Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Protaška na pláštěnku je dobrá vychytávka, opět žasnu, jak jsou maminky na MMB šikovné, klobouk dolů, co vymyslí:) Já jsem teda už i u Nomada (ten měl pláštěnku ještě větší, to tahle 2010 je poloviční) řešila problém s obrovskou Jané pláštěnkou tak, že jsem si koupila univerzální od emitexu a ta je super skladná. Ale když prší už když vycházíme, tak si beru originál, ta je přeci jen 1000× hezčí a lepší. Líbí se mi to veliké okno, protože když chvilku neprší, tak stačí otevřít okno a nemusí se ani sundavat.
Nevíte, jestli už se někde objevily nové barvy Jané pro 2011 - ať hledám jak hledám, tak jsem to nikde nenašla…taky jsem zvědavá:)
Ohledně 2011 tady něco nakousla ** Malaho** , ale já jsem zatím taky na nic nenarazila ![]()
já jsem taky šťourala a nic ![]()
možná nechají ještě tyhle na letošek, přeci jen, je to chvilka, kdy se tahle novinka začala na plno prodávat ![]()
Denny myslím, že až zase tak povolené to není, ale tak každá malá úpravička potěší
Jediné co řeším je, do jakého servisu? Kočárek se mi nikam posílat nechce, hlavně bych ani neměla náhradní a podle toho co tu čtu, je ten servis v Praze a to je ten HANDY, že? Jedině tam zajet osobně až bude cesta, ale na počkání mi to taky určitě neudělají, nebo ano? Mám známého, co má servis s jízdními koly, tak mě napadlo, že bych to zkusila tam. Jinak fakt nevím. Kočárek mám kupovaný na netu a je až z Ostravy (cca 400km
)
Toje prekéééérka, co? ![]()
jo a ještě jsem se Vás chtěla zeptat, jak je to s tím šisováním barvy? My máme kočárek až od podzimu, takže s přímým sluncem zkušenost nemám, ale narazila jsem na inzerát, kde paní prodávala jane green valley. Do kočárku používala vložku na sezení (zelená s opicí, prý je z netu, ale nikde jsem na ni nenarazila) no a když ji vytáhla, boky byly celé vyšisované ![]()
Sharis, já mám Molten Red, celý léto na sluníčku, x-krát prané a po šisování ani stopy. Ale pozor. Kočárky jsou ze dvou druhů materiálu. Molten Red je z jiného matrošu než Green Valley. Ale stříška by měla být ze stejného neoprenu.
jj, to vím…těch druhů látek tam je více. Já mám právě ten semiš. No, zbývá čekat na léto a vyzkoušet v praxi ![]()
jůůů, už aby to bylo ![]()
jinak ahoj holky ![]()
info k nové kolekci jané
http://www.janecz.cz/aktuality úplně dole
Sharis, servis jedině v Handy - jednak na to máš po půl roce nárok a jednak ti pak už nedají záruku. Co mi pani nabízela - že se můžu po telefonu domluvit s pánem v servisu, že by mi to popřípadě udělal na počkání, když budeme mít cestu do Prahy. Teď v zimě prý nemá moc práce, tak toho zkus využít. My ho měly za dva dny hotový
Ale proto, že jsme se pak už nějak do Prahy nedostaly, poslaly mi ho PPl na svoje náklady. Takže spokojenost a do týdne byl doma ![]()
malaho…tak jsme na ty změny zvědavá
jak technické tak co se týče vzhledu - co tam na tom upraví
Každopádně jsi šikulka, díky ![]()
malahodnaholcicka no to je přesně ona, skvělý ![]()
díky názvu jsem ji našla a spoustu dalších a hezčích ![]()
děkujuuu ![]()
Danny děkuju za radu
zkusím to nějak zařídit ještě teď přes zimu. Snad mi vyjdou vstříc a utáhnou na počkání ![]()
Sharis paní co je šije dělá i ostatní krásné věci a vložky má vážně úžasné má přímo stránky www.pinkie.cz i na facebooku to má
Denny víš jak jsem zvědavá já?
a máte pořád callista?já o něm dost vážně na jaro uvažuju a četla jsem fakt jen chválu máš něco co bys mu vytkla?
jinak já mám teď buzz v limitované edici henrik vibskov a speediho zase topline papillon ale strašně se mi stýská po té stříšce u reversáčka ta byla fakt nej proč to nemají všechny kočárky ![]()