Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
20.12.10 11:00

a koupáníčko s tatínkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
20.12.10 12:34

Šikulka a opět vysmátý. :pankac: Dobrý záběr s tím vysmátým hercem. Denny, jestli to bude jako u nás, tak tipuju, že budeš brzy předělávat obývák. Ty věcičky z té hezké skříňky tam brzy nebudou. :mrgreen: Já mám dvířka přelepené izolepou, spodní šuplíčky v kuchyni plné autíček a kuchyňské potřeby v patřičné výšce. Jo a sem tam vyperu autíčko nebo rohlík. (pračka s bočním plněním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.12.10 17:54

Bianco, já už se na to připravuju :lol: Ale Kubu jsem to :lol: tenkrát zdárně naučila nesahat, tak uvidíme, co tenhle satánek :lol: Jo a s tím bočním plněním jsi mě pobavila…to mě asi čeká taky, dík :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
20.12.10 18:22

Denny, David se dal vycvičit :mrgreen: , ale ten mladší je teda satánek. Když mu u trouby při pečení pořád opakuju, že pálí, tak stejně musí šáhnout a přesvědčit se. A s tou pračkou už mě vycvičil, že ji před praním musím prohlédnout, ale někdy mi to unikne. Ale jinak jsou to miláčci! :huban: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.12.10 18:57

…to jsou, to máš pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
20.12.10 21:26

Ty brďo Denny Ondrášek už takhle válí :lol: Já nestačím zírat :roll: Je boží :pankac: Jinak co se týče vánoc tak taky nejsem jedna z těch šílených super moderních žen co musí mít všechno ťip ťop.Uklízíme průběžně pořád takže proč bych se teď měla strhat to nechápu, cukroví jsem koupila, ale aby to doma trošku zavonělo tak jsem každému upekla jeho oblíbené cukroví a o nákupy se stará manžílek a to zvládl dneska takže my už se jen těšíme na ježíška. Hlavně aby jsme byli všichni zdraví a sešli se u stromečku a víc nepotřebuju :srdce:
Bianco to si mě pobavila, že občas vypereš autíčko nebo rohlík. Míša sice zatím na pračku jenom kouká, ale i bez něj jsem zvládla vyprat sadu šroubováků a vyvařit telefon :mrgreen: Tak tedy nevím co budu dělat až mi tam ještě Míša něco přidá :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Co se týče té šířky kočárku, tak prostě budu doufat, že se tam vleze, no a když ne, tak potom to teprve budu řešit, ale mrzelo by mě to páč jsem na ten kočárek dlouho čekala a snila jsem o něm jak malý děcko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.12.10 09:46

Dobrý den maminky chci se zeptat zda někdo nevíte šířku sedáku Jané 2010 u sporťáku.
Děkuji vám moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.12.10 11:41

Víme ji všechny. Od 29 do 31 cm. Podle toho kde, jak a kdo měří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.12.10 11:47

Děkuji vám moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.12.10 21:15

Ali, tak tak. Já už se těším na ten 24.prosinec. To se to rázem sklidní a pak se už jen cpem a koukáme na pohádky. Kuba asi poslední rok věří na Ježíška, tak je to takové ještě roztomilé a kouzelné… Teď se taky těšíme, co Ondra na stromeček a prskavky. Každým dnem začne lézt, tak si užíváme, že se ještě plácá na dece :wink: No vztříc novým zítřkům :wink: :lol:
Každopádně, hlavně to zdravíčko, bez toho není nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.12.10 09:38

Náš Míra věřil na Ježíška do třetí třídy takže obrovská radost pro nás rodiče, protože pak ty vánoce jsou ještě krásnější.Teď v tom bude pokračovat Míša a já si říkám co bude potom???Že by další dítko aby jsme měli stále úžasné vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.12.10 11:51

Ali, pak to budem prožívat znovu jako babičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.12.10 19:33

Ahojte slalomacky, tak som tu opat a uz som tiez majitelkou Slaloma 2010, mam celu trojkombinaciu aj s vanickou Transporter, nasa malinka ma sice len 10 dni ale vanicka je jej zatial velka, musim ju dokonca uplne vyplnit aby spokojne spinkala. Ten vnutorny rozmer je naozaj 67×27 cm ale to je sirka toho matraca co je na spodku vanicky, vanicka sa k vrchu rozsiruje a pri vrchu ma 74×32 cm, a ešte ma dookola polystyrenovu vypln 2,5 cm siroku, ktora sa da vybrat. Vanicka je naozaj velmi zateplena, takze netreba tolko vrstiev na babo. A myslim, ze to je aj kvoli bezpecnosti v aute, kedze je to ako autosedacka, tak aby tam nelietalo. Tak dufam ze som niekomu pomohla pri rozhodovani a prikladam fotecku nasej malinkej vo fusaku lodger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.12.10 20:10

Ahoj Tino, tak vítej u Slalomářek :mavam:
malá je krásná a určitě si korbičku parádně užijete ( a ta je taky moc krásná :palec: )
Mě dneska konečně přišel podvozek PPl - nevyšla nám nakonec cesta do prahy, tak mi ho poslali. Nová kola - všechny 3 a podvozek seřízený, že se ani nehne. jsem nadšená a dneska jsem už hned jezdili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.12.10 21:14

Bianco doufám, že na babičku si ještě počkám :mrgreen:
Tina gratuluji k holčičce je slaďoučká v té korbičce a v tom úžasném fusáčku :kytka:
A teď mi prosím můžete někdo říct proč jsem si taky nekoupila celou kolekci 2010 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí