Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
8.1.11 14:57

Trochu mě zklamalo propracování látky u boudička…a nebo je to prostě celkově u golfek :nevim: Jsou tam hrozný fuky a připevnění jen na dva suché zipy. je teda fakt, že v golfkách jezdí větší děti a těm to zřejmě už nevadí :wink: Jinak jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.1.11 20:34

malahodnaholcicka bomba, díky :palec:
ty věci nemají chybičku, už mám namátkově vybranou takovou menší sadičku :-D
Věci jsou přesně v barvičkách, které si představuji do dětského pokoje, tak tam budou parádně sedět :dance:
Přemýšlím i o té podložce do kočárku, jen se nemůžu rozhodnout jestli s bočnicemi nebo bez, ale asi spíš s…no jo, mám trochu problém se rozhodnout, tak se nezlobte, že tu řeším takové maličkosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.1.11 12:08

Sharis, ale v tomhle Slalomu už podložka je…je odepínací, pravda - jen na zádíčka, ale je to s ní moc hezké. Ty to chceš úplně místo ní? Já jsem o podložce taky uvažovala, ale mě se ta naše tyrkysová s barevnými kolečky moc líbí :wink: teď jezdíme bez - máme tam fusak, ale na jaře už jí tam dám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.1.11 12:11

…teda, vy jste mi nakazili. teď jsem na ty podložky koukala…asi si jednu objednám na přechod zima/ jaro/léto :lol: aby měl Ondrášek pod sebou ještě aspoň jednu vrstvu…ale nesmím to říct doma, nebo už mě mužíček zabije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.1.11 18:25

maminky nemáte některá zkušenost s golfkami nuna buggy pro 1,5-2 roční dítko díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.11 18:40

Denny jj, tomu se říká závislost na novinkách :lol: :lol: :lol:
Mě se tam ta původní taky moc líbí, ale zase si myslím, že náhradní podložka se neztratí :wink: Určitě bych ji použila místo té původní, líbí se mi, že je až pod zadeček, takže když se v kočárku něco vyleje nebo zašpiní, neutrpí původní povlak i přes to, že je pratelný…
Jinak to doma mám podobné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.1.11 19:45

Tak já se k vám přidávám ty věci jsou fakt boží :pankac: Denny máš pravdu, že ve sporťáčku vložka je, ale proč nemít ještě jednu,že :mrgreen: Já tedy o čem hodně uvažuji je fusak ty se mi moc líbí a cena mi přijde víc než přijatelná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.11 20:24

alimra6 fusáčky jsou taky moc hezké, ale ten my už nepotřebujeme, jinak by byl jistě na seznamu „důležitých věcí“ :-D :-D :-D
My máme od Emitexu a jsme moc spokojení. Jde parádně nastavit délka, takže jsme ho využili už od narození, ale u pinkie fusaků je supr výhoda, že se dají využít i z jara a na podzim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
9.1.11 23:22

ahoj slalomářky mám dotaz ..potřebovala bych radu…přemýšlím jestli koupit toho slaloma s darkama(zimní zavinovačka do sedačky,a fusak) nebo bez…termín mám v květnu..jde o to jestli to vubec využiju??podle mě ze zavinovačky do zimy vyroste a na zimu fusak??nebo nabalit do kombinézky… :think: :nevim: a je tam nánožnik…nebo dokoupit???
v sadě s darkama stoji kolem 22 000,– a bez kolem 18 000,– tak ted nevim jestli ty dárky nejsou zbytečné?? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
9.1.11 23:23

dárky v uvozovkách :mrgreen: ale jsou to 4000,– takže asi bez… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.1.11 00:05

Kacušek, já má Ondru v dubnu a rychlozavinku do autosedačky jsem prodala :wink: koupila jsem na MMB jarní flízový fusáček, u kterého se dá úplně odepnout vrchní díl - využila jsem ho maximálně! Jak do autosedačky z jara, tak pak už jen jako podložku do kočárku no a pak zase na podzim místo deky. Ondra byl pěkně v teple, zapnutý a co je fajn, že fusáček ti neodkope jako děku. Jinak, je to opravdu jen flíz, nic silného, takže pak podle potřeby můžeš pak přidat ještě deku na vrch nebo naopak, hořejšek odepnout :wink:
Jinak do autosedačky jsem ho už pak dávala v lehčí kombinéze, nebo punčochy a na to jeansy :wink:
Já si myslím, že ty doplňky od nich moc nevyužiješ :think: a fusak se dá pořídit za dobrou cenu i tak…tak uvidíš

Jinak mám taky na zimu fusak od emitexu a jsem ráda. Ondra je dlouhán, takže už teď jezdíme s prodlouženým dílem… :roll: :lol: Ale docela mě mrzí, že se nedá odepnout úplně, využila bych ho právě jako podložku z jara :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
10.1.11 01:22

http://www.malvik.cz/…omplet-darky
tak to je ten s tím fusakem je to teda taky emitex…a nevyčetla jsem jestli tam je ten nánožník… :nevim:

a jestli je třeba něco dokoupit..třeba plaštěnku na hluboky kočar… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
10.1.11 01:31

http://www.malvik.cz/…omplet-darky
tak to je ten s tím fusakem je to teda taky emitex…a nevyčetla jsem jestli tam je ten nánožník… :nevim:

a jestli je třeba něco dokoupit..třeba plaštěnku na hluboky kočar… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.1.11 08:50

Určitě si hned k tomu kup nánožník :wink:
Jinak tu zavinku nevyužiješ určitě :think: V květnu už je celkem teplo a stačí nějaký teplejší overálek a lehčí deka na přikrytí :wink:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Tady jsou ty jarní fusáčky, dá se u hlavičky stáhnout dle potřeby, má díry na pásy a dá se vrchní díl odepnout. Opravdu musím říct, že jsme ho využili maximálně :palec:

A tady je fotka jak jsme ho měla v autosedačce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
10.1.11 08:51
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...