Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHm Denny tak sem koukala na tu autosedačku a ta s isofixem není teda myslím si, že není
Mrkni tady
http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
S isofixem je jen ta dražší
Holky, prosím jak velká dítka máte „vyzkoušená“ ve sporťáku? Máme 2008, ale vadí mi čím dál víc, že nejde otočit proti směru jízdy, tak uvažuju, že ho vyměním, ale bojím se, ať není našemu mackovi (9m, 80 cm, 10 kg) za chvilku malý. Díky
Ivika my teprve do sporťáku půjdeme
na což se už velice těším, ale holky co už v něm jezdí si tu o trochu užší sedačku chválí
Dítko tam nesklouzává a pěkně sedí, tak uvidíme ![]()
Alimra, díky, já jsem spíš myslela na délku, jestli třeba sedící dvouleťák nemá střechu na hlavě, jestli se tam vyspí ve fusaku a tak. Určitě to tu někde je, ale jaksi nemám čas vše pročítat, prosím kolik měří sportovní sedačka na délku a kolik je od sedáku po střechu? díííky
ahoj slalomářky taky se na něj chystám a jsem zvědavá na 2011 ale vyhraje u mě 2010 green valley
už se nemužu dočkat až bude doma
je to kočár k pomilování ![]()
Ivika tak to by mohla poreferovat Bianca ta už má klučinu přes rok snad se tady ukáže.
Zdravím budoucí slalomářku
![]()
jéééé děkuji už se nemůžu dočkat…jen se mi ze začátku teda nelíbila stříška u sporťáku…vic se mi libila teda z 2009 ta kulata
ale to je detail..jinak je teda vymakanej ![]()
Ahoj holky, po dlouhém hledání na netu, jsem na Vás konečně narazila
Mám jane slalom reverse 2010 green valley asi 3 a půl měsíce a musím říct, že jsem NAD MÍRU SPOKOJENÁ. Chtěla jsem se se svou radostí podělit, ale bohužel jsem na tento kočárek četla spíše kritiku
takže vlastně ani nebylo s kým… Byla jsem pro něj 100% rozhodnutá a to i přes to, že jsem ho ani jednou neviděla naživo a četla jen zápory. Udělala jsem dobře. Když jedu po městě, tak potkávám ty „klasické“ kočárky, ale tento je úplně jiný. Některými sice dost zatracovaný, ale myslím, že své kouzlo určitě má. Nejvíc se mi líbí, jak je různě polohovatelný a tím se mění jeho vzhled. To je super
Hlavně moderní desing. Přiznám se, že když jsem ho poprvé složila dohromady, trochu jsem se zalekla boudičky, ale je všemožně nastavitelná, takže mé obavy rychle zmizely
Přesvědčila jsem se také, že i přes chybějící kousek na šířku, se Andrejka(11m) krásně vejde v kombinézce a ještě ve fusaku.
Všem váhajícím ho můžu určitě MOC doporučit
Š. ![]()
Tak jsem se sem zase po dlouhé době dostala a přečetla těch 10 stránek, co se tu za tu dobu nahromadily. Vánoce jsou za náma, tak se zase vracíme do normálu.
Sharis, krásná slova chvály na slaloma. Já jsem stále ještě naprosto spokojená. I servis od Jané je na 1, jak tu holky taky psaly a já sama mám odzkoušené. Bouda je jedna z nejlepších „funkci“ kočárku, taky ji miluju - teď v zimě chrání před větrem a sněhem a v létě před sluníčkem.
Někdo se ptal, jak velké dítko se vejde do sport. sedačky - v ľétě jsem v kočáru občas svezla i 4letou dceru!!! Měří metr a váží 15kg. Je teda drobná na svůj věk, ale malej se do něj na 100% do 3 let vejde. Stříška je dost vysoko, takže se tam věšla malá i na výšku, což třeba u Mutsy nešlo ani ve 2,5 letech. (dávala jsem sem i fotku, tak můžete mrknout do fotoalba diskuze)
Pak jsem tu četla, že se někdo ptal na černou konstrukci. Já měla černého Nomada a vůbec se černá neloupala, po 2 letech byla konstrukce v super stavu. Dokonce na ní byly škrábance vidět méně než teď na stříbrném slalomu.
Tak to je zatím vše, ať nám zima brzy skončí a můžem zase trávit dny venku…snad budou dítka ještě chtít vozit:) Já tak ráda chodím na procházky s kočárkem!
Holky, jak dlouho se mi mimi vleze do straty 10? slysela jsem, ze je tato sedacka o neco vetsi nez 09, je tomu skutecne tak, nevite? Nebo si poridit starsi vajicko z nizsich kolekci?
