Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTrochu mě zklamalo propracování látky u boudička…a nebo je to prostě celkově u golfek
Jsou tam hrozný fuky a připevnění jen na dva suché zipy. je teda fakt, že v golfkách jezdí větší děti a těm to zřejmě už nevadí
Jinak jsou super ![]()
malahodnaholcicka bomba, díky ![]()
ty věci nemají chybičku, už mám namátkově vybranou takovou menší sadičku ![]()
Věci jsou přesně v barvičkách, které si představuji do dětského pokoje, tak tam budou parádně sedět ![]()
Přemýšlím i o té podložce do kočárku, jen se nemůžu rozhodnout jestli s bočnicemi nebo bez, ale asi spíš s…no jo, mám trochu problém se rozhodnout, tak se nezlobte, že tu řeším takové maličkosti ![]()
Sharis, ale v tomhle Slalomu už podložka je…je odepínací, pravda - jen na zádíčka, ale je to s ní moc hezké. Ty to chceš úplně místo ní? Já jsem o podložce taky uvažovala, ale mě se ta naše tyrkysová s barevnými kolečky moc líbí
teď jezdíme bez - máme tam fusak, ale na jaře už jí tam dám ![]()
…teda, vy jste mi nakazili. teď jsem na ty podložky koukala…asi si jednu objednám na přechod zima/ jaro/léto
aby měl Ondrášek pod sebou ještě aspoň jednu vrstvu…ale nesmím to říct doma, nebo už mě mužíček zabije ![]()
maminky nemáte některá zkušenost s golfkami nuna buggy pro 1,5-2 roční dítko díky
Denny jj, tomu se říká závislost na novinkách
![]()
Mě se tam ta původní taky moc líbí, ale zase si myslím, že náhradní podložka se neztratí
Určitě bych ji použila místo té původní, líbí se mi, že je až pod zadeček, takže když se v kočárku něco vyleje nebo zašpiní, neutrpí původní povlak i přes to, že je pratelný…
Jinak to doma mám podobné ![]()
Tak já se k vám přidávám ty věci jsou fakt boží
Denny máš pravdu, že ve sporťáčku vložka je, ale proč nemít ještě jednu,že
Já tedy o čem hodně uvažuji je fusak ty se mi moc líbí a cena mi přijde víc než přijatelná ![]()
alimra6 fusáčky jsou taky moc hezké, ale ten my už nepotřebujeme, jinak by byl jistě na seznamu „důležitých věcí“
![]()
My máme od Emitexu a jsme moc spokojení. Jde parádně nastavit délka, takže jsme ho využili už od narození, ale u pinkie fusaků je supr výhoda, že se dají využít i z jara a na podzim ![]()
ahoj slalomářky mám dotaz ..potřebovala bych radu…přemýšlím jestli koupit toho slaloma s darkama(zimní zavinovačka do sedačky,a fusak) nebo bez…termín mám v květnu..jde o to jestli to vubec využiju??podle mě ze zavinovačky do zimy vyroste a na zimu fusak??nebo nabalit do kombinézky…
a je tam nánožnik…nebo dokoupit???
v sadě s darkama stoji kolem 22 000,– a bez kolem 18 000,– tak ted nevim jestli ty dárky nejsou zbytečné??
![]()
Kacušek, já má Ondru v dubnu a rychlozavinku do autosedačky jsem prodala
koupila jsem na MMB jarní flízový fusáček, u kterého se dá úplně odepnout vrchní díl - využila jsem ho maximálně! Jak do autosedačky z jara, tak pak už jen jako podložku do kočárku no a pak zase na podzim místo deky. Ondra byl pěkně v teple, zapnutý a co je fajn, že fusáček ti neodkope jako děku. Jinak, je to opravdu jen flíz, nic silného, takže pak podle potřeby můžeš pak přidat ještě deku na vrch nebo naopak, hořejšek odepnout ![]()
Jinak do autosedačky jsem ho už pak dávala v lehčí kombinéze, nebo punčochy a na to jeansy ![]()
Já si myslím, že ty doplňky od nich moc nevyužiješ
a fusak se dá pořídit za dobrou cenu i tak…tak uvidíš
Jinak mám taky na zimu fusak od emitexu a jsem ráda. Ondra je dlouhán, takže už teď jezdíme s prodlouženým dílem…
Ale docela mě mrzí, že se nedá odepnout úplně, využila bych ho právě jako podložku z jara ![]()
http://www.malvik.cz/…omplet-darky
tak to je ten s tím fusakem je to teda taky emitex…a nevyčetla jsem jestli tam je ten nánožník… ![]()
a jestli je třeba něco dokoupit..třeba plaštěnku na hluboky kočar… ![]()
http://www.malvik.cz/…omplet-darky
tak to je ten s tím fusakem je to teda taky emitex…a nevyčetla jsem jestli tam je ten nánožník… ![]()
a jestli je třeba něco dokoupit..třeba plaštěnku na hluboky kočar… ![]()
Určitě si hned k tomu kup nánožník ![]()
Jinak tu zavinku nevyužiješ určitě
V květnu už je celkem teplo a stačí nějaký teplejší overálek a lehčí deka na přikrytí ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tady jsou ty jarní fusáčky, dá se u hlavičky stáhnout dle potřeby, má díry na pásy a dá se vrchní díl odepnout. Opravdu musím říct, že jsme ho využili maximálně ![]()
A tady je fotka jak jsme ho měla v autosedačce ![]()