Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
31.12.10 19:10

Holky, hodně radosti v novém roce a hlavně zdraví!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
31.12.10 21:05

Krásného silvestra všem a do nového roku vkročte tou správnou nohou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
1.1.11 13:57

Tak holky, je tu nový rok :-D Přeju, ať se vydaří a je plný pohody, lásky a zdraví pro vaše rodiny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
1.1.11 20:11

Denny i tobě krásný nový rok plný radosti, lásky štěstí a hlavně zdravíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.1.11 12:26

Tak Ondra i Kuba mají plnou pusinku aftů a vůbec nechtějí jíst :-? Nevíte, co na to pomáhá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.1.11 18:18

Denny, my jsme vytírali genciálkou, všechno bylo fialové, možná to zabralo nachvilku, ale stejně to měl v puse minimálně týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.1.11 21:14

Holky tak já mám depresi jako bych měla jít do práce nebo do školy já a ne moji hoši :roll: Tak jsem si na ně přes svátky zvykla, ale hlavně Míša byl jak sluníčko, když měl bráchu a tátu doma no a já se teď z toho asi opupínkuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.1.11 23:09

ali…já už jsem zase z nich na mrtvici :zed: tři chlapi doma a já jsem neustále zapřažená. Navíc, o svátky jsem měla v plánu dobít baterky a že bude k Ondrovi vztávat tatínek. Kuba měl být u svého pravého tatínka do Silvestra a já si tak odpočinout.....jenže angína všech třech mi těžce zhatila mé plány a já už doslova padám únavou…
Tak se těším, až mlaďas půjde do školy a tatínek do práce a já si budu moct přes den aspoň schrupnout s Ondoru :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
3.1.11 12:55

Denny tak to já si o svátcích odpočinula a někdy jsem zchrupla i tři hodinky s Míšou :oops: , ale co ven jsme kvůli neštovicím stejně nemohli tak jsme odpočívali.Snad se kluci brzo vymarodí a budeš si moc konečně odpočinout :kytka:
Jinak dnes jsem psala do Handy skrze to vajíčko a tady je jejich vyjádření:

Dobrý den,
Sedačku nám zašlete na posouzení závady, technik se vám ozve a situaci
vyřeší.
Dle konzultace s technikem jde s největší pravděpodobnostií o zlomení pro -
fix systemu madla, kdy jste málo zmáčkla pojistku, sklopila madlo a "
znásilnila " aretaci systemu. Tato závada je neopravitelná ,madlo nelze
zajistit v požadované poloze a lze zakoupit nový korpus sedačky za cca 2 .000,–Kč . Podstatu problému zjistíme po odvrtání boku madla Pro fix
systemu a bude vám zaslána fotodokumentace Pokud vám pouze prasklo lanko či jiná zjištěná závada, jde o reklamaci a oprava je bezplatná .

No tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.1.11 13:33

…hm, tak to je dobrý :roll:
Ty máš pocit, že jsi někdy něco rvala silou???
Já si myslím, že by to mohlo být to lanko :think:
To mohlo prasknout, aniž by sis toho všimla :wink:

Jinak Kuba musí dobrat ATB, takže je ještě tento týden doma + tatínek = POMÓÓÓC :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
3.1.11 20:52

No Denny právě, že si nejsem vědoma, že bych něco dělala násilím. Psala jsem tam, že když jsem malýho vyndávala z auta tak se to stalo, ale teď si uvědomuju, že se to stalo, když jsme šli z domu do garáže tedy po cestě.Je to jedno, protože to oni stejně poznají jestli se stalo něco mojí vinnou nebo ne.Jenže já mám pocit, že tam nic proti vůli udělat nejde. Když zmáčknu málo pojistku tak to cítím a nejde to tudíž to nervu násilím.Musím najít nějakou krabici a poslat to ať je to vyřešený. Máme náhrádní vajíčko, ale ne janéčko a je to starší typ no aspoň něco. Stejně už pokukuju po sedačce, protože Míša je ve vajíčku jak sardinka a evidentně nám dává najevo, že se mu tam nelíbí.To asi manžu omyje až zjistí, kterou jsem vybrala :mrgreen: jenže v této kategorie levnější není.Teda jsou, ale v testech nedopadly dobře nebo mají nějaké ty chybičky.

