Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
12.2.11 23:07

:oops: jééé :lol: tak to nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
13.2.11 09:36

nebo maminky mohu ještě nabídnout nový černý nánožník a držák na pití Denny na fotky se podívám a uvydíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.2.11 10:04

Majo kolik by stál ten držák na pití? Ten ještě nemáme, tak o něm přemýšlím, jen teda nevím kde budu vozit nákup jako Denny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
13.2.11 19:03

Majo,nafotím zítra nadenním světle a pošlu, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.2.11 07:29

http://www.malvik.cz/…-Strata-2011

tak tohle by měly být nové barvy 2011 :think:
No,nic moc teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.2.11 09:19

Denny taky si teda myslím, že ta naše kolekce byla na barvičky povedenější, ale ta žlutá je moc hezky propracovaná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.2.11 11:24

Já si nemůžu pomoct a opravdu to neříkám,že tu barvumámzrovnajá. Ale prostě mi tam takhle výrazná a originální modrá chybí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
14.2.11 11:24

Majo,jdu fotit,satánek usnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.2.11 11:56

tak letos bych si barvu taky nevybrala. kamarádka má tu district hnědo černou, a jako dobrý, ale pořád se mi líbí nejvíc ta naše modrá, souhlas denny :palec:

jinak se asi chystám slalomka prodat, a vybírám menší sporťáček/golfky. přeci jen nuna není plnohodnotný kočárek na dlouhé vycházky. tak podle mých kriterii nízká hmotnost, prostor pro prcka, prostorný košík na nákup, odpružený…vyhrál tkf buggster s!!! jen čekám na novou kolekci…i když možná to nevydržím a jestli do dvou měsíců nebude, tak koupím 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.2.11 20:12

Ahoj holky,
tak jsem se po dlouhé rozvaze rozhodla,že Slaloma prodám. Koupím si Unlimit…no jen se smějte, asi jsem fakt blázen :zed: :lol: . Jenže já už prostě nechci trojkolku - už kvůli manupulaci: když vozím malého čelem k sobě, vozím na předním kole celou tu váhu a kočárek se mi špatně ovládá a dost ujíždí… :roll: Kuba ho neutáhne prakticky vůbec a otáčet Ondru proti směru jízdy ještě nechci. Tu možnost vozit ho proti sobě si užíváme oba a teď v zimě…co si budem povídat že :wink: No a pak kvůli těm rozměrům a váze podvozku. Unlimit je na tom líp a mě teď každé kilčo dolů dost uleví.

Ještě teda nejsem na 100% rozhodnutá. Pořád docela váhám,jestli si nemám koupit Jané Slalom 2011 v té limitované kolekci,co teď vyšel, a nebo Concord Fusion…ale pořád bych prostě Ondru chtěla vozit proti sobě! A co víc,ta boudička a pevná zádová opěrka u Reversu mi strašně vyhovuje a vzdát se toho nechci. Je fakt, že pořád přemýšlím o šířce sedačky a jestli a jak se mi tam Ondra na příští zimu vejde. Ale rok a půl mu bude v září a bude to prakticky už pěšák a co teprv na jaře? To mu budou dva roky a to už Kuba capal hodně sám aměli jsmejen golfky. Myslím, že zimu nějak ,,odchodíme,, a vydržíme v teplé kombinéze a oblečení + nánožník. Fusak už nebudu dávat určitě, takže se tam myslím vejde :think:
Taky jsem uvažovala nad tímhle:Má prakticky vlastnosti Reversu, podvozek jako Unlimit, a šířka sedačky je větší…
http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
Jenže já jsem těm Xlanderům nějak na chuť nepřišla :roll: Každopádně, za každý názor a radu budu ráda :wink:
Když to teda shrnu, asi půjdu na 99% do toho Unlimitu. Jen jsme fakt zklamaná z těch barev. Ta naše modrá je prostě ( pro nás) nejkrásnější a nic tak hezky výrazného tam není :-? ach jo, to to člověk nemá jednoduché :zed: :zed: :lol:
Tak to asi pojedu okouknout do Malvíka a koupímho tam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.2.11 20:31