Dekuji moc za pomoc pri vyberu.
marrra: já teda zatím zkušenost se servisem nemám, ale už se delší dobu chystáme vyměnit osičku. Kolečko nám začalo „cvakat“. Něco tam nejspíš drhne a kolečko se točí pomaleji. To způsobuje zatáčení. Je to dost znatelné na rovince, ale teď v těch závějích to necítím a hlavně ani neslyším, tak jsem zatím v klidu ![]()
Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli máte také konstrukci tak trochu povolenou. I v rukojeti je trošičku vůle. Já už jsem si na to teda zvykla, takže mi to nijak zvlášť nevadí, ale četla jsem někde, že to tak Janečko prostě má a nejde o závadu.
A dále by mě ještě zajímala Vaše zkušenost s originál pláštěnkou. Na kočárku vypadá bezvadně, ale skladnost už tak bezvadná není
Podařilo se mi ji složit do velikosti, která mi zabere skoro 3/4 košíku. Na mimi bazaru jsem narazila na paní, která šije perfektní tašky na míru. Mrkněte- http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Sice se zmenší prostor pro pohodlnější chůzi, ale myslím, že úložný prostor se hodí vždycky ![]()
Ptala jsem se paní, jestli se tam originál pláštěnka vejde a už se na to prý někdo ptal a ano, vejde. Tak jsem si ji hned objednala. Až budem v létě vyrážet k vodě, určitě ji využiju a hlavně budu mít pláštěnku vždy u sebe. Nikdy nemůžete čuchat dopředu, jestli bude opravdu celý den krásně, jak hlásí. Taky mě ale napadlo, že bych postranní pružné tyčky z pláštěnky vytáhla. Myslím, že tvar by pláštěnka mohla držet stále pěkný. Zůstaly by tam jen ty černé u okénka a s těmi už problém nemám. Počkám co poradíte a hlavně uvidím, jak budu spokojená s taštičkou
Š.
marrra, díky moc,to jsi mě uklidnila
, tak ještě sehnat za dobrou cenu
. Náhodou byste asi nikdo nechtěl vyměnit náš slalom 2008 barva urban za 2010 v jakékoliv barvě ![]()
Ahojte holky a nové slalomářky, trošku to tu zanedbávám, ale prožívám teď hodně krizové období, ale to je jiná…
Co se týká šířky - nesrovnávat se staršími modely, vždy se bude zdát úzká. V porovnání s ostatními sporťáky nebo golfáči bych řekla průměr. Náš synek má za 3 dny 1.5 roku a jezdíme v pohodě. Je pořádně oblečený, má teplou kombinézu a je zabalený ve velké teplé dece a pod nánožníkem. Fusak jsme ještě nedávali, snad kdyby byly sibiřské zimy. Sedí ve sporťáku pohodlně, ručky má volně přes kočárek, nad hlavou má stále dost místa,ale on je spíš menší. V poloze v leže už musí ručky stínit k tělu, ale nevadí mu to, protože kolikrát hodí i šlofíka.
Z kočárku se těším, nikdy jsem s ním neměla problém, nebyl potřeba ani servis, krom toho, že jsem ho jednou musela prostříknout, cosi tam pískalo.
Pláštěnku jsem koupila univerzál od Emitexu, origoška byla pro mě moc neskladná a neumím si představit, že bych ji sbalila do té kabele. Emitex nemá sice ty kostice, ale zmuchlá se do piditašky, kterou jsem hodila do košíku.
Tak ať jste holky taky spokojené.
Ahoj
teda tady se to nějak rozjelo ![]()
No k šířce sedačky se tu už napsalo hodně, já jsem spokojená a aspokojená asi budu pořád. Našemu prckovi je 9 měsíců, váží 9kg a je tam s fusáčkem pěkně zachumlaný
Sezení je dobré - snadno polohovatelné a celkově je sedačka dobře propracovaná.
Boudička je jedna z věcí, která se mi zdá na kočárku nejvíc
Tak, jak mě ze začátku zarazila a trochu jsem i váhala, jestli se mi vůbec líbí, teď naní nedám dopustit. Do větrného počasí je super a to nemluvím o tom, jak ji využijeme létě ![]()
Kočárek je hodně variabilní a jak už tu některá napsala, opravdu vypadá s každou polohou jinak ![]()
Jinak Sharis, cestu do servisu doporučuju
po utažení podvozku je kočárek jako nový ![]()
No nakonec pláštěnka - jako taková je dobrá, ale její skladnost je teda dost na prdlačku. Chci ci koupit taky tu taštičku, co šuje pani na MMB ![]()
Jééé holky tady to zase žije to je super ![]()
Jabek já mám stratu 2010 a malýmu se v ní od miminečka nelíbí.Teď má skoro 6 měsíců a když ho teple oblíknu (není nabalený), tak je tam jak sardinka a to už od 4 měsíců. Nemohu srovnávat s těmi předešlými, ale myslím si, že jsou i větší vajíčka než strata 2010 ![]()