Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
7.1.11 21:27

taška na pláštěnku je dobrá vychytávka, opět žasnu, jak jsou maminky na MMB šikovné, klobouk dolů, co vymyslí:) Já jsem teda už i u Nomada (ten měl pláštěnku ještě větší, to tahle 2010 je poloviční) řešila problém s obrovskou Jané pláštěnkou tak, že jsem si koupila univerzální od emitexu a ta je super skladná. Ale když prší už když vycházíme, tak si beru originál, ta je přeci jen 1000× hezčí a lepší. Líbí se mi to veliké okno, protože když chvilku neprší, tak stačí otevřít okno a nemusí se ani sundavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.1.11 21:30

Nevíte, jestli už se někde objevily nové barvy Jané pro 2011 - ať hledám jak hledám, tak jsem to nikde nenašla…taky jsem zvědavá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
7.1.11 21:37

Ohledně 2011 tady něco nakousla ** Malaho** , ale já jsem zatím taky na nic nenarazila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.1.11 22:14

já jsem taky šťourala a nic :nevim:
možná nechají ještě tyhle na letošek, přeci jen, je to chvilka, kdy se tahle novinka začala na plno prodávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.1.11 22:22

Denny myslím, že až zase tak povolené to není, ale tak každá malá úpravička potěší :wink: Jediné co řeším je, do jakého servisu? Kočárek se mi nikam posílat nechce, hlavně bych ani neměla náhradní a podle toho co tu čtu, je ten servis v Praze a to je ten HANDY, že? Jedině tam zajet osobně až bude cesta, ale na počkání mi to taky určitě neudělají, nebo ano? Mám známého, co má servis s jízdními koly, tak mě napadlo, že bych to zkusila tam. Jinak fakt nevím. Kočárek mám kupovaný na netu a je až z Ostravy (cca 400km :roll: )
Toje prekéééérka, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.1.11 22:33

jo a ještě jsem se Vás chtěla zeptat, jak je to s tím šisováním barvy? My máme kočárek až od podzimu, takže s přímým sluncem zkušenost nemám, ale narazila jsem na inzerát, kde paní prodávala jane green valley. Do kočárku používala vložku na sezení (zelená s opicí, prý je z netu, ale nikde jsem na ni nenarazila) no a když ji vytáhla, boky byly celé vyšisované :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.1.11 22:55

Sharis, já mám Molten Red, celý léto na sluníčku, x-krát prané a po šisování ani stopy. Ale pozor. Kočárky jsou ze dvou druhů materiálu. Molten Red je z jiného matrošu než Green Valley. Ale stříška by měla být ze stejného neoprenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.1.11 23:08

jj, to vím…těch druhů látek tam je více. Já mám právě ten semiš. No, zbývá čekat na léto a vyzkoušet v praxi 8-)
jůůů, už aby to bylo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.11 00:22

ta vložka s opicí je určitě pinkie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.11 00:23

jinak ahoj holky :mrgreen:

info k nové kolekci jané
http://www.janecz.cz/aktuality úplně dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.1.11 08:55

Sharis, servis jedině v Handy - jednak na to máš po půl roce nárok a jednak ti pak už nedají záruku. Co mi pani nabízela - že se můžu po telefonu domluvit s pánem v servisu, že by mi to popřípadě udělal na počkání, když budeme mít cestu do Prahy. Teď v zimě prý nemá moc práce, tak toho zkus využít. My ho měly za dva dny hotový :wink: Ale proto, že jsme se pak už nějak do Prahy nedostaly, poslaly mi ho PPl na svoje náklady. Takže spokojenost a do týdne byl doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.1.11 08:58

malaho…tak jsme na ty změny zvědavá :think: jak technické tak co se týče vzhledu - co tam na tom upraví :wink: Každopádně jsi šikulka, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.1.11 10:04

malahodnaholcicka no to je přesně ona, skvělý :dance:
díky názvu jsem ji našla a spoustu dalších a hezčích :palec:
děkujuuu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.1.11 10:08

Danny děkuju za radu :palec: zkusím to nějak zařídit ještě teď přes zimu. Snad mi vyjdou vstříc a utáhnou na počkání 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.11 12:22

Sharis paní co je šije dělá i ostatní krásné věci a vložky má vážně úžasné má přímo stránky www.pinkie.cz i na facebooku to má

Denny víš jak jsem zvědavá já? :mrgreen: a máte pořád callista?já o něm dost vážně na jaro uvažuju a četla jsem fakt jen chválu máš něco co bys mu vytkla?

jinak já mám teď buzz v limitované edici henrik vibskov a speediho zase topline papillon ale strašně se mi stýská po té stříšce u reversáčka ta byla fakt nej proč to nemají všechny kočárky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí