Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProEvfka vítej mezi slalomářky
Máš pravdu ta kolekce 2010 i na nějaké ty chybičky je prostě super
Jsem zvědavá na tvoje názory až s ním budeš jezdit ![]()
Efko, ty korbičky Concord jsou moc pěkné a povedené. Myslím, že budeš spokojená
Tak teď už jen toho závozníka
Kdy má přijít na svět???
Z toho mám právě největší strach, že mi půlroční dítě do té hluboké korby Jané 2010 nevleze. A myslíte, že do korby Concord by i s fusakem vešlo? Není špatná, tak nad ní asi zauvažuju. Jen mi přijde na těch obrázcích hrozně otevřená. Jestli tam nebude moc vyfukovat, aby mi mimísek neumrznul.
alimra6 a jak jsi to teda na zimu vyřešila? Koupila jiný kočár?
Veverko, nevejde se ti ani do Concord korbičky…troufám si tipovat. S fusakem a oblečený,nevim nevim
Ale od půl roka může být už ve sporťáčku a můžeš ho pořád vozit proti sobě. Dáš ho do fusáčku, uděláš lůžkovou úpravu - stejně už bude chtít pokukovat.
Ta boudička je super, takže bude chráněný, to nemusíš mít strach ![]()
Já jsem zastánce korbiček starších kolekcí Jané a Concord. Těm novým jsem na chuť nepřišla. Jsou opravdu o dost menší a prcka by jsi pak musela do sporťáčku dát už mnohem dřív…což není moc dobré, ( můj názor
). Myslím, že hraniční je ten půlrok ![]()
Ahoj holky, jen k těm barvičkám…opravdu je potřeba vidět je v reálu, protože na netu jsou dost zkreslené. Doporučuji omrknout třeba nějaké inzeráty na tento kočárek, protože fotky nafocené doma jsou skoro jako ve skutečnosti. Já mám kočárek přes inzerát a mám barvu green valley. Moc se mi líbila, ale když jsem ho okoukla na netu, tak na mě byla strašně svítivá, ale paní mě uklidnila, že taková ve skutečnosti není.
A taky jsem se už někde dočetla, že si paní pořídila oranžový přes net, ve skutečnosti byl ještě hezčí, tak přiobjednala fusak a ten měl snad ůplně jiný odstín ![]()
Ale každopádně jsou všechny barvičky moc povedené ![]()
Jinak přikládám fotky mojí Andrejky v kočárku, když nám konečně dorazil. Myslím, že černá je taky v pohodě, protože mimi je vždycky barevný, takže v tmavém kočárku parádně vynikne ![]()
A navíc růžová se zelenou je parádní kombinace, teda podle mě ![]()
Taky jsem zvědavá, jak se bude s kočárkem jezdit, ale doufám, že dobře…s nějakými chybičkami počítám..ale kdo nemá chyby
mimčo přijde na svet začátkem dubna, sice je ještě čas, ale už jsem chtěla mít všechno připravený
Jinak taky počítám, že na zimu už půjde do sportáčku, ale přeci jenom je ta korbička mnohem větší než jané 2010 ![]()
my jsme korbičku neměli, takže v tomhle bohužel poradit nemůžu, ale malá začala jezdit ve sporťáku od půl roka, takže jestli čekáš mimi v dubnu, není problém přejít do sporťáku v tom říjnu. Hlavně v tom sporťáčku můžeš mimi parádně zachumlat, schovat a pomalu zabarikádovat, že bych určitě neměla problém s tím, dát tam i mladší mimi…samozřejmě myslím ve fusaku ![]()
Sharis píše:
Ahoj holky, jen k těm barvičkám…opravdu je potřeba vidět je v reálu, protože na netu jsou dost zkreslené. Doporučuji omrknout třeba nějaké inzeráty na tento kočárek, protože fotky nafocené doma jsou skoro jako ve skutečnosti. Já mám kočárek přes inzerát a mám barvu green valley. Moc se mi líbila, ale když jsem ho okoukla na netu, tak na mě byla strašně svítivá, ale paní mě uklidnila, že taková ve skutečnosti není.
A taky jsem se už někde dočetla, že si paní pořídila oranžový přes net, ve skutečnosti byl ještě hezčí, tak přiobjednala fusak a ten měl snad ůplně jiný odstín
Ale každopádně jsou všechny barvičky moc povedené
ale jo už vidím…sem to nečetla všechno on je to totiž sporták mě zarazilo že to na te fotce vypada jako hluboky ale on je to sporták už jsem doma
pardoooon
jen ještě které ty kočárky mate koukla jsem že jsou dva tenhle:
http://www.malvik.cz/…omplet-darky
a tenhle:http://www.malvik.cz/…-Matrix-2010 ![]()
který kdo máte?? ![]()
s tímhle bohužel neporadím, protože od Jane máme akorát sporťák, ale sama koukám kolik je druhů, to jsem vůbec netušila ![]()
Měla jsem plnou hlavu sporťáku, takže korbička šla mimo mě ![]()