Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proali, a to vajíčko bylo nové??? Tohle by snad Handy mělo při nejmenším prozkoumat, proč se to stalo! to je děs, ještě že byl malej připoutanej ![]()
Denny vajíčko bylo nové.Vše jsem kupovala nové sporťák,korbičku i to vajíčko a právě proto jsem z toho dost špatná teda doslova nasraná
,když to musím tak říct.Bože vždyť to všechno stálo toliko peněz a říkají jaká to je značka, tak co to má znamenat absolutně nechápu
Fakt jsem zvědavá co mi na to řeknou ![]()
nove jane 2010 .. jsem si poridila a doufam ze uz ho brzy vyzkousim
![]()
Tak blahopřejeme a vítáme tě mezi námi. Máš celý komplet a jaké barvy?
Denny musím tam nejdřív zavolat abych se s nima domluvila co a jak páč do Práglu to mám přes půl republiky takže to musím poslat
Tož uvidím ![]()
Á nová slalomačka, tak vítej už se těším na foto ![]()
jojo mam cely kompet
v barve takove no divne zlute s medvidkem
a uz se tesim az se snim budu moci prohanet ![]()
dekuji za privitani mezi sebe ![]()
chrystino, taky vítám ![]()
Jinak tady video našeho tanečníka. Tuhle písničku přímo miluje, jinak trsá na všechno ![]()
Chrystino to máš asi barvu anis
všechny barvičky u nové kolekce se mi líbí jsou prostě super ![]()
Denny musím přiznat, že mi ukápla slzička.Když si vzpomenu na Ondráškovu první fotku v inkubátoru a teď už je z něho tanečník
Je prostě boží, boží, boží… ![]()
…Ali, to máš pravdu. Dvě kila mouky to bylo a co z toho dneska je
Když si vzpomenu na ty začátky…jsem ráda, že je to za námi ![]()
Maminky, mám dotaz ohledně Jané 2009. Moc nevídám maminy s konstrukcí v černém provedení, velice se mi líbí, ale bojím se, aby se ta černá barva neodírala na stříbrnou. Nemáte některá s tímto podvozkem zkušenosti??? děkuji
efko, myslím, že je to jedno. mě se zas odírá stříbrná na černou ![]()
Denny, video fakt povedené. Točila jsem ho několikrát po sobě. Prostě malý pařič. ![]()