Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
11.1.11 11:15

Evfka vítej mezi slalomářky :mavam: Máš pravdu ta kolekce 2010 i na nějaké ty chybičky je prostě super :palec: Jsem zvědavá na tvoje názory až s ním budeš jezdit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.1.11 11:26

Efko, ty korbičky Concord jsou moc pěkné a povedené. Myslím, že budeš spokojená :palec: Tak teď už jen toho závozníka :wink: :lol: Kdy má přijít na svět???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.1.11 13:57

Z toho mám právě největší strach, že mi půlroční dítě do té hluboké korby Jané 2010 nevleze. A myslíte, že do korby Concord by i s fusakem vešlo? Není špatná, tak nad ní asi zauvažuju. Jen mi přijde na těch obrázcích hrozně otevřená. Jestli tam nebude moc vyfukovat, aby mi mimísek neumrznul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.1.11 13:59

alimra6 a jak jsi to teda na zimu vyřešila? Koupila jiný kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.1.11 14:20

Veverko, nevejde se ti ani do Concord korbičky…troufám si tipovat. S fusakem a oblečený,nevim nevim :think: Ale od půl roka může být už ve sporťáčku a můžeš ho pořád vozit proti sobě. Dáš ho do fusáčku, uděláš lůžkovou úpravu - stejně už bude chtít pokukovat. :wink: Ta boudička je super, takže bude chráněný, to nemusíš mít strach :wink:
Já jsem zastánce korbiček starších kolekcí Jané a Concord. Těm novým jsem na chuť nepřišla. Jsou opravdu o dost menší a prcka by jsi pak musela do sporťáčku dát už mnohem dřív…což není moc dobré, ( můj názor :wink: ). Myslím, že hraniční je ten půlrok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.1.11 14:40

Ahoj holky, jen k těm barvičkám…opravdu je potřeba vidět je v reálu, protože na netu jsou dost zkreslené. Doporučuji omrknout třeba nějaké inzeráty na tento kočárek, protože fotky nafocené doma jsou skoro jako ve skutečnosti. Já mám kočárek přes inzerát a mám barvu green valley. Moc se mi líbila, ale když jsem ho okoukla na netu, tak na mě byla strašně svítivá, ale paní mě uklidnila, že taková ve skutečnosti není.
A taky jsem se už někde dočetla, že si paní pořídila oranžový přes net, ve skutečnosti byl ještě hezčí, tak přiobjednala fusak a ten měl snad ůplně jiný odstín :nevim:
Ale každopádně jsou všechny barvičky moc povedené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.1.11 14:47

Jinak přikládám fotky mojí Andrejky v kočárku, když nám konečně dorazil. Myslím, že černá je taky v pohodě, protože mimi je vždycky barevný, takže v tmavém kočárku parádně vynikne :palec:
A navíc růžová se zelenou je parádní kombinace, teda podle mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.1.11 14:47

Taky jsem zvědavá, jak se bude s kočárkem jezdit, ale doufám, že dobře…s nějakými chybičkami počítám..ale kdo nemá chyby :lol: mimčo přijde na svet začátkem dubna, sice je ještě čas, ale už jsem chtěla mít všechno připravený :-) Jinak taky počítám, že na zimu už půjde do sportáčku, ale přeci jenom je ta korbička mnohem větší než jané 2010 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.1.11 14:48

a ještě tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.1.11 14:50

Sharis tvoje barvička je taky moooc pěkná :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.1.11 14:50

a ještě jedna :-)
Tady nám je 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.1.11 14:57

my jsme korbičku neměli, takže v tomhle bohužel poradit nemůžu, ale malá začala jezdit ve sporťáku od půl roka, takže jestli čekáš mimi v dubnu, není problém přejít do sporťáku v tom říjnu. Hlavně v tom sporťáčku můžeš mimi parádně zachumlat, schovat a pomalu zabarikádovat, že bych určitě neměla problém s tím, dát tam i mladší mimi…samozřejmě myslím ve fusaku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
11.1.11 16:59
mužu se zeptat jsem z toho jelen páč ta stříška vypadá jinak než na netu…a v realu jsem viděla akorát hluboky… :nevim:
Sharis píše:
Ahoj holky, jen k těm barvičkám…opravdu je potřeba vidět je v reálu, protože na netu jsou dost zkreslené. Doporučuji omrknout třeba nějaké inzeráty na tento kočárek, protože fotky nafocené doma jsou skoro jako ve skutečnosti. Já mám kočárek přes inzerát a mám barvu green valley. Moc se mi líbila, ale když jsem ho okoukla na netu, tak na mě byla strašně svítivá, ale paní mě uklidnila, že taková ve skutečnosti není.
A taky jsem se už někde dočetla, že si paní pořídila oranžový přes net, ve skutečnosti byl ještě hezčí, tak přiobjednala fusak a ten měl snad ůplně jiný odstín :nevim:
Ale každopádně jsou všechny barvičky moc povedené :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
11.1.11 17:04

ale jo už vidím…sem to nečetla všechno on je to totiž sporták mě zarazilo že to na te fotce vypada jako hluboky ale on je to sporták už jsem doma :mrgreen: pardoooon :mrgreen: jen ještě které ty kočárky mate koukla jsem že jsou dva tenhle:
http://www.malvik.cz/…omplet-darky
a tenhle:http://www.malvik.cz/…-Matrix-2010 :nevim:
který kdo máte?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.1.11 17:36

s tímhle bohužel neporadím, protože od Jane máme akorát sporťák, ale sama koukám kolik je druhů, to jsem vůbec netušila :think:
Měla jsem plnou hlavu sporťáku, takže korbička šla mimo mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4