http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

Nebo tato, ale ta cena to už je masakr

http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.1.11 20:57

Tak holky jak to zvládáte s dětičkama??? Já jsem z toho našeho malýho šoumena vyřízená.Dnes den jak vyšitej. Od rána se vzteká, nevydrží chviličku sám a nejhorší je, že i když jsem ho nosila a dělala kravinky, tak se mu to taky moc nelíbilo :-? V noci hrůza páč se neustále přetáčí na bříško a heká, že nemůže dál :zed:Když si chvíli hraje na bříšku tak se snaží vystrkovat zadeček a jakoby odrážet nožkama, ale nejde to a je šíleně vzteklej :-x Ještě neumí sedět a už ho to nebaví no a to je teda něco :-D Takmi poraďte co s ním mám dělat :mrgreen: :mrgreen:

Mám pocit, že všechnu energii co jsem přes svátky nabrala je pryč a já jsem zralá na panáka :poblion:

Já už chci jaro ať můžeme lítat po venku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
4.1.11 21:44

Ali, my máme úplně stejnou autosedajdu :-D Ondra v ní už jezdí asi měsíc - měli jsme stejný problém, ve vajíčku navlečený byl jak sardinka. A tahle jde vozit oběma směry, takže co to půjde, budeme ho vozit jako vevajíčku, je to bezpečnější. my jí kupovali na výstavě za 4.000,–. Rozhodovala jsme se mezi touhle a MaxiCosi, takže cena nakonec rozhodla :wink:

No jinak s prackem jsme na tom podobně - v noci se hrozně často budil, protože se točil na bříško. takže jsme dali srolované deky ke krajům postýlky a Ondrovi jsme pořídili spací pytel. Už se tolik nemele a hlavně se neodkopává :wink: Jinak už se plazí a pololeze, takže si cestuje po bytě :lol: Ale to období, než byl sám mobilní bylo na mrtvici :roll: Přes den ho dávám do té židličky, tam polosedí, žužlá si sušenky a má výhled, takže je spokojený. Jinak dneska v kočárku už úplně seděl. Byl tam díky fusaku pěkně zapasovanej, takže nesklouzával a hrozně si to užíval. Já jsem teda za to užší lůžko ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.1.11 11:33

Denny já už jí chtěla koupit dávno, protože Míšovi se tam odmalinka nelíbilo,ale tady na miminu mi poradili ať vydržím aspoň do toho půlroka.Chtěla bych jí vidět na živo,ale jestli budu muset někde daleko tak jí objednám z netu :palec:
Období je to na zbláznění, ale hodně bohaté na smích a volovinky :mrgreen: Včera manža přiznal, že by to asi nedal kdyby s ním měl být od rána do večera každý den :nevim: Jo a to si pak každý myslí, že mateřská je pohodička :pankac:
A s tou šíří sedačky máš pravdu.Nebude nikde sklouzávat a určitě je to tak lepší.Jestli bude sedět Míša v kočárku jako ten první, tak ho můžu letos o vánocích prodat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.1.11 13:44

Ali, za mě teda můžu říct, že sedačka je dobrá. Jen nemůžu přijít na to, jestli má isofix :think: pokládala jsem to za samozřejmost, ale nikde nemůžu najít ty packy :?: :roll: Jinak je dobře tvarovaná, polohovací a celkově mi přijde :palec:
Sice jde v ní vozit miminko od narození, ale mě tyhle ,,scuknuté,, autosedačky nepřijdou moc dobré. Vždycky je to pak na úkor kvality bezpečnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí