Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDENNY chtěla jsem se zeptat na radu. Mám také fusák ivemababy, ale nějak maturiji z toho, jak jej namontovat na autosedačku jane?
nějak mi tam nejdou ty popruhy. Díky moc za typ ![]()
Ahoj holky ![]()
tak mi konečně dorazila ta taštička na pláštěnku http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a musím říct, že originál pláštěnka se do ní fakt vleze ![]()
Sice bude trošku práce s tím ji zase vytáhnout
ale místo je ušetřený. Je opravdu parádní a musím říct, že ani při chůzi mi nevadí ![]()
Teď jen zase přemýšlím o tom, že ty tyčky co jsou v pláštěnce našité po stranách vytáhnu, složím pláštěnku na placku a budu mít zase další místo
no musím to ještě promyslet, každopádně MOC doporučuji, fakt vychytávka ![]()
ahoj holky,
mám prosbičku, nemáte některá zkušenost s Jané Cross Reverse ?
Sháním pro malou bytelnější golfky nebo skladnější sporťák a tenhle kočárek nás s manželem moooc zaujal ![]()
Někde jsem četla kritiku, že to otáčení u Jané 2010 je na úkor kvality ![]()
Moc díky za rady a postřehy
P.
majo, je fakt, že Calisto nejsou prakticky vůbec odpružené.Ale zase se bezvadně ovládají jednou rukou ![]()
PajaF, spíš bych řekla,že naúkor prostoru
Ale zas to má bsvoje výhody ![]()
Denny díky ![]()
Majo Cybex Callisto jsem omrkávala u kamarádky a trošičku odpružený by být měl, ale moc ne (zkoušely jsme to a musíš za to fakt zabrat, aby zapružil
). Jsou to spíš klasické golfky, ale ovládání je fakt na jedničku a má krásně dlouhá záda ![]()
DENNY zjistila jsem, že u nové straty je pětibodový pás a ne tří, jak tomu bylo u starších verzí, tak asi v tom bude zakopaný pes
, tak tam ani náhodou fusák nenatáhnu. Ach joj. a přitom je fakt super, jedině, žebych ho nějak postříhala, ale na to si netroufám.
Ahoj Jabek…už dlouho sleduju tuhle diskusi a doufala jsem,že se někdo zmíní i o tomto problému!Nedávno jsem si totiž objednala fusak pro prcka, který se mi má každým dnem narodit,a tak nějak jsem počítala s tím,že do vajíčka to bude super!A ejhle…ty pásy prostě nejdou rozpojit,jako např. u sporťáku,takže asi opravdu smůla! Taky nás napodlo to prostřihnout,ale fusak nebyl nejlevnější…:-( tak asi kombinézka a deka to jistí!
Holky, tak to mě teda mrzí! A ten fusáček je právě super v tom,že prcka nemusíte tolik navlíkat/svlíkat,prostě se ještě zabalí do fusáčku. No,jestli čekáte první,tak bych to možná prostříhla a prostě bych si tonechala i na druhé
![]()
No uvidíte
Kombinézka je taky řešení, my teď máme na jaro/podzim slabší flízovou a je bezva ![]()
Pafča33 tak to jsem ráda, že nejsem úplně blbá. Už jsem si říkala, že dělám něco špatně. Ach joj. Právě jsem se těšila, že fusák bude super, představa navlíkání do kombinézky se mi moc nelíbí. Taky to mohli trochu domyslet. Tak přemýšlím, jestli ji neprodat a nekoupit starší typ
, ale zas ta strata vypadá pěkně.
Holky, nevíte kolik vážily ty starší typy? Taky mě trochu děsí představa, že ta sedačka má 4,5kg, když do toho nandám prcka
, tak nevím, kdo to bude tahat …
Jabek jak už jsem tady jednou psala mám stratu 2009 a kdybys mě zabila tak si teď nevzpomenu jak je to s těma pásama páč jí mám na správce. Autosedačka je to velice pěkná, ale myslím, že ne zrovna dobře prostorově vyřešená a ta její váha
No, když jsem tam posadila malýho a to neměl celých 7 kilo měla jsem co dělat ![]()
holky, mě váhově přijdou na stejno.Mámještě v záloze Chicco po Kubíčkovi a je to tak nějak na stejno. Každopádně, s pasažérem je to nářez. ten náš už má rovných 9kg
Proto jsem právě po zkušenosti s Kubou chtěla kočárek kdy jde autosedajda vozit napodvozku…Kubu jsemtenkrát v autosedačce odnosila v ruce ![]()
Jinak je mijasný,že to nové řešené pásů je bezpečnější ale zároveň teda nepraktické ![]()
Opravdu ty popruhy nejdou rozepnout??? I když, tohle zapínání mám u těch Cybexů a taky jsem se rozčilovala,že mi to nejde provléknout do fusaku. Ale jelikož malý ještě nesedí, provlékala a zapínala jsem je těmi bočními otvory ve fusaku…jenže v autosedačce je to na prd ![]()
…omlouvám se, že mám některá slova dohromady.Ondra námuž demoluje PC - konkrétně klávesnici.Mezerník už je doslova vyrachtaný a musím homačkat hodně. Občas prostě nedomáčknu… ![]()
Denny u nás to rabování taky začíná. Mobily, ovladače a ze všeho nejvíc noviny, časopisy to je jeho
A je tak neskutečně živý až mám pocit, že za chvíli poleze, tak to bude vůbec masakr
Ale všichni se na to upřímně těšíme ![]()
Ali, ahoj.
No u nás už ten masakr začal. Ondra si kleká a stoupá snad u všeho
je teď jak otloukánek,než na to přijde,že se musí pořádně držet
Mobil už má po mě starý, noviny už jsme vzdali a PC snad nějaký čas ještě odolá
Teď si prďolka hraje u bráchy v pokji, sám a už půl hodiny HEČ
![]()