Ahojky, teda Denny to je strašně velké rozhodnutí a obdivuju tě, že do něho jdeš :wink: Já ještě nezačala jezdit se sporťákem a ty už ho dáváš pryč no to teda od tebe není moc hezký :lol: Těžko tě budu přemlouvat aby sis nechala tu úžasně modrou barvičku a už vůbec nejsem ta pravá co by ti poradila páč já se v kočárkách absolutně nevyznám :oops: Každopádně přeji šťastnou volbu a ať seš spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.2.11 21:01

No jo Ali, láme se to ve mě strašně…ta barva,téje mi líto strašně! Ale já ho vlastně nechci dát pryč úplně, jen změnit podvozek. Škoda jen, že se nedají kombinovat sedačky a podvozky dle vlastního výběru :wink: to by byl šrumec chichi
Ale takhle bych prostě taky nebyla spokojená, takže to budu brát z té lepší stránky a užiju si změnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.2.11 21:02

Denny - xlander ne - i když na tom videu nevypadá zle, ale dnes jsem ho viděla na živo a vypadá strašně levně…jako s Jané se to nedá srovnat. A všimla sis té váhy? 15kg?????? no to je nářez.

Concord fusion jsem také zvažovala, ale nemá otočné sezení. Jinak prostorný, ale ty přední malá kola, nevím. Ale maminy si ho chválí. Skoro jsem ho i koupila, ale nakonec mě odradila ta váha. Malému je 13 měsíců a v létě by mi takto mohutný kočár už zase vadil.

Unlimit ale schvaluju. Lituju, že je tenkrát nedodali včas a já se musela spokojit se slalomem. Tenkrát jsem byla nadšená, ale momentálně bych byla s unlimitem spokojenější. Byl by lehčí a skladnější. Plně tě chápu. Taky to teď řeším, co pořídit jiného. Ale jsem na 99,9% rozhodnutá pro buggster.

tady je ještě jeden, co mě zaujal: otočné sezení, prostorná sedačka, ale lehký a skladný podvozek
http://www.malvik.cz/…kocarek-2011 (jen ten sportak teda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.2.11 21:31

Denny, chápu, já mám taky ráda změnu. Ale z Jané do X-landera? 8-o To bys byla asi zklamaná. A co Callisto? Můžeš střídat jízdu s 4-kolkou se Slalomem, ne? :lol: Náš Adam má 19 měsíců a rozhodně nemáme problém se šířkou sedáku. Já jsem už začala vozit po směru a když srovnám jízdu, tak nevidím moc rozdíl. Já bych neměnila. Ale zase chápu, že když vnitřně potřebuješ změnu, tak to tak dlouho hlodá, že neodoláš. Jsem zvědavá na srovnání s Unlimitem. Také jsem ho nejdřív chtěla, ale rozhodlo to, že Slalomy 2010 byly v ČR dřív.
Já teď pořád řeším golfky. Pořád študuju recenze, prohlížím obrázky a příští víkend razíme do Brna na čumendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.2.11 21:38

Marro, díky za tipy ale mě se vůbec nelíbí… :roll: ach jo
A co ten Concord Fusion? Já si myslím, že je určitě lehčí než Slalom ne? A Kolečka jsou stejná jako u Unlimitu…jen prostě nemá to otočné sezení a tak proto vyhrává Unlimit mezi těmito dvěma? Mohla bych tě poprosit,vyfotila bys mi tvého prcka ve Slalomu?

No holky, je fakt, že kdyby byl v čechách Unlimit zároveň se Slalomy, jdu do něj :wink: Ta váha a skladnost prostě vyhrává. A sedačka je stejná,takže budu spokojená…doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí