwek - nedám na něj dopustit. Je to naprosto nejlepší vysavač na světě jak na koberce, tak i na lino, které máme z 90% v celém domě. Pořizovací ceny nového jsou celkem palba, ale dají se pořídit i použité, kde je cena skvělá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
14.6.18 12:02

@berusa.m aktuálně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
14.6.18 12:05
@Tableta píše:
@berusa.m aktuálně :pocitac:
jako u nas :mrgreen: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
14.6.18 12:08

Ja mam Vorwerk s vytiracim nastavcem, ktera zaroven vysava, takze neni nutne zametat. Jedina nevyhoda je, ze je ten vytiraci nastavec celkem velky, tak se nedostanes do uzsich mist, jinak ale vytira velice dobre, neni to jen provizorni vytirani, ale vystaci i na velky uklid. Na bazarech se da koupit za velmi dobre ceny, u dealeru je to drazsi záležitost, na druhou stranu nasi maji ten vysavac 18 let a ani jednou nebyl v servise a saje jako drak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
14.6.18 12:09

Na zvířecí chlupy jednoznačně ( zvířecí jakože s tím klepadlem) Miele…jako sežral by i koberec, takovej má tah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
14.6.18 12:11

@Tichošlápek Já jsem tady tip na něj právě zahlídla nedávno v diskuzi, tak tos byla asi zase ty, stejně jako s tou pračkou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
14.6.18 12:13

@hapolda a taky ti to dítě bosou nohou vyšlape a pak si jde lebedit do postele? :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
14.6.18 12:17

Tato diskuse mi jde přímo do rány - taky šílím z chlupů z našich pěti koček a z věčně rozneseného steliva. Zametám klidně i 3× denně a stejně je to pořád všude. Kromě toho máme tmavší podlahy, takže na nich jde všechno vidět. Původně jsem chtěla nějaký akumulátorový vysavačomop, že to zaparkuju někde v rohu v komoře a v případě potřeby místo smetáku vezmu do ruky toto. Jenže paní v elektru mi říkala, že na to, co chci, je lepší parní, jenže ten už není akumulátorový, ale klasika na šňůru do zásuvky. Což zase nevím, jestli mě nebude odrazovat od jeho používání. Takže teď už zase 14 dnů váhám.

https://www.alza.cz/…d4839226.htm

Edit - ještě bych chtěla dodat, že klasický vysavač nic neřeší, protože vysaje smetí a chlupy, ale fleky pak stejně musím vzít hadrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.6.18 13:44

Taky potřebuji poradit, vysavač ke kocourkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.6.18 16:26

Ahojky, nemohla by ji mi prosim poslat odkaz jaky mas na mysli ? :-) shanim neco podobneho !